🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 32 997
  • 667
  •   1
Отговори
# 630
напротив за Крисия - тя не се справя, особено с пеенето, а я хвалят.

# 631
Ще коментирам образите, които гледах. Изпуснах половината шоу, че имах работа.

Есил не мога да я понасям тази жена. Супер високо самочувствие има. Не се справи с имитацията на Кайли Миноуг. Аз харесвам тази певица много и съм гледала доста клипове с нея. Тя не спира да танцува и има такъв топъл и звучащ глас. Есил как щеше да скочи от стола, очаквайки че тя щеше да спечели. Разочарова се, като обявиха името на Дарин. Посърна направо. Наистина много лесни образи й се падат на нея. Вече се убеждавам, че сте прави, че бутонът на късмета е нагласен.

Крисия, ами детето си може толкова. Постара се, но не й се получи Тото.

Смях се много на Краси. Старае се много, милият, но кофти образи му се падат. Някакъв измислен френски извади и се смях направо. Забавен образ е. Добре че поне той развеселява обстановката.

Руслан - превърна го в пародия. Наистина и на мене ми заприлича на някои от образите, които играе в "Комиците". Постара се все пак. И да, беше епилиран наистина този път.

Марияна - има дефекти в гласа си, но всеки се ражда със своите специфики в гласа. Не трябва да се упреква точно в това, че някой човек има проблеми в гласа. Всеки иска да има правилна дикция, хубав и мелодичен глас, но не всеки има. Никой не е виновен, че така се родил с тези дадености на гласа си. Справи се добре с образа на Софка. Не й стигаше въздух, но пя добре. Дори очаквах да спечели тя. Гримът й и дрехите бяха много добре. Приличаше на Софка. Жалко, че Софка не беше из публиката и да коментира изпълнението на Марияна. Тя щеше да хвали много Марияна, защото тя е с много добра и чиста душа.

Сано не се справи с Миро, но все още ми е любимец.

Радвам се, че най-после Дарин спечели. Заслужена победа.

# 632
  • София
С по-лесните образи не се старае, но пък трудните - като М. Джексън много й се отдават. Анелия също е доста добра в образите и мн позитивна като излъчване, но Хилда явно има проблем с по-младите жени и момичета - все кусури им намира. Ще кажеш - чиста женска завист.

# 633
Скрит текст:

Някак посърнала вечер. Едни омърлушени образи. Гримът беше потресаващ! Анелия печели за най-лош грим. Все едно беше си мушнала главата в чувал с пепел. Моню много ми хареса, не, че се доближаваше до образа, а му отиваше този грим. Сано явно беше болен, милия едвам гледаше. Грозни бяха тъпите шегички с Кати. Сигурно 1000 пъти съжали жената, че се появи в ефир. Руслан нямаше как да не изглежда нелеп имитирайки точно такава динамична песен и то в този вид.
Забавен ми беше Дарин да го гледам, но за победител чак май не става. Обаче, честно казано нямам и от другите някой, който да ме грабна.

Много ми харесват гостите в журито. Васил Найденов, Миро, Любо Киров също се справя много добре. Приятни са за слушане, когато оценяват изпълненията. За разлика от Хилда и Фънки, които са предвидими до болка. Юлиян чат-пат има попадения.
Не разбрах вчера наистина ли се ядоса на целувката на Дарин или по сценарий го игра.

Адски много харесвам Васил Найденов и много много се зарадвах, че беше жури. Най-вече ме радва вниманието, което се отдава приживе, защото на много български звезди незаслужено не им се обръща внимание. Или поне преди години неглижирането беше голямо.

За Юлиян - кога е бил ядосан? Докато казваше оценките, държеше някаква бухалка (откъде пък я взе 🤔), но всичко си мина спокойно на майтап.

# 634
  • Пловдив
Ядоса се, когато Дарин го целуна или там квото направи...

# 635
Арменеца си знае защо и колко печели, само дето тук ние си коментираме. Лигавщини на лавини от Рачков и колегата му, това е все пак по сценарий и нищо не се случва случайно във великото в кавички шоу на Халваджиян родата. Журито е под всякаква критика.  Хилда с коментари от много години все едно и също, онзи дебелият, дето се мисли за велик музикант и китарист отдавна коментира по договор Simple Smile. Юлиян  също там не му е мястото според мен. А гостуващи като Мария бившата на Рачков и тем подобни е просто отвартително меко казано. Не знам защо още има хора, които пускат есемеси за тази пошлост и лъжи. Всичко е за панаири и пари, пари. Култура, възпитание, стойностни неща да се показват...............няма отдавна по нашите ТВ-та. Да стигнат да показват зад паравана краставицата еееее  не е ли пошло, тъпо и безобразно? Има хора, хорица дето се смеят и да употребя любимата ми дума в кавички ...................се кефят. Та не чакайте нищо добро от децата възпитавани така и не упреквайте учителите! Не, не съм учителка но ме е срам от това, което бълват телевизиите ни. 

# 636
Не бих нарекла реакцията му ядосване. Според мен остана спокоен.

# 637
  • София
Не всичко е по сценарий. Бях на една постановка преди няколко години. Тъжна, трагична беше, ама по едно време Рачков явно взе нещо да импровизира и колегите му актьори едвам се сдържаха да не се разхилят.
Повечето неща са по сценарий, но едва ли всичко.

# 638
Театър е едно но това и други такива предавания са съвсем друго. Рачков за мен има талант за халтури, сватби, тържества и тем подобни. А точно Халваджиян позволява лигавщините на водещите, нищо, че се появява от време на време да ги критикува. Simple Smile)

# 639
Изгледах всички изпълнения. Вие вече сте прокоментирали на практика всичко Yum

Присъединявам се към мненията, че гост журитата в лицето на Васко Найденов и Миро бяха супер свежи и приятни.
Аз съм да ги поканят за постоянно следващия сезон, пък да се лишат от някоя стара муцуна ;р

Направи ми впечатление Фънки как си е извъртял мнението за Кайли Миноуг на 180, егати работата! Изгледах клипчето на Yo_Ana, където е постнала предишни превъплъщения в Кайли на тази песен. Накрая на изпълнението на София, Фънки Кайли Миноуг я изкара някаква пълна бездарница - песента не струвала, танц нямало, пеене нямало...
Сега 10 г. по-късно, когатo ѝ е организирал концерт, Кайли била страхотна, невероятна професионалистка и т.н.

Това с краставицата наистина беше много голяма простотия.

# 640
Аз нещо май съм изпуснала. За какво говорите относно тази краставица?

# 641
Аз нещо май съм изпуснала. За какво говорите относно тази краставица?
Рачо се изложи с Алисия!

# 642
  • София
Той с кого ли не се изложи? Голям шут. Много ми простее и хуморът му е дърварски. Но много се подмазва и се слага и затова го търпят.

# 643
Личеше си, че на Алисия й стана неудобно, май към нея шегите са по-дръзки.

# 644
Ще се върна да видя какво е станало, защото нейното изпълнение ми беше скучно, макар да виждах, че се старае, и не се задържах пред екрана особено. Благодаря ви за обяснението.

Общи условия

Активация на акаунт