Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 608
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
     Ох , Тонче , и аз съм тъй.

Ама сабахлан изпратих голямото дети със сичкото пица и руска салата да пътува за столицата. Да му мислят софиянки. smile3534
     Проветрил съм долапите  newsm75.На махленските кучета пир съм устроил. Сериозен съм.

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 08:36 от Айя

# 241
  • Варна
И аз тъй Айче-изпратих сабалянка човека и сичко в торбата и айде на кофата-то картоф, кашкавал, майонези, лютеница-за нищо не ми свиди-айдее, иначе на моя гръб се пишат-сега наливам водата, днес съм и много жадна -туй ще рече че съм се осолила кат риба-хади късмет, успеф и сичкото там подобно да са смалим до петък поне с цяло кило-пък за мен две Mr. Green

# 242
Добър ви ден Орденки  Hug
Ся по ред на номерата  Laughing
Майчееее 'убав съвет,ама (без да ми съ смейте) аз съм на полов глад от как съм забременяла  Embarassed Cry , инак до сега и кила да ги няма и болежки сигурно също  Joy Joy
Тонимире 'га ш черпиш не разбрах  newsm78  Laughing а инак тъй малко разтоварване не е лош работа...пък и щом туй причината после за   loveuuu 1dating насаме- чудо чудесно  Hug
Айче  туй ще да е от ходенето- мускул си трупнала някой и друг  Laughing
И на края аз днес с 300гр надолу...дано да не йе временно само...още 200-300гр и закотвям 67 паунда  Laughing
Айди лек ви ден и до...като малката заспи,че днеска сме сами и не ме оставя да седя на компа  Hug

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 10:00 от евридика

# 243
Добро утро и от мен  Hug
Лелеее колко нещо сте изписали за една седмица  Laughing
Айде честито на всички олекнали.
Да дам и аз отчет ама малко ме е срам - За една седмица в тоз хубав град Трявна съм + 600гр.  Embarassed Мнооого вкусно готвят хората там. Whistling
Но от днес съм пак тук, пак със вас и ще сваляме грамчета и килограмчета заедно  Hug

# 244
  • Варна
Евридиче-ш черпя кат зема повишението и сваля 2кила-първото ще стане на 20декември, а второто докрая на седмицата-туй е, жив-умрял тряба ги разкара. Като дойде либофта преди 10дни бях 75кила, тая сутрин съм 78-туй е безобразност голяма-немой да е вода-то може де, ам не сичкото-залагам едното кюло да е мас качена, а другото вода зарад оня дето никакъв го няма

# 245
Здравейте, красавици!
Аз май ще задържам следващите дни, та ще си ходя без муза!
Отчет ще направя на 25.11, когато правя 2 месеца на режим!
Лек ден на всички! Hug

# 246
Добър ден аз днес съм свалила още 700 гр. и закръглям на 63  goodscale.
Лек ден на всички и много усмивки Simple Smile.
Да се похваля купих си въже за скачане което отчита колко калории си изхабил колко подскоци си направил и за колко време сега го чакам с нетърпение че ми е голям мерак да го изпробвам. Усещам, че съседите ще останат без таван

# 247
Ехо милички!

Дойде и моя ред да се оплача! Аз съм тооолкова сериозен, ама наистина. Само си фантазирам за прегрешения, но явно и от това се качва. До сега след всеки протеинов цикъл имаше минуси, а днес +.700!!! Много ми е мъчно и тъжно и даже обидно! Барем да се бях наял като прасчо (е, аз го направих снощи, но с един абсолутли дюкянски гювеч) Неам, кофти ми е, ама ша са опраими.

Сига тука вий ша ма прощавате, аз имам едно спициално обръщение към Мариеткова. Слушай сега кака ти какво ще ти рекне. Аз не сефте го казвам и пак ще го кажа. Всичко е в главата!!! (а не м/у краката)  hahaha Обещавам ти, че в момента, в който престанете да го правите заради бременността, а просто от любов - ще стане. Децата идват от и с любов. А не с техники! Наистина ти казвам. Намерете начин да се поглезите малко - било с кратка почивка, било с повече качествено време за него и за теб, вечеря на вън, разходка. Не зная какво, направете нещо хубаво на партньортвото си, за отношенията. Там се крие и бебка.   bouquet
А за чужбинското какво да ти кажа, наистина е много, но то за мен не е съвсем чужбинско. Нали съм си дете-еврейче, та тук съм си у дома. Може да се каже, че имам две майки - България и Израел. Богатство!

