🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 548
  • 667
  •   1
Отговори
# 105
Косъмчето перфектен, както винаги!
Руслан ми хареса, Алисия беше много добре, Моньо му се получи.
Подкрепам 100%.

# 106
Днес водещите са ми много дразнещи. Преминаха границата и се чудя дали Рачков е заради Мария  такъв.

# 107
Рачков е отвратителен. За журито няма време, а за неговите простотии има.

# 108
Алисия ми хареса, личеше си, че беше стегната и притеснена обаче, може и по-добре. За мен Мариана не беше зле, а на Крисия Страхотно и се получиха танците. Сано - хареса ми, както винаги.   Краси - уникален тази вечер!

# 109
  • Вестерос
Браво на Краси

Най-добрият, после Саното

# 110
  • София
Косъмчето…. не мога да определя дали ми харесва или не. Нямам мнение
Гледам малко назад

# 111
Тиф, така си е. Краси изпревари Саното. Невероятен.

# 112
Оплетох се с темите. 12 точки за Гъмзата!

# 113
Ще се въздържа от бурните аплодисменти за Краси. Пак гледаме различни предавания с журито. Като глас го докара, но с тези танци (да не съм по-груба) и ма'ане на рЪце, да ме прощава.

# 114
Тъкмо щях да пиша, че е най-доброто на Краси и Фънкаря ми го взе.  Wink

Но най-добрия "Тодор Колев" за мен си остава този на Димитър Маринов. Hands Plus1

# 115
По стечение на обстоятелствата познавам един от двамата водещи
откакто беше много младо момче. Винаги си е бил просто парче и лекенце, но днес минаха всякакви граници. Не може да се толерира такава крайна простащина! Фънки нали е много отворен, на негово място бих ги подбрала с шутове по сцената.
А журито сякаш има сериозен проблем със слуха. Откровени музикални инвалиди са наричани" невероятни", " страхотни", а на други, които се справят прилично" миии днес не ти се получи образа".
Писна ми от това,  да се толерира някой, щото е дете, щото е колега, щото е актьор, щото е приятел...не става така!

# 116
Вече съм убедена, че Алисия е нарочената за този сезон. Ако ще да й се падне да пее себе си, пак ще й намерят кусури. Хейтят е от първото изпълнение. За мен тя е приятна изненада. Крисия съм решила, че няма да я коментирам, дано й се върне гласа. Сано на места кривеше, но общо взето се справи много добре. Руслан някак не вложи много в образа, а пя добре.

Ох, тези са пълни олигофрени! Евала на журито, че имат нерви или железни договори, за да ги изтърпят водещите.

# 117
Краси - чудесен. Даже се колебаех, като им се паднаха образите, кой ще победи - Краси или Сано. Знаех, че ще се справят.

# 118
  • София
Краси не ми хареса. Първата половина на песента беше много зле. Изобщо не хвана ритъма, пя, когато си иска, чак по средата влезе в ритъм. До сега за мен Алисия е най-добре тази вечер. Сега си чакам любимия Даринчо

# 119
И на мен ми се струва, че подценяват Алисия. А се справя много добре.

Общи условия

Активация на акаунт