Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 633
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
Бяла птица!
Слушай кака си танита
ей сега какво ще пита:
Не разбра ли ти, перната,
че успеха е в главата!
Искаш или не кажи -
колко ти вода изпи?

А пък аз утре ще празнувам юбилей на зълвата (пак изкушения). Хубавото е, че сме на ресторант и ще има много хора, та кой ще гледа аз какво ям! Все пак ще е трудно!

# 136
Добре де ще се жертвам bowuu bowuu bowuu
Такъв е кеееефффф, босовете са едни готиниииии, младиииии, необвързани, кавалериииии, сипят едни похвали и комплименти.
Леят се диетични напитки и храни.
Става ли така  Joy Joy Joy Joy
Дано се фане някой  Joy hahaha Joy hahaha
Мерси за съвета Птичке един да се излъже стига  hahaha hahaha

Е, така по-може  Sunglasses  Ама няма да съм аз (излъганата, де Wink), щот от вътрешен източник знам, че не е вярна тази информация hahaha

tanita_ko , кога да пия вода, като вися във форума от два часа Embarassed От вас за мен време не оставааааа  Joy Joy Joy

# 137
Танита, я кажи, отде таз муза. Ама много добре ти идва.
Да си кажа право, аз не бях върла последователка на идеята на Майчето, че свалянето става с добро настроение. Не, не че съм я отхвърляла, просто не вярвах докрай в нея. Обаче с времето си промених отношението. Удивително права е. Макар да е много трудно да се хилиш, когато стрелката не мръдва в нужната посока, струва си. Май така става по - лесно. Е, вярно, че има и изключния - тъй радушно вдъхновяващи Рицарки да се движат по - бавно от други. Но това само в едната посока - със сигурност онези, които не успяват да гледат ведро на това изпитание, никак не успяват май в него.

Лени, не мож ме привлече, даже и при такваз съблазнителна оферта Simple Smile

# 138
Танита, я кажи, отде таз муза. Ама много добре ти идва.
Да си кажа право, аз не бях върла последователка на идеята на Майчето, че свалянето става с добро настроение. Не, не че съм я отхвърляла, просто не вярвах докрай в нея. Обаче с времето си промених отношението. Удивително права е. Макар да е много трудно да се хилиш, когато стрелката не мръдва в нужната посока, струва си. Май така става по - лесно. Е, вярно, че има и изключния - тъй радушно вдъхновяващи Рицарки да се движат по - бавно от други. Но това само в едната посока - със сигурност онези, които не успяват да гледат ведро на това изпитание, никак не успяват май в него.

Лени, не мож ме привлече, даже и при такваз съблазнителна оферта Simple Smile

Абсолютно е права!!!
Аз качих килограми не от друго, а от стрес /няма да ви кажа от какво естество - щото може някой незапознат - да вземе да приеме мойта оферта/ и от перманентно гадно настроение. А вечер като се прибера имаше дни, в които дори и децата не ме разтоварваха  Sad Sad.
Но от известно време успях да изтикам нещата където са им местата и ето на започнах да свалям, макар и не с най-добрата диета според вас.  Hug Hug Hug

# 139
Е, вярно, че има и изключния - тъй радушно вдъхновяващи Рицарки да се движат по - бавно от други.

Хм, това дали е за мен Embarassed

А, че е изключение- не си права, да знаеш Crossing Arms  Това е като с китариста в компанията - докато той свири и пее, другите си хапват, напиват се и си хващат гаджета Joy А за него него - нъц  Mr. Green

Joy Joy Joy
Айде, стига съм ви вдъхновявала Mr. Green отивам да пия вода (или квото е там  Wink) Wine Glass

# 140
Ни поет съм аз, ни пионер...
аз съм скучен инженер... Embarassed

Временно е, предполагам, заради 10 -те килограма! Много има още, ама аз много им се радвам. Все още има хора, които се правят, че не забелязват, но аз се чувствам много по-лека и по-красива! Нали съм казвала - това не ми е първи опит да отслабвам, но е първият с такава мотивация и в това се крие разковничето! Благодарение и на Вас! Hug

