Отговори
# 195
Дамла много заблудена горката - "Мама не е способна на такова нещо". Абе, как хората дойдоха от друго място и набързо разбраха майка й що за стока е, а тя нищо не знае, че и не вярва на доказателствата. Всички са наясно що за човек е Шена, само Дамлата не. Ами разбирам, че е малка, ама не е на 10 все пак. А колко е лесна за манипулиране... Е, това е, като си гледаш само профилите в социалните мрежи. Ми прав е Дживан - кифла, бих добавила безмозъчна.

# 196
Снеже 👌😏

# 197
Диде, това го търсих, за да подплатя думите си, но не успях. Озан и Беркер са много добри приятели, жалко, че феновете им не го разбират.

# 198

+ bonus за Бори

# 199
Озет на 8 епизод на сестрите.

Сомер, който вижда Мине и Нихат в една и съща болнична стая, ще се обърка. В него ще се настанят съмнения дали това дете е негово. Колкото и да се опитва Мине да убеди Сомер, за него тази връзка е напълно приключила.
Той ще страда от любов. Тюркян, която ще си помисли, че мъжът й не е в добро настроение заради проблема с маслиновата гора, ще се опита да бъде около Сомер и да го зарадва. Те ще бъдат в полза един на друг.
Колкото и да вярва Тюркян, че може да заздарави раните на Сомер, във вилата Корман се създава картина, с която те изобщо не са свикнали и тя ще бъде причината за това. Тюркян ще бъде от полза не само за Сомер, но и за членовете на семейството му.
От друга страна, Мине разбира, че Нихат е доведен в Айвалък лично от г-жа Рючхан и че любовта им е договорена със Сомер в замяна на маслинова горичка. Тя ще напише писмо до Сомер, обяснявайки цялата истина. Писмото обаче попада в ръцете на Тюркян...

# 200
Готвя изненада касаеща ТюМер

Да видим кога ще я завърша че голям зор с тази ръка 🤦

# 201
Бахар се прави на папарак на сета и снима Еркан, докато яде
https://instagram.com/stories/baharsahiin/2814038044008268493?ut … shid=MDJmNzVkMjY=

# 202
ЧРД на незабравим персонаж
Ах  Джени 😭

# 203
Трето излеме на 8 епизод.

Сомер: Тюркян, много несправедливо се отнасям с теб. И когато се отдръпна от теб, и когато не мога да дишам - се сблъсквам с твоето търпение и грижа. И когато се опитвам да кажа, че всичко вече е свършило - хващаш ме за ръка и ме вдигаш горе. Докато сърцето ти осветява пътя ми, искам да се отдалеча от теб още повече.
Тюркян: Може би не от мен, ти бягаш от себе си. Защо правиш всичко толкова трудно за теб?
Сомер: Никога няма да се откажеш, нали?
Тюркян: Ако един ден взема и си тръгна, няма да е защото съм се отказала, а защото ще е дошло времето да си отида.

# 204
Обещано - Спазено!
Лека нощ!

# 205
Диденце, благодаря за хубавата изненада. Heