🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 617
  • 667
  •   1
Отговори
# 255
  • Mediterraneo
Е, то е ясно, че, ако не блееш в хора, си хейтър. Това обаче няма да ме накара да харесвам Крисия или да я подкрепям. Като няма опит, да не се е съгласявала да участва. Дай сега като е неопитна, да й дават финала и да си го пише в актива.

# 256
Не мисля, че ще има други победи. Може би наистина участниците знаят по-рано за образите, всеки трябва да спечели, видяли са, че е най-добра като Майкъл. Но ако отиде на финал и аз съм съгласна, че не е за там.

# 257
  • София
Едва снощи успях да изгледам шоуто и много ми хареса.
Краси ми напълни душата, за мен той  е победителят.
Много  ме издразни Фънки  с изказването си  след изпълнението на Руслан. Извинявай ама ти си там да коментираш изпълнението на участниците,  а не да изказваш лично мнение за песните.

# 258
Не съм хейтърка. Когато някой или нещо не ми харесва, го изказвам направо. На Крисия мястото й не е там в Капките. Няма необходимия опит. А изглежда, че точно в момента гласът й мутира. Наистина очаквах много повече от Крисия. Симпатизирах я до известна степен, но това симпатизиране приключи, след като чух как пее в Капките.

# 259
Не мога да се съглася, че Майкъл Джексън е толкова труден за имитиране, че ако ти се падне, каквото и да направиш, все е добре (защото одобрението за изпълнението на Крисия горе-долу така звучи). Майкъл го имитират във формата и по другите държави и има разкошни имитации.
Крисия не беше за победа и е нормално човек да го каже, ако го мисли. Обидите не са нормални и аз ако съм модератор на Фейсбук страницата на предаването, ще изгоня доста хора за коментари извън пътя.

# 260
Тук не е фейсбук и аз лично не съм видяла някой да я обижда Крисия. Просто на много хора не им харесва представянето й до сега. Особено пък да вземе първото място. Какво се коментира в други платформи не е важно, там да си взимат мерки. И да, това момиче на този етап няма място в това предаване. За мен трупа само негативи.

# 261
Рядко пиша в тази тема, че нямам време.
Но съм възмутена от победата на Крисия.
Краси беше брилянтен и направи страхотна имитация. Точно той заслужаваше да спечели.
Крисия не направи кой знае какво. Постара се, но много трудно може да се имитира Майкъл. И не заслужаваше да спечели. Мислех, че шоуто е за най-добра имитация, ама то е ясно, че е нагласено.
Помня, че Мария Игнатова го имитираше и даже тя беше по-добра от Крисия.
Само защото  е дете ли трябва да я бутат. Тъпо е.
Само Фънки оцени както трябва. И зрителите.

# 262
На много стари  участници не им беше мястото в шоуто, например Луна.
Относно отрицателни коментари - имаше много от сорта дали има пластични операции, дали взема наркотици. Няма лошо да кажеш, че не ти харесва, но такива мнения - прекалено...

# 263
Също така в началните предвания нямаше чалга изпълнения.
А сега ги пробутват всеки път.
А уж Маги не харесвал чалга.
Още 1-2 сезона и само чалгари е имитират.
И не се ли научиха да сменят песните. Защо въртят едни и същи?

# 264
  • Варна
Щото няма пари за правá.

# 265
  • София
Публикувам поправените линкове, тъй като тези които давах досега, вече не работят. Причината, е поредната смяна на сайта в който Нова съхранява видеата си. За да могат отново да работят предишните, а и новите линкове, се налага да правя някои промени по тях.
Надявам се да няма проблеми но ако все пак откриете нещо, пишете ми и ще направя всичко възможно, да го оправя.

1

2

3

4

# 266
Също така в началните предвания нямаше чалга изпълнения.
А сега ги пробутват всеки път.
А уж Маги не харесвал чалга.
Още 1-2 сезона и само чалгари е имитират.
И не се ли научиха да сменят песните. Защо въртят едни и същи?

Канят все повече чалгари и все повече чалги песни са заложени на бутона на късмета. Дразнят ме тези песни и тези певци. Нали чалгата си отиваше? Маги вече се излъга.

И аз исках Краси да спечели. Заслужена победа щеше да бъде.

# 267
Кой е казал, че чалгата си отива?
Народът ни е прост и това слуша масата за съжаление.
Масата са овце.
Много хора познавам не са способни да си изградят собствен вкус и за да се нагаждат прослушват и тази музика.
Преди време една позната ми беше на гости за 10 минути, слуша само чалга слуша и като чу това
https://www.youtube.com/watch?v=N-HBn14xKeI

и стана лошо.
Повредени са някои хора.
Пита ме каква е тази музика. Викам джаз. Вика - аууу ужасна е Joy
Викам - чалга няма как да ти пусна, знаеш го. Ще търпиш. Беше се изпотила, кършеше пръстчета едно нервно Grinning
А даже не беше и силно, като за фон си го пуснах.

# 268
  • София
Именно заради чалгата искам Фънки да се върне в класическите си години Grinning Ама трябва и той да захлебва с нещо.

# 269
Вкусът се възпитава. Маги, както преди Слави, налага простотии, за да вдигне рейтинга. Жалка работа.
Затова и не следя предаването, гледам само отделни изпълнения, ако ме заинтригуват коментарите.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 19:54 от Xвъpчило

Общи условия

Активация на акаунт