Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 699
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Да приключа деня и да лягам...че нали и батито вми доставиха следобед,та сега в къщи лудницата е пълна.../обаче бабата така се е упражнявала в/у бретона на сами,че чак ми се прирева,допреди малко се опитвах да замажа положението,но май стана по-страшно-утре ако поне малко ми е минало ще ви постна една снтимка,щото направо ще оглави класацията за смешни муцунки-нищо ,че не е бебе/
 ninani,да ти е жив и здрав мъжа и много дълги години да сте заедно/духовно/.... newsm59
 adella,нормално е бебоците вече дда качват,по-помалко,че ако карат с тия темпове...пък и като гледам вие хич не сте зле с мерките-наистина сте манекенски.....А ,за ботушите от 130лв..... Thinkingаз също не си купувам такива, и честно казано и да имам възможността,не бих дала толкова пари/за повече да не говорим/-най-малкото бих се чувствала гадно,като знам,че има хора които с толкова пари изкарват месеца.........
Mari-Anna,аз също предпочитам да сме навън,но като се наложи и на места с пушачи ходим....макар,че обикновенно хората се съобразяват с бебчо....но все пак отвреме на време правя и компромиси...пък и като се замисля,едва ли ще мога да го опазя дълго време от вредна околна среда...
ДиДОлиНКа ДявОЛИнка,аз също от известно време те засичам из форумските теми,но предположих,че нямаш много време и затова не пишеш и при нас...но можеше да почерпиш за Вики... WinkДа ти е жив и здрав...и много послушкав...А,за мъжо-да знаеш,че и аз те разбирам-макар и закратко,но като го няма и вми е едно такова...ник`во/уж като е тук и само ме ядосва,ама и без него лошо.... newsm78/,че и ние 6 години не се бяхме делили освен за да ходим на работа...ама такъв е живота-пълен с изпитания.......стига пак съм се впускала в разсъждения,че нещо не ми се удава по това време Embarassed.../
Утре сме на консултация и ще си имам последно виждане с педката-от декември сме при нова.......
Лека нощ и приятни сънища от мен...

# 46
  • Канада
Здравейте и от мен!
Да се запиша в новата темичка!Благодарности на Пепита и Ади!
 newsm51Днес и тук времето беше прекрасно и се мотахме наваън доста време!И бях толкова щастлива,Ванко спа през цялото време-близо 4 часа и то в количката!!!Това ни се случва за първи път!Напоследък го пробвам все по често да го слагам в количката,че кръст не ми остана от това кенгуро,ама днес взе че се получи! Simple SmileСлагам го вече за по 10-15 минути и в джъмпер-а и срещу него слагам едно огледало да се гледа-такъв кеф е,такива усмивки раздава Калпазанко и така подскача че умирам от смях с него!
ДиДОлиНКе,аз не мога да ти кажа добре дошла на родна земя Wink,обаче пък много се радвам че си пак сред нас!  bouquetБлагородно ти завиждам,че си си в БГ,и аз искам Rolling EyesА на въпроса ти-ние сме изцяло на кърма и през ноща спи спокойно около 5-6 часа без да се буди да яде,но.....напоследък заспиването му е мноого трудно и се дондуркаме до 2-3 а често и до 4 часа посред нощите!
Tatalina ,имаш и моята виртуална подкрепа!Не се притеснявай,всичко ще бъде наред с малката госпожица-сигурна съм в това! Hug
Момичета,ако знаете колко ми липсват и на мен тези излизания и общувания с хора...........Ама тук всеки е на работа,всеки си има някакви грижи....и аз съм все сама!Даже напоследък имам чувството че съм тотално затъпяла!Нямам приятелки тук,няма кафета,абе въобще човек няма къде да отиде!С нетърпение чакам свекито да дойде,каквото и да ми струва това!!!Тя по принцип не е лоша,ама да видим мен до колко ме е хванала лудостта тук smile3515 smile3511 smile3514 newsm62

Нинани, честит ви празник   да ви е жив и здрав татито !
Сега да честитя месечинките на всички,които съм пропуснала и на тези които имат утре(т.е. вече днес )Да са ви живи ,здрави и послушни бебоците!! smile3525
А да попитам-този вит.Д до кога се дава newsm78
Хайде много целувки на всички ви!

