🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 238
  • 667
  •   1
Отговори
# 60
Мария "на Рачков" изглежда потресаващо. Едното й око живее собствен живот, страшна ми е за гледане. Лоши корекции, опъната, лъщи. Обаче в тялото много ми хареса. Страхотни крака.
Към Анелия не мога да имам забележки, песента е мега идиотска, то даже не е и песен, но пък тя изненадващо за мен не се взимаше на сериозно и се позабавлява.
Марияна вие като на кастинг на Х-фактор, но в първите кръгове. Напън, но резултата трагичен. Никак не се получи според мен, но все пак Уитни е легенда, трудна е за имитация.
Малко със закъснение си ги пускам аз, за да мога да превъртам на рекламите.

# 61
И на мен ми хареса Алисия, но ми се стори, че гласът й беше доста слаб. Дали така се пее тази песен или тя не посмя да даде още малко газ, но нещо ми липсваше.

# 62
Мария Игнатова ми се струва притеснена от присъствието на Рачков. Най-много й личеше, когато излезе на сцената и той я посрещна с букета

Това журЕ нещо не е в кондиция тази вечер - възхваляваха Мариана и оплюха Алисия 🙄

# 63
  • SF
На Геро костюмът не му ли е много голям?

# 64
На Геро костюмът не му ли е много голям?
Другата седмица, като вземе хонорар, ще го изпълни Laughing

# 65
Тази песен има Бг кавър, в изпълнение на Ивана.

# 66
  • Велико Търново
Ами то си има естествена поддръжка, не пластмаса.

защо е като Мерилин Монро
Скрит текст:
Защото и Луна е като нея в клипа.

Даже Моню беше по-хубавата Мерилин.

Алисия и на мен ми хареса.

Esmee, гледах го някъде скоро, каза, че бил отснлабнал 12 кг или нещо такова. Въпреки че досега е можело да му ушият и други костюми. Оня миналата седмица май беше по-добре.

# 67
Опааа, Мариана я влече арабското Joy

На глас я прави имитацията Руслан, останалата част от образа е твърдо не.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 21:29 от Donna Paulsen

# 68
Не ми хареса Руслан. Нещо емоцията не можа да пресъздаде.

# 69
Моню изигра много добре образа, нищо, че гласово не се получи.
За пореден път се убеждавам какъв красив глас има Алисия! Още ли има някой, който мисли, че тя пее на плейбек?? Актьорското й куцаше, да.
Песента на Амр е прекрасна, но...Руслан я изпя като себе си.

П.С. Фънки пак се помисли за шефчето, което избира песните. НЕма такава наглост.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 21:37 от 4everYoung

# 70
  • Варна
Някак дървен ми се видя Руслан...

# 71
Оф, много са им тъпи смешките тази вечер. Frowning1 Те и друг път са тъпи, ама днес сякаш съвсем.

# 72
  • София
Руслан пя фалшиво на моменти, но сега ще последва една захар от журито и най-вече от Хилда, която до края на сезона, Алисия на косата си да се изправи, тя няма да е доволна. Виж от Анелия ще е очарована...

А изобщо не слушам Алисия, та да съм пристрастна.

# 73
На мен песента на Руслан не ми харесва, но той ми допадна

# 74
  • Вестерос

Общи условия

Активация на акаунт