и още една по-прясна ....
а ето и една нормална ...

Хайде спирам, че май попрекалих ....
и още една по-прясна ....

/Отделен въпрос ,е че най-вероятно като поотраснат дечковците ще трябва да си мисля какво да правя,че в момента нямам и идея/нали съм на фиктивен договор за да взимам майчинство...

.... за сега не мисля за връщане у Канадско, че да видим - дано МирО успее да си намери добра работа
а след това и аз
Искам да си ги погледам повечко 

Доста честичко се сещах за вас и се питах как е минало преместването. Много се радвам , че всичко е наред и стискам палци да е още по-наред
.

Харесва ми да "облазваш" така форума 

,
) на всички майчета,които по цял ден са с бебоците си и имат възможността да им се радват.Ама както се казва,кой каквото няма това иска!А колкото до парите,засега се справяме-поне квартира не плащаме и сме си отделно.Но пък всички много ни помагат.Е,сега не си купувам ботуши за 130 лв или всеки ден някое парцалче,но важното е,че не се лишаваме от най-необходимите неща и сме щастливи.Май се поувлякох 

няма да се даваш на черни мисли вярвам,че всичко ще бъде наред.Днес сестра ми беше на консулт. и малкия и той не е качил нито грам за последния месец 
Дидолинке!
и аз май съм на това мнение,колкото повече ги пазиш то повече ти се струпва
и аз ще се включа след малко

защото моята бебка също не се обръща,ама аз не мисля че е задължително за всяко бебе,а баткото ни също не изпъкваше с особени постижения в тази област.?

да ви е жив и здрав татито и да ви донесе много подаръци 
НЕ си спомням за 11г да сме се разделяли на такова разстояние и Бог знае за колко време
...ама да сме живи и здрави.