# 47
  • Канада
Я да се изтипосаме и ние с не толкова смешни снимки май,ама Ванко е много сериозен пред камерата Laughing
А kambanska ,тази програмка за рамкиране на снимките е голяма занимавка!!!  newsm10Що снимки рамкирах...... Joy

# 48
  • Ямбол
Добро утро!
Ние сме добре, от разходки не ни остава време да се отчетем.
Всички бебоци са много смешно-сладки!Да са ни живи и здрави!
Дидолинка, добре дошли в БГ.Ние сме комшийки Laughing/щом си то Сливен/
Таталинка, всичко ще се оправи!Много е красива Ени.Нацелувай я от нас!
Вили,и аз понякога се чувствам така.Но сега когато времето е топличко излизаме и си прекарвам добре с други мами.Естествено, че не си говорим само за бебета.И ние сме хора....
За връщането на работа-не мисля да го правя скоро.
ще продължа по-късно, че нещо мрънка Кари.
Приятен ден на всички!

# 49
Камбанке, май така е с мъжете - като са при нас, само ни дразнят - а като ги няма липсват Tired

Искам да направя една специална почерпка за рождения ден на Вики

За някои водчица Mr. Green за други тортичка и сокче

dany_ip аз на Вико вит. Д му давах до годинка и нещо, понеже фонтанелката не му се затваряше Peace Пожелавам ти да си намериш приятелки и да не си много самотна Hug
А в кой град живееш Wink
Много сладко сте се изпънали в люлката - и ние там имахме същата Laughing

Сега се сетих за мерките - тук ние записахме малките при нашия личен лекар и ако ви кажа как мери дребните - качва се първо той на 10 годишния кантар и после взема Миши или Вики  ooooh!  и си мисля, че трябва в къщи да го премеря по някакъв начин newsm78

Все забравям, но искам да поздравя Пепитката и Ади за хубавата ни темичка  bouquet  bouquet  bouquet

# 50
Добър вечер от мен  Hug
Бях си помислила, че не правя на никого впечатление и за това доста време само четях и не пишех  Tired

Момичета, искам да попитам (за кой ли път) има ли някой бебок, който да е само на кърма за да ми кажете, как сте през нощта...

Ти пък не била правела впечатление докато четяла - аз не съм те скивала та да видиш - веднага щях да те разконспирирам  smile3508 Бяхме заедно 9 месеца , бе така ли лесно се забравят!
Питаш за бебоци на кърма - значи ние сме активно кърмещи се , но давам вече 30мл зеленчуково пюре на обяд и 50-60мл плодово след обяд.
Иначе се кърмим на поразия през около 2 часа денем  #Crazyи по милиони пъти нощем. newsm61Отговорих ли ти на въпроса smile3521
dany_ip за витамина Д питаш докога се дава -абе май си се дава до доста късно.На нас даже ни казаха да даваме по 6 капки , защото бързо дръпнахме със сантиметри и грамчета и костите едвам насмогвали  Joy та сега си пием 3 пъти повече от преди.
При вас не правят ли такива прегледи - на фонтанелата , на двигателните умения  newsm78
мами някой от вас - освен мене де спи ли с бебето си  newsm12 Аз я взимам на спалнята някъде след 12-1 часа зависи кога е заспала и кога се събужда и си откарваме гушнати до сутринта и ядещи де и за залъгалка ползваща ме и исках да споделя само че преди време ужасно се притеснявах че се налага да спя с детето си , криех го и ми се струваше нередно едва ли не -а защо точно не знам.Мислех си че всеки ще каже -има си легло , я стига излагаш се и още милион неща, но това което ми се случи обърна представите ми.Става въпрос за следната случка.Бебе си спи и аз в полусън се протягам да и оправя завивката .тя обръща глава и изведнъж докато започвам да се унасям усещам инстинктивно че нещо не е наред...и какво мислите беше то -бебе не си взе въздух.Все едно някой ме поля със студена вода .Бързо я вдигнах и тя вдиша.Само за миг беше толкова страшно , неописуемо страшно.После плаках тихичко и я прегръщах.Така разбрах   че си е заслужавало да спи при мен дори и само заради този миг.Будя се и я слушам как диша и ми е толкова хубаво . че от сега си мисля как ли ще ми липсват и то съвсем скоро тези моменти.
Сега имам една молба към всички вас.станете от компа , отидете при бебетата си и много силно ги нагушкайте и от мен! Heart Eyes

# 51
Ей, Дидолника от два дена се каня и аз да те приветствам с welcome, ама от туй ревящото, не ми остава време.  Rolling Eyes
Много се радвам, че вече сте в БГ, а тати барзо да се завръща при вас!  Hug
Честит рожден дне на Викито! Ама много еротична таз водка бе!
Ние сме все още от изцяло кърмещите и нощем изобщо не спи.   Tired Снощи беше на режим 24.40 ч., 01.20ч., 02.00ч., 02.40 ч., 04.00 ч., 06.00 ч. - последно и сложихме край на тази поредна кошмарна нощ! Naughty
Вили, и аз си го вземам честичко при мен на спалнята. Но порблема е, че той се опва по средата с разперени ръце и не само че спалнята ни отеснява, но и завивката не ни достига. Embarassed И тати ни се кара, че много трудно ще го отучим и от този вреден навик, освен от носенето на ръце.
Другият ми проблем е, че като си хапва полегнал, после ми е трудно да го изправя и той започва да повръща на където му падне.  #Crazy 

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 09:49 от emsy

# 52
Добро утро и от мен...скоро не съм се разписвала сутрин,но от 7 съм на крак,`щото малкия терминатор/Сами/ се наспа рано ,рано и просто нямаше начин......изпратихме и татито на работа и сума ти работа отметнахме...пък мама ще ходи като сомнамбул цял ден.... #Crazy
Иначе,малчото спи та се къса,той определено е от моята партия-на "нощните птици",дето обичат да си поспиват сутрин....

Дидолинката-снощи забравих,какаво щях да ти пиша,ама добре,че има други мами ...та да те успокоят ,че не си сама  от кърмещите-макар,че от седмица давам и каша/то малкщо силно казано,щото става въпрос за една две чаени лъжици много силно разредена каша/,иначе сме основно на кърма....и то колкото и когато поиска....И през нощта давам,макар,че напоследък/ако не са зъбните кризи/често спим непробудно.....А,за това къде спим-и ние сме в общото легло/нещо много станахме маймуните на клона......и си мисля.че скоро или ще изхвърлим някой от него или ще купваме по-гоямо Mr. Green/,...обикновенно заспиваме в кошарата,но при първото събуждане се гушкаме при мама,тати и бати...
А,за почерпката мерси....ама да беше турнала и една бира....че то с тая водка ако се подкараме отранко/пък и начина по който я сервираш,хич не е честен.... Naughty/.... Crazy
Сега отивам да нагушкам и Ивчо...че баткото вече го намачках...
А на вас слънчев и усмихнат ден ви пожелавам....и много здраве на празнуващите днес.... Hug

# 53
  • Варна
Добро утро от слънчева Варна!
Дидолинкаwelcome Честит ти рожденник, да порасне голям и силен и много да радва мама и татко.
Мама Саси, вие вече в Асеновград ли ще живеете или само на гости? Ако на теб не ти е комфортно и си нервна със сигурност се отразява на Дари, за това предполагам, че се буди често вечер. Дано е временно.

Вили, това снощи ли става мила? Сигурно е било голям шок. Добре, че си се събудила. Това майчинския инстинкт си е голяма работа...Крис така една вечер се закашля и после се задави, че и аз като теб цяла нощ си го гушках и почти не спах. Той спи в кошарата по принцип, но някога като се събуди вечер и не мога бързо да го приспя си го гушваме. А не искам да свиква...и аз спя неспокойно като е до мен, че ни е тясно.
Количката  1stroller наистина ни е такава, но я кажи като се обърне в летния вариант -с дигната облегалка как слагаш покривалото. То явно не е пригодено и не успявам да го закопчея с капсите. Няколко пъти го гоних по улиците...
Моето зверче се събуди, сега ще го нагушкам и после излизаме.Приятна разходка на всички!

