🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 613
  • 667
  •   1
Отговори
# 240
  • Mediterraneo
Тя и Мишето някой я набеди за голямата певица, а аз освен виене друго от нея не чувам, ама ок.

# 241
На Мариана да бяха й боядисали и кълките. На всички ни е ясно, че бутона е нагласен, ама така да се изцепи. Неприятна женица.
Крисия беше добре в танците, но в пеенето никаква я няма. Определено не е вече това сладко момиченце.
Алисия и на мен най-много ми хареса, не знам защо не я оцениха.
Есил е точно Камелия Воче.
Гримьорите наистина са много зле. Чудя се понякога за лицата на Алисия и Есил - не мога да различа дали им слагат някакви изкуствени “подплънки”, за да подсилят някой образ или това се дължи на лош хирург+некадърен грим.
На Анелия квиченето не искам и да го коментирам. Кой си помисли да я представи като “голямата” изненада?

# 242
    Не вярвам Крисия да спечели накрая. Тя до тук не показа, че може да пее. Предният път спечели от немай къде, благодарение на жури и ментори.

Въобще не харесвам Крисия. Но малко обективност - не само жури и ментори, а и част от колегите ѝ гласуваха за нея. И да, въпреки че пя зле, имитация та ѝ се получи.

# 243
    Съгласна съм, че Михаела Маринова я лансираха да отиде на финал. Не ми харесва това момиче. С голямо самочувствие е. Като я видя, че е в някакво предаване, направо превключвам на друг канал.

И аз се надявам Крисия да не спечели Капките в този сезон. Това момиче ми стана противно наистина. Вгледайте се какви физиономии прави и как говори с високо самочувствие. Като малка я харесвах, но явно славата я е погълнала. Само на мене ли ми прави впечатления, че има корекции на устните си и си ги направила по-големи? Май е правила корекции и  на гърдите си - не съм сигурна.

# 244
    Не знам защо всички са против Крисия, на мен също не ми харесва как изпълнява образите, но чак такива отрицателни мнения за друг участник даже не съм виждала.  На 17г. и е време хората да спрат да я наричат "дете", не мисля, че има операции от малка има големи устни, а гърдите няма да коментирам, все пак е голяма. Не мисля, че е високомерна, не съм я чувала да се хвали, че ще направи образа или нещо подобно, все пак трябва да излъчва самочувствие. Има много дълъг път да извърви и дано се учи от грешките си и да трупа опит.

# 245
    • София
    Докато успея да гледам дойде време за следващия епизод.
    Руслан, Алисия и Краси се справиха най-добре за мен тази седмица. И Сано не беше зле, но не успя да пресъздаде енергията на Роби.
    Моньо има толкова характерно лице, че както и да го гримират прилича на себе си.
    Дарин малко прекали с "къдренето" и толкова се напъваше, че в един момент помислих, че ще се напишка от зор.
    Става ми мъчно за Крисия - старае се детето, но на фона на останалите изглежда несигурна и плаха. А и сега гласът ѝ се променя - може би трябваше да изчака с участието в предаването.
    Гримьорите са потресаващо зле. Толкова силни визии е имало през годините, а сега всички приличат на себе си, само с различен тен и перука. Есил точно на Камелия Воче я бяха направили.
    За следващата седмица залагам, че Руслан ще спечели. От Моньо и Саното също очаквам силно представяне.

# 246
    Не знам защо всички са против Крисия, на мен също не ми харесва как изпълнява образите, но чак такива отрицателни мнения за друг участник даже не съм виждала.  На 17г. и е време хората да спрат да я наричат "дете", не мисля, че има операции от малка има големи устни, а гърдите няма да коментирам, все пак е голяма. Не мисля, че е високомерна, не съм я чувала да се хвали, че ще направи образа или нещо подобно, все пак трябва да излъчва самочувствие. Има много дълъг път да извърви и дано се учи от грешките си и да трупа опит.
    Абсолютно съгласна с това мнение. За съжаление участта на хора, станали известни като деца, е все да бъдат оплювани, обсъждани и най-вече подлагани на нереално високи очаквания. Крисия се справи много добре с образа на Майкъл Джексън, предвид че за мен той не бива да бъде имитиран изобщо, защото всеки, който се опита, е обречен да се провали. Само си представете, ако Есил трябваше да е Майкъл, какви панаири щяха да са, или пък как Анелия щеше да го "изпее".

