Geoxyn – eстествена защита при вирусни и бактериални инфекции

• 4 764
  • 147
  •   1
Отговори
# 90
Използвам дезинфектанти за ръце и мокри кърпи когато сме навън, вкъщи - вода и сапун. Като се прибера веднага се къпим и перем дрехите и проветряваме често.

# 91
Само ползане на продукти за хигиена не мисля, че е достатъчно. Разчитам на витамини и имуностимуланти и ако е възможно повече време да сме навън.

# 92
използвам течен сапун, дезинфектант и понякога и латексови ръкавици, но изкарах Ковид, слава на Бога успешно

# 93
Редовно миене на ръцете.
Честа смяна на маските, антибактериални гелове и кърпички.
У дома - почистване на повърхностите с подходящите препарати.

# 94
На първо място редовно и правилно измиване на ръцете, а когато това не е възможно използваме антибактериален  гел и/или мокри кърпи. Носенето на маска също е от голямо значение за нас и не го пропускаме.

# 95
Често миене на ръцете, използване на дезинфектанти, носене на маски

# 96
Редовно миене на ръцете, когато не е възможно, използване на антибактериални гелове. Спазване на дистанция, избягване на места, на които има струпване на хора и носене на маски в затворени пространства.

# 97
Спазваме традиционните мерки - дистанция, маски, дезинфектанти и висока лична хигиена. Но ще ми е интересно да опитам модерен препарат като този.

# 98
  • Г. О.
Пием витамини, мием си ръцете, ползваме антибактериални гелове и спрейчета, дезинфекцираме често вкъщи.

# 99
Редовно миене на ръцете, използване на дентална вода за уста, прием на мултивитамини и минерали.

# 100
Спазвам дистанция, използвам дезинфектант, маска в затворени помещения и често проверяване у нас и в офиса. От няколко месеца заради упорити киселини приемам по малко сода вечер, за което съм си внушила, че също ме пази, защото бях в много близки контакти с болни, но не се заразих.

# 101
Сапун и топла вода, антибактериални кърпички, гел за дезинфекция на ръце, маски FFP2, витамини, често проветряване на помещенията,  спазване на дистанция.

# 102
Редовно миене на ръце, пиене на много фрешове, ползвам дезинфектант за ръцете и продуктите,които купувам, също хапваме много сезонни плодове.

# 103
Разчитам на редовно миене на ръце.

# 104
Споделете кои са продуктите за хигиена, на които разчитате, за да защитавате себе си и близките си от разболяване?

Сапун, спрей за ръце, спиртен гел и антибактериални препарати за под. Проветрявам и капвам по някое масло в дифузер, но то е по-скоро за удоволствие (харесвам масло от портокал, преди опитах смес на "Ривана" уж против грип, обаче беше много неприятно специално за мен).

Допълвам, че забравих: Имам и пречиствател за въздух. Рядко го пускам, защото синът ми (на 3г.) много обича да го пиполи, пуска, настройва и спира и го ползвам "тайно" (докато е на детска градина).

Общи условия

Активация на акаунт