# 54
Здравейте момичета.
Таталина една голяма  Hug от нас и много   love001 на Ени, сигурни сме , че бързо ще се оправите.
Добре дошла на Дидолинка
!
Много сладки смешни муцунки и ние ще се дебнем за такива, макар, че фотоапарата е ни е много бавен и докато улучим момента ...
Ние вчера бяхме на лекар, че на Боби й се появиха червени петна (и ми е толкова гадно) първо по шията после по телцето до кръста и ни предписаха капки Фенистил за няколко дни, но от какво се получиха така и не разбрах.
Но хубавото е, че се връщаме на профилактичната доза на Вигантола, защото един меец бяхме на 4 капки.
Честит РД на Вики newsm59, а водката е страшна newsm10.
Лек ден от нас и целувки на бебоците.

# 55
Добро утро, мислех да ви прочета само, но се изкуших, да пиша:)
Нинани, да ви е жив и здрав таткото и да се виждате по-често newsm59
Вили, голям шок наистина. По този повод, Стефи заспива в леглото, no като го кърмя го вземам при нас и го кърмя лежейки, понякога спейки. Гушкам го и така, като се събудя той се е наял и заспал вече. И го слагам в леглото, винаги на една страна. Той не обича да спи по гръб. Преди на последното кърмене в 6.00 сутринта го оставях да си доспива при нас, но вече не го правя.
Аз захранвам точно като Кабранска, бавно и разредено:)
Дидка, мерси за почерпката. В този ред на мисли ще възкликна, като местните "въх чи водка"Simple Smile
На здраве и да ти е жив и здрав Вики    bouquet  Heart Eyes

# 56
Добро утро!
Ние още спим от нощния сън и аз съм много доволна,че бебка обича да си поспива повечко.Ние сме също само на кърма ,като изключим сока дето и го давам около обяд.За нощния сън ...легна си към 23.00,щото винаги и се приспива към 20.00 и спи до 21.00,а след това и се играе до по късно.Тази нощ се буди в 4.50,8.00 и сега още спи.
 Преди редовно и аз я взимах на спалнята при нас,но постепенно я отказах от тоя и навик.Сега я уморявам много преди сън с игра и гимнастика и тя като почне да се сърди много я оставям в кошарата.Пускам и свиреща играчка и така е доволна ,но понякога се налга да я успокоя,като си опра бузката в нейната,както си е в кошара и метода действа Grinningспира да плаче.
 Следобед също вече си спи сама,като и се приспи заспива и в стола кошница както си седи.Тогава я местя на леглото.
    От мен чао,че още не съм закусвала,а след малко и тя сигурно ще се наспи и ще ме потърси.

Слънчев ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
...
Ти пък не била правела впечатление докато четяла - аз не съм те скивала та да видиш - веднага щях да те разконспирирам  smile3508

smile3533

Вили и аз спя с малкия откакто се е родил, тук още няма кошара и за това заспива на спалнята и аз до него  Peace
Не се притеснявай за отучването - когато ги захраним и започнат и през нощта да спинкат непробудно (това с Вики бе към 9-я месец) - тогава ще ги оставяме в кошарката. Сега си го гушкам Михо и се надявам като батко си лесно и бързо да се приучи да си спи сам Praynig
Наистина майчиния инстинкт понякога ни учудва чак
Радвам се, че сте добре Hug

Камбанке, вие цялото семейство се гушкате вечер така ли  Mr. Green

Благодаря за хубавите пожелания за баткото   bouquet
Много мило от ваша страна  Two Hearts newsm51

Целувки от нас  family
Ние излизаме на разходка, а довечера имаме Сливенска среща на мамите от форума Wink

# 58
Здравейте и мен!
То и аз само ви чета, понеже сте много активни в писането и едва насмогвам с четенето Simple Smile; като е хубаво времето не ме свърта в къщи, а като е лошо - домакинствам, и така тема след тема....
Дидолинке, ние сме само на кърма и се кърмим нощем около 2-3-4 пъти според зависи;
Вили, приспиваме Деница в леглото и и на първото кърмене си я вземам при мен. От мен ако зависи само заедно ще спим, ама делим едно ъглово легло и редовно се будя наполовина във въздуха понеже беба нощем върти слънца из поспелята.... За следващото/те бебе/та съм уговорила татито да съберем всички легла в къщата заедно  Mr. Green

# 59
Здревейте мамчета   bouquet
Прекрасен ден е днес  Heart Eyes А ние решиме именно днес да опитаме що е то кашичка и дали ще ни хареса .А ето  какъв беше резултата

пожелавам ви прекрасен и сланчев ден-притяна разходка     1stroller     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт