Geoxyn – eстествена защита при вирусни и бактериални инфекции

• 4 774
  • 147
  •   1
Отговори
# 75
Защитата и вниманието към детайлите за осигуряване на хигиена са много важни за мен. Ползваме антибактериални препарати и сапуни, сребърна вода, дезинфектанти, почиствам дръжките на бравите често. Ползваме и антибактериални дентални води.

# 76
  • Пловдив
Често миене на ръцете, използване на дезинфектанти, носене на маски, приемане на витамини.

# 77
  • Пловдив
Редовно мия и дезинфекцирам ръцете си, ползвам вода за уста, приемам витамини.

# 78
Миею редовно ръце. Сапун и дезинфектанти

# 79
  • София
Навън използваме дезинфектанти - спрейове или гелове, антибактериални кърпички и маски. Вкъщи сапун, Листерин, почистващи препарати, спирт и белина за различните повърхности.

# 80
  • София
Често миене на ръцете със сапун и топла вода, а когато не е възможно, използване на антибактериални гелове или мокри кърпички. Маски в затворени обществени пространства.

# 81
Дезинфектант за ръце, антибактериални кърпички и антибактериални препарати за почистване

# 82
Използвам дезинфектант за ръцете, когато не съм в нас. Вкъщи вода и сапун. От водите за устна хигиена почна да ми се възпалява гърлото и ги спрях. Старая се и винаги, когато мога да пия здравословни фрешове. Имам хроничен фарингит и доста често правя и ангини и мисля, че ще ми е много полезно да изпробвам Geoxyn.

# 83
Сапун и вода. Антибактериални кърпички, ръкавиците- когато не пречат на работата. Дезинфектанти върху ръкавиците.

# 84
Сапун, вода, антибактериален гел за навън.

# 85
Редовно миене на ръцете със сапун и топла вода, вода за уста, прием на витамини и минерали.

# 86
Редовно миене, дезинфектанти и дистанция. Засега помога

# 87
Спазване на дистанция най-вече, често миене на ръцете и сменяне на маските.

# 88
Спазване на добра лична хигиена - миене на ръце, навън дизенфектант или мокри кърпички, редовната смян ана маските се подразбира. Хигиена на помещенията и в дома и на работа, както и редовно проветряване.
Отскоро използвам и озонатор за пречистване на въздуха.

# 89
Защо използването на нанотехнологиите в медицината и фармацевтичното производство набира скорост?

Големите молекули имат ограничен ефект в борбата с живи микроорганизми, чиито размери са по-малки от 100 нанометра. Това важи с особена сила за вирусите. За да се разбие повърхностната им обвивка, са необходими частици с размер по-малък от 100 нанометра. Така целевата тъкан се достига по-ефективно и търсеният резултат се постига с по-малко количество от веществото. Благодарение на нанотехнологията частиците се абсорбират в клетките много по-ускорено. GEOXYN е пример за такава технология, която ще позволи с малко количество да се постигнат бързи и устойчиви резултати.

Общи условия

Активация на акаунт