Тони ти ма плашиш бе кака? Къде ша ходиш? Из Европата ли ша та търсим? Само казвай, че да ти дойда на гости. Пък туй дет си изхвърлила вредностите ти прави чест! Нали знаеш, че си ми городтта!  Flutter

Таниткааааа, и аз искам такова безмузие  Hug

Лек ден, милички!

# 248
  • Варна
Не бе Майче-няма да ходя у Европата-нъл тя ши иди при нас на 01,01,2007-ам явно пак не съм обяснил разбираемо-мислим догодина да са събирами вече-стига пътувахми, единия доди-после си иди, след туй другия и тъй...ся към края на месеца е мой ред-аз ще ходя при него, тъкмо да видя докъде са я докарали майсторите колибката-и да поръчваме туй-онуй -мебел имам предвид
Спокойно-от такъв навлек като мен няа лесно се отървете Mr. Green

# 249
Здравейте кукли!

Малко се позагубих но мама е в къщи и почти не ми остава време за писане.

Майче страхотно изглеждаш.
Честито на свалилите грамчета,на задържащите много воля.
Айче много красоти си ни показала,аз също много обичам да обикаляме по планините и пещерите но за съжаление все по рядко намираме време за това.

Тони,що така не казваш такива важни неща,нали всичко си казваме тук.За + не се притеснявай всичко ще си доиде на мястото.

Тъ сега за мен вече съм 53.4кг. мисля последните килограми по бавничко да ги свалям околу 1кг на месец та по лесно да ги задържа после .Сега включвам и неща който до сега не съм хапвала по малко обаче дори и хляб хапвам Бонус по филиика на ден,но да си призная почти не ми се яде.

Айде после ще кача малко снимки,като заспи малкия.Даже снощи ме снимаха с новия ми подарък червено тюлено боди.Ма да не са уплашите кат ме видите.
Много целувки за сега.

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 11:17 от bebche05

# 250
А да би, сига се сещам. Тамън ша ми е по-лесно да ти поситя, щот има много почивки по мойенцето  Hug

Оооо, бебче, браво на теб и честитики за придобивката!

# 251
Бебка пак с ново боди!
Тонимир изкупи всички поли в БГ!
Майчето ако излезе от офиса все ще си купи нещо - я бермуди, я потниче за фитнес!
Само аз си ходя с торбите, че още не влизам в по-старите си дрешки , пък не ми се купуват дрехи за прехода!
С добро чувство е момичета, не ми се сърдете Hug, тая седмица аз съм мрънкалото!

# 252
Тани, ни дей плака, обещавам ти, че и ти ще си купиш скоро - може би след още месец, защото просто няма да имаш избор. При положение, че имаш да сваляш 37 - просто няма начин. Аз "по пътя" купувах по едно две неща, защото се стигаше до абсурдни ситуации. Така че, споко! Представи си, че от 54 стигнах до 36! Скоро подарих всичко "преходно" 48-40. Нямаше как.

# 253
Ама аз дори незнам какъв размер нося - все си шиех досега, то нищо не ми ставаше! Веднъж си бях купила една пола, номер 54, после това ми беше любим магазин и все го посещавах - ама все ме гледаха съжалително!  Embarassed

# 254
  • София
Здравейте,аз май не съм много редовна,но... Embarassed Blushвече решавам да се включвам по-честичко!
GlaDneSS ,и аз си търся такова въже.Не видях дали си от Сф,ако-да,кажи откъде го купи?Аз два пъти ,ако не и повече ходя до кауфланд,ама все няма.А съм много навита.
Не се бях качвала на кантара от две седмици.Спрях да тренирам,бях се сдухала,и мислех 4е съм качила много,та не смеех да видя стрелката.
Е днес се престраших.-5/6кг.от началото.
Доволна съм.
Днес започнах със зелен чай.Незнам дали ще има ефект в отслабването,но за организма е добре поне.
Искам да питам-някоя от вас тренира ли нещо.
Мисля ад се запиша на някакъв спорт,но не знам какъв да е .Чувах че степ аеробиката много натоварвала ставите,а на мен са ми проблемни....

Общи условия

Активация на акаунт