🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 622
  • 667
  •   1
Отговори
# 285
Някой знае ли как може да се сдобием с покана за шоуто 💟

# 286
Йорданка Христова е много отвеяна в пътите, когато съм я гледала за жури. Не й подхожда тази роля.

Моля да се сложи в началото на темата следващият път - С ПОКАНИ МОЖЕТЕ ДА СЕ СТОБИЕТЕ САМО С ВРЪЗКИ! Трябва да имате някой познат от екипа. Не могат да се купят. Единствения вариант е, ако пуснат някоя игра във фейсбук, но я уцелиш отговора, я те изберат. Мисията е невъзможна. Имам позната на която мъжа й познава Маги и пак не успях да се сдобия с покана, имам познат който снимаше в Игри на волята и познава Еди, Пепо и други оператори, но пак уреждането на покана е мега трудно. Все пак те не са ми близки приятели, с които всеки ден си пия питието. Сигурно много други техни познати знайни и незнайни ги молят за покани. Та, откажете се. Аз вече не се надявам да отида Sad

# 287
Вероятно част от поканите отиват и при рекламодатели/ спонсори. Аз съм била в публиката с такава покана, но в друго шоу.

# 288
Хайде дано се получи тази вечер шоуто! Simple Smile
Заложила съм на Моню, оу йее! Луди жаби, лудиии жаби...

# 289
Ох, тегаво начало

# 290
Половин час мина-песен не сме чули от участник.

# 291
  • Ланкър, планините Овнерог
Язък за яката песен, ама то с женски глас едва ли може да стане добре това дране.

# 292
Фен съм на този стил музика,ама Мариана я о..а тая песен.

# 293
  • Пловдив
Аааа как бе? Супер, страхотно и т.н...

# 294
Хареса ми Марияна, мисля, че ѝ се получи. В лайфоввете им темпото е подобно, просто Зак е по-енергичен, но...и по-млад, тогава.

# 295
Наложи ми се да си пусна Rage (оригиналът), за да изтрия спешно впечатлението от Мариана.
Гримът го видях чак след като застана пред журито. Няма да коментирам...

# 296
  • тук, на мястото си
Много добра си беше Марияна. Браво!

# 297
  • Mediterraneo
Любимо парче на Рейдж. Очаквах да е много по- зле Марияна, честно казано. Постара се жената. Нея не я харесвам изобщо, но тук си личеше, че е вложила повечко в изпълнението на песента.

# 298
  • София
Марияна мноооого ми хареса. С голям кеф я гледах. Браво!

# 299
Уникален е Сано !

Общи условия

Активация на акаунт