Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 606
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
    Сигурно , Евридичеста , сигурно мускул съм трупнал  newsm12 Направо културист съм станал , да му се не види  smile3511
    А ти за кво забременяване хортуваш , за първото ли ? Че то куй тъй голям глад , да са ни гътниш.

Тонче , ти и мене в смут фърли с тва твойто местене. Допълнителни притиснения ми докара , ама сига съ сапикясах. smile3555

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 11:45 от Айя

# 256
Искам да питам-някоя от вас тренира ли нещо.

Сега ще ти кажа аз как спортувам. Лягам си вечер и си затварям очите. Обещавам си утре сутринта да стана по-рано и да направя следните упражнения.....и си ги представям всичките упражнения, които ще направя. И като се събудя сутринта в 7 бързам да пия едно кафе и да отида на работа. На следващата вечер пак така. А кажете сега, че не съм постоянна в спорта  Crossing Arms

# 257
Здравейте и от мен!

Хич и не мислех да ви се показвам, че няма с какво да се похваля eat, ама пусто любопитство  Embarassed

Айя, де ги тия снимки, бе search? Гледам, гледам, нийде ги не видя  33uu Искам и аз красотииии Cry

# 258
Ама аз дори незнам какъв размер нося - все си шиех досега, то нищо не ми ставаше! Веднъж си бях купила една пола, номер 54, после това ми беше любим магазин и все го посещавах - ама все ме гледаха съжалително!  Embarassed

Ами аз за това ти казвам, че няма да имаш избор. Аз някъде към -15 -18 си купих нови дрешки. Даже снимки имам с тях, но и тях вече подарих. А като слизаш надолу още, по-често сменяш, защото вече не купуваш торби, а нормални дрехи и като са големи изглежда много смешно. Още малко и те виждам с нови придобивки.

Исайкова тук май само аз и Тонимирчестото припкаме (моля да бъда извинена, ако греша) А пък Айчето ни е турист. Тони Тае-бо-йства, а аз ходя на фитнес клуб, въртя педалите на спининга и тичам по пътечките. Даже и рекорди си поставям.

Ооо, Пернатова, къде са загуби? Липсваш ни, като те няма, нали знаеш? Снимките в подписа на Айче, ни гледаш хубуу ...

# 259
Ааааааа Embarassed

Ми аз толкова надолу не гледам, моя поглед се рее във висините  smile3534

# 260
      Пиле , под дупето на калинката са курдисани фотографиите. Там щракни.Пък може и нея да бутнеш , дано съ приместиииии. Praynig

А ти такива , дето да ни съ явяваш , хич не си ги мисли. Тукаааа , никакво скатаване.

Елена , сутрин с мускулна треска ли ставаш от таквоз натоварване newsm78

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 12:20 от Айя

# 261
GlaDneSS ,и аз си търся такова въже.Не видях дали си от Сф,ако-да,кажи откъде го купи?Аз два пъти ,ако не и повече ходя до

Ами аз си го поръчах от интернет ето и страницата има доста видове http://www.4fitnessbg.com/shop/browse/vujeta-za-skachane/1.htm

# 262
  Пиле , под дупето на калинката са курдисани фотографиите. Там щракни.Пък може и нея да бутнеш , дано съ приместиииии. Praynig

Видях гииии Laughing Ма то много снимки, бе Shocked Айдееее, пак ми отиде денят.

Айо, бутнах я калинката, ма не ще да мърда Naughty Слабичка съм била, сили нямам да я поместя Mr. Green

# 263
Пернатова, внимавай да не ни настъпиш нас със Айчето  Crazy Щот ний дребни, дребни, ама можем да сме и вредни!  Hug

# 264
Пернатова, внимавай да не ни настъпиш нас със Айчето  Crazy Щот ний дребни, дребни, ама можем да сме и вредни!  Hug

Ти пък ooooh! Как ще ви настъпя, аз нали летя Mr. Green Рея се, рея се аз (ама и аз не знам накъде Wink) Скоро съвсем ще се отрея hahaha Важното е, че хич не ви и видя разни такива, дето пъплите по земята smile3533

Въжета за скачане имаше в спортния магазин на пл. Македония (от страната на Алабин)

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 12:25 от бяла птица

# 265
  • София
maikata,и аз си връткам колелото у дома.Врътках де,от днес започвам пак.
Нека Тони се включи тогава да каже как е таебото,че проучвам спортовете.Интензивно ли,стяга ли-какво прави Laughing
GlaDneSS,не видях доставят само за Варна или и в Сф.И твоето кое от всичките е .И доволна ли си?

# 266
А ми кат гледам онуй, на което ордена му дава крилаааа и страх ма хваща. Ако ми тупнеш на главата ? А? Ох, от сега ме заболява  Crazy

# 267
GlaDneSS,не видях доставят само за Варна или и в Сф.И твоето кое от всичките е .И доволна ли си?

Мисля, че е за всички градове не пише нещо определено.
Последното жълтото е .
Чакам го да пристигне вчера го поръчах.

# 268
    Пиле , ами слабичко си , щот не тренираш. Я виж Ленчето кво прай , зимай пример.

Аз ви изоставвям за известно време . От сутринта само седя и се хиля кат пача / божкеее и пача ми се яде/ Не , че има нещо лошо де , ама за пет пари работа не съм свършила. Айде , до после   love001

Ассето , ако разбере как сме се развихрили , дали няма да има  newsm29

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 12:47 от Айя

# 269
А ми кат гледам онуй, на което ордена му дава крилаааа и страх ма хваща. Ако ми тупнеш на главата ? А? Ох, от сега ме заболява  Crazy

rotfImbo rotfImbo  rotfImbo  newsm10

Нали вие гласувахте за него Wink Хак са ви сега последствията и потенциалните опасности  hahaha
А представяш ли си, ако беше слончето Mr. Green Малиииии ooooh!

Майче, споко! Аз до теб с това летене нивга не мога стигна Mr. Green Да му мислят тукашните Joy Пък и както казва Айя, слабинко съм hahaha

Общи условия

Активация на акаунт