🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 550
  • 667
  •   1
Отговори
# 120
Непонятен ми е възторга по Краси. Не беше в ритъма на музиката.

# 121
Изобщо не ме дразнят водещите. Точно такова предаване искам - да се карат, надвикват, да пеят фалшиво понякога... Подредени и по сценарий, с изпълнителни водещи имаме предостатъчно, ама нещо не ги гледаме, не ни разтушават.

# 122
  • Велико Търново
Мен ме дразнят изключително много, защото ей само след малко ще започнат да препускат. Накрая нито гласуване, нито бутон като света гледаме. А не е като да няма време.

Ох, Есил за четвърти пореден път се вайка как на нея ѝ се е паднала супер трудна имитация. Пффф...
Нищо общо със Селин Дион!

# 123
Есил си пее като нея. Не пак, а отново.

# 124
  • София
Камелия Воче ли имитира?

# 125
  • SF
Есил пее всичко друго, но не и Селин Дион.

# 126
Селин Дион я няма. Никаква. Няма имитация или поне аз не я виждам. Сега ако започнат хвалебствия, изключвам звука.

# 127
Есил е гримирана като Натали Имбрулия. Confused

# 128
Есил пее всичко друго, но не и Селин Дион.

Аа, недей тъй. Сега журито ще видиш, че друго ще каже. 🤣

# 129
  • ВАРНА
Хайде и Море от любов...

# 130
Есил иска да покаже колко добра певица е.

# 131
Ееее, това беше много мило, по Виктор(от Ергенът)😀

# 132
  • Варна
Непонятен ми е възторга по Краси. Не беше в ритъма на музиката.
Може би защото не е музикално шоу? Всички разбрахме, че на Краси "слон му е стъпил на ушите". Ама какво от това?

# 133
А журито сякаш има сериозен проблем със слуха. Откровени музикални инвалиди са наричани" невероятни", " страхотни", а на други, които се справят прилично" миии днес не ти се получи образа".
Писна ми от това,  да се толерира някой, щото е дете, щото е колега, щото е актьор, щото е приятел...не става така!
Това не е музикално шоу, а шоу за имитации. Основното, което гледа журито е изграждането на образа. Журито оценява имитацията, доближаването до имитирания човек. Пеенето е само щрих в тази задача.

# 134
  • София
Есил си пя, като нея си, но за пръв път чувам какъв силен глас има и какъв голям диапазон. Браво.
Обаче английския й хич го няма, а и не знам защо ми звучи все едно пее със запушен нос. Особено в началото на песента нищо не й се разбираше

И аз мисля, че до края ще режат Алисия, което е непонятно за мен. Когато човек се старае и се представя добре е редно да бъде похвален

Общи условия

Активация на акаунт