# 141
Абе 2 кг. за 5-7 дена малко ли са?
Не знам, но се чувствам толкова добре. Laughing
Грешно ли е ако ям цял ден плодове и зеленчуци,а вечер салати и пиле. ooooh! newsm78
Дали ще има ефект или греша.
РИЦАРКИ за помощ.
Дайте съвет на голямото прасе , че да не го объркат на Коледа и да го заколят. smile3502 smile3502 newsm51 newsm51

# 142
  • София
Пък аз си върнах сваленото килограмче щото ходих при мама и ядох баница с прас.

# 143
Все още има хора, които се правят, че не забелязват, но

Казвай бързо кои са тези гадини! Ние ще им дадем да разберат bambam

Пих водааааа help

# 144
Ей, за втори път пиша... Така си тренирам майсторлъка за бягане по клавиатура, пфу... като всяко упражнение, радостта идва после, а докато го правиш се мъчишшшшш...  hahaha

Тъй, мама силви - много ти ниско-калоричен режима. Хапвай сутрин плодове, на обяд, както и на вечеря - салата с месо. Гледай да докараш до 800-1000 ккал на ден. Резултатът е добър, но ... след това ще става трудно, особено задържането. Да не говорим, че не и здравословно.

Танита, имаш най- най- уважаваната от мен професия. Поздравления за което. Дано музата да не те напуска.

Птичке, китаристът обикновено от липса на гаджета не мож се оплаче, от липса на алкохол също, ама си заслабва, щото паузите между акордите запълва с пиене. Е, не на вода, разбира се. А ти, прелестно създание, с какво се занимаваш? Защитаваш гилдията преводаческа, знаеш френски... дали съм на прав път?

А днес никак не ми се яде. Ама никак. А като си помисля, че трябва, съвсем ми се отщява. И довечера пак упражнения, ама с тях оревах веч форума, ще ме прощавате. Имам си нужда от кураж в тази посока. Не ме мързи, даже ми е приятно, ама мерките растат.

# 145
Кураж, кураж от всички нас
за водещия тука ас!
От меко и издишнало балонче
да се превърне Асса в стегнато миньонче! Hug

# 146
Здравейте орденки благоверни  Hug
ще ставате ли вий модерни ?  Flutter
Гледам на там си вървите,
ще ви следвам аз по петите  Wink
При мен промяна равна на 0,
че нещо много съм се подула  Sad
Май ще трябва пак лентичка да сложа,
за да не се отново изложа  Blush

То заразно било.... Laughing

# 147
Танита, няма такива картинки, които да изразят милото чувство, което породи това кратичко стихче.   bouquet   bouquet   bouquet
Много, ама много ти благодаря. Мисля да си го разпечатам и да го закача в залата.

евридика, ти се появи, мила. Айде, пращай болежките да пасат и се залавяй със себе си. Омръзна ми да ти гледам аватара. Време е за нещо по - стройно.

Хапнах, макар и с отвращение. Като във вица  Joy

# 148
Евридика, браво, мила,
пий вода като камила
всичко да се нареди
и килце да се стопи!
Где се губи Тонимир,
да не би да прави пир?  33uu
Май отгоре все наднича,
може пък сега да тича!
Бебче, днеска не се вясваш -
идвай тук да ни намляскаш!  remybussi

# 149
Oле, как ми се хапва нещо като- торта, дори пица ще омра от глад.Ще се таркалям по плочките дерейки,но този гъз трябва да го няма до лятото. Cry
Умирам. Sick
Момичета свалям ви шапка.   smile3501Днес съм на самата домати с печен пипер без никакви подправки и половин пилешко бутче.
Стига ми до довечера.А за вечеря глася риба на скара с салата .
Ако утре не съм на линия, сначи се търкалям накъде. smile3511
Вие сте Майки героини. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт