🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 621
  • 667
  •   1
Отговори
# 270
Явно на Фънки нещо са му пилили сол на главата, защото сега е много мил с чалгарките. И много мек като дават такава простотия.
Миналия път ме изкефи как реагира когато Рафи имитираше Азис.
Чалга изпълненията превъртам много бързо. Стори ми се, че Рафи добре се справи, говоря за имитация, той е брилянтен изпълнител и актьор, но това не променя, че това е свръх гнусна музика. То дори не е и музика.

# 271
Кой е казал, че чалгата си отива?
Народът ни е прост и това слуша масата за съжаление.
Масата са овце.
Много хора познавам не са способни да си изградят собствен вкус и за да се нагаждат прослушват и тази музика.
Преди време една позната ми беше на гости за 10 минути, слуша само чалга слуша и като чу това
https://www.youtube.com/watch?v=N-HBn14xKeI

и стана лошо.
Повредени са някои хора.
Пита ме каква е тази музика. Викам джаз. Вика - аууу ужасна е Joy
Викам - чалга няма как да ти пусна, знаеш го. Ще търпиш. Беше се изпотила, кършеше пръстчета едно нервно Grinning
А даже не беше и силно, като за фон си го пуснах.

Страхотна песен и класика е това.

# 272
Мекотата на Фънки спрямо фолкаджийките се дължи на приятелството му с Коцето. А Халваджиян потрива ръчички, ако има скандали. И не само той Simple Smile

# 273
Отдавна вече и аз рядко пускам такова парче, но старите песни съм ги слушала. Мога да слушам джаз, рок, метъл, чалга, естрада. Не разбирам хейта, който отнася фолк музиката като цяло. Да има пошли неща, но се смятам за достатъчно интелигентна да отсявам. В рапа, че и във всякакъв вид модерна музика също има прояокации, но аз пак подбирам.

# 274
аз мечтая за други водещи, тези са ми толкова шумни, че не мога да чуя журито какво иска да каже.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 18:18 от Pepina_n3

# 275
Мнението на журито обикновено се разминава с моето, та предпочитам водещите. Joy На мен не ми пречат, разтоварвам се с тях.

# 276
  • София
То наистина няма какво да слушаме журито. Още сега мога да ви кажа какво днес ще каже Хилда на участниците:
"Браво, браво. Супер сте. Само така. Невероятно старание. Супер. Браво". Готова съм и бас да хващам. Grinning

# 277
даа, Хилда е много еднообразна, баща и  беше много готин като жури, с леко чувство за хумор
От Хилда очаквам да се изказва за музикалното постижение на участниците, дали са пели фалшиво и т.н., а не как са направили образа, това е територията на артистите

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 18:18 от Pepina_n3

# 278
Ами права е Хилда да ги насърчава. Това е развлекателно-благотворително шоу. Шоуто за музикални изпълнения със сериозно отсяване и солидна награда за победителя е Гласът на България. Този формат - Капките, само формално е състезателен. Това е ТВ купон. За разтоварване. Както комиците правят скемове за забавление, така и този формат е за да се посмеят хората с несполучливите имитации, да се насладят на сполучливите. И оценките не са толкова важни освен за престиж. Важно е, че всеки понеделник много хора в залата и много хора пред ТВ екраните научават за някой който се нуждае от помощ, а чека от "победителя" за тази кауза е добрият пример и подтикване към тези които искат и имат възможност да се запознаят с конкретния случай и евентуално да подкрепят нуждаещите си. Това е важното. Забавлението, отпускането да предразположи хората да помогнат на нуждаещите се за които не сме чули по ТВ или не е направена добра дарителска кампания.
Хилда се изказва за образите, защото това е същността на шоуто, а не пеенето. Всеки път журито го напомня, но незнайно защо отказвате да го приемете.

# 279
  • Варна
Хилда много пъти е изразявала мнение, че за нея е важно и дали имитиращият е имал излъчването и настроението на имитирания.

Съгласна съм с нея.

# 280
аз живея в чужбина, наистина съм отвикнала на такова крещене. Ухото ми се напряга да чуя нещо. Няма елементарното изчакване, възпитанието къде им е, поне да си гледат в сценария и кюто, щеше да им се получи къде-къде по-добре.
Като е развлекателно, за какво има жури изобщо? Да се развличаме тогава.  Защо не изберат хора без гласови възможности и пеещи фалшиво? Но те са избрали такива, дето могат да пеят.
Водещите, специално Рачков, са ми много лигави. То бива, бива импровизация, ама те се чувстват като, че шоуто е тяхно, всичко могат да си позволят. Явно не ги глобяват за гафове.

# 281
Аз се радвам на позитивни коментари, предпочитам ги. Но хилда е много еднообразна. Затова в омръзнала

# 282
Идеалното ми жури е- Васил Найденов, Заки и Виктор Калев. За жена не се сещам.

# 283
  • София-в сърцата на моите деца
Идеалното ми жури е- Васил Найденов, Заки и Виктор Калев. За жена не се сещам.
Маргарита Хранова, Йорданка Христова, Дарина Такова......

# 284
Аз бих се зарадвала Азис да им гостува като жури някой път.

Общи условия

Активация на акаунт