# 247
    Минавам да се запиша по късна доба. Благодарности за темата Purple Heart

Не очаквах изобщо, че Крисия ще се справи, но тя пък взе, че ме изненада! Приличаше на Майкъл Джексън от времето на Джаксън 5. Grinning Като пеене трудничко и беше, но цялостно направи образа много добре. Прав е Фънки като каза, че това е най-добрата имитация от този сезон досега.

Като цяло повечето се справиха прилично, но ми е много трудно да се абстрахирам от грима и маските им. Изобщо не успяват да ги докарат на визия и как да ти хареса после някой...

Мариана как се изцепи накрая...не можа и да замаже като хората.
    Имах много големи очаквания към нея, че ще направи страхотна Уитни Хюстън, но не би. Ако наистина сама си я е избрала - язък!

# 248
    И аз мисля ,че затова е в шоуто.За да трупа опит.Аз също не разбирам този хейт.Младо ,талантливо момиче.Никой не я е лансирал.А и тя не е показала,че се мисли за нещо ПО от останалите.Има определени хора,които като нарочат някого,не се спират.Същото беше и с Петя Панева,от един друг формат.Ами пее си момичето.Ама понеже е бг.фолклор.......Как така,ще спечели..........

# 249
    • София
    Мариана, както беше с пусната коса, все едно забрадка имаше. На мен Алисия, Краси и Руслан ми харесаха. Моньо също, ама там съм пристрастна Grinning голям образ е. Крисия направи образа добре също, за мен Краси и Алисия бяха по-сполучливи, но защо толкова режат Алисия… идея нямам. От трите диви, тя ми изглежда, като най-добре да се справя засега.

# 250
    Да има нещо такова, като вляза във Фейса на шоуто под  снимките на Крисия коментарите са ужасно груби.
    Също Алисия е много пренабрегвана, не мога да си обясня май на актьорите дават повече точки.

# 251
    • Пловдив
    По принцип съм фен на Крисия, но определено не мога да кажа, че се справя добре и не мисля, че това е хейт. А хората пишат ужасни коментари, защото се дразнят че заради нея ощетяват участници, които са направили по-добре образа си. Все пак оценки се дават не за усилията на изпълнителя, а за крайния резултат.

# 252
    Не е основание да я обиждат така. Поне в танците я бива не е чак съвсем нищо да не прави, не пародира с образа и полага усилия. Журито на няколко пъти отбеляза, че тя няма опит, не мисля, че толкова я бутат.

# 253
    • София
    Аз не мога да разбера, защо като не харесваме някой, значи сме хейтъри. Не харесвам Крисия как пее, изглежда ми високомерна и с голямо самочувствие. Михаела Маринова мога да я слушам, но заговори ли, веднага превключвам. Няма такава лигла.

# 254
    • Пловдив
    Не е основание да я обиждат така. Поне в танците я бива не е чак съвсем нищо да не прави, не пародира с образа и полага усилия.
    Разбира се, изобщо не ги оправдавам! Но хората са такива, не всеки се опитва да е деликатен.
    Аз наистина харесвам Крисия и силно се надявам да е успешна и в бъдеще, а  не само в миналото.
    Като Гъбарко се справяше много добре, но явно там не пеят на живо. Според мен, по една или друга причина, сега тя се притеснява на сцената.
    И все пак, не се справи най-добре, не заслужаваше победата.

Общи условия

Активация на акаунт