ninani,да ти е жив и здрав мъжа и много дълги години да сте заедно/духовно/....

adella,нормално е бебоците вече дда качват,по-помалко,че ако карат с тия темпове...пък и като гледам вие хич не сте зле с мерките-наистина сте манекенски.....А ,за ботушите от 130лв.....
аз също не си купувам такива, и честно казано и да имам възможността,не бих дала толкова пари/за повече да не говорим/-най-малкото бих се чувствала гадно,като знам,че има хора които с толкова пари изкарват месеца.........Mari-Anna,аз също предпочитам да сме навън,но като се наложи и на места с пушачи ходим....макар,че обикновенно хората се съобразяват с бебчо....но все пак отвреме на време правя и компромиси...пък и като се замисля,едва ли ще мога да го опазя дълго време от вредна околна среда...
ДиДОлиНКа ДявОЛИнка,аз също от известно време те засичам из форумските теми,но предположих,че нямаш много време и затова не пишеш и при нас...но можеше да почерпиш за Вики...
Да ти е жив и здрав...и много послушкав...А,за мъжо-да знаеш,че и аз те разбирам-макар и закратко,но като го няма и вми е едно такова...ник`во/уж като е тук и само ме ядосва,ама и без него лошо....
/,че и ние 6 години не се бяхме делили освен за да ходим на работа...ама такъв е живота-пълен с изпитания.......стига пак съм се впускала в разсъждения,че нещо не ми се удава по това време Утре сме на консултация и ще си имам последно виждане с педката-от декември сме при нова.......
Лека нощ и приятни сънища от мен...
Днес и тук времето беше прекрасно и се мотахме наваън доста време!И бях толкова щастлива,Ванко спа през цялото време-близо 4 часа и то в количката!!!Това ни се случва за първи път!Напоследък го пробвам все по често да го слагам в количката,че кръст не ми остана от това кенгуро,ама днес взе че се получи!
Слагам го вече за по 10-15 минути и в джъмпер-а и срещу него слагам едно огледало да се гледа-такъв кеф е,такива усмивки раздава Калпазанко и така подскача че умирам от смях с него!
Благородно ти завиждам,че си си в БГ,и аз искам 

Що снимки рамкирах...... 

Пожелавам ти да си намериш приятелки и да не си много самотна
и си мисля, че трябва в къщи да го премеря по някакъв начин
Бяхме заедно 9 месеца , бе така ли лесно се забравят!
и по милиони пъти нощем.
Отговорих ли ти на въпроса 
Аз я взимам на спалнята някъде след 12-1 часа зависи кога е заспала и кога се събужда и си откарваме гушнати до сутринта и ядещи де и за залъгалка ползваща ме и исках да споделя само че преди време ужасно се притеснявах че се налага да спя с детето си , криех го и ми се струваше нередно едва ли не -а защо точно не знам.Мислех си че всеки ще каже -има си легло , я стига излагаш се и още милион неща, но това което ми се случи обърна представите ми.Става въпрос за следната случка.Бебе си спи и аз в полусън се протягам да и оправя завивката .тя обръща глава и изведнъж докато започвам да се унасям усещам инстинктивно че нещо не е наред...и какво мислите беше то -бебе не си взе въздух.Все едно някой ме поля със студена вода .Бързо я вдигнах и тя вдиша.Само за миг беше толкова страшно , неописуемо страшно.После плаках тихичко и я прегръщах.Така разбрах че си е заслужавало да спи при мен дори и само заради този миг.Будя се и я слушам как диша и ми е толкова хубаво . че от сега си мисля как ли ще ми липсват и то съвсем скоро тези моменти.
, ама от туй ревящото, не ми остава време. 

наистина ни е такава, но я кажи като се обърне в летния вариант -с дигната облегалка как слагаш покривалото. То явно не е пригодено и не успявам да го закопчея с капсите. Няколко пъти го гоних по улиците...
на Ени, сигурни сме , че бързо ще се оправите.
спира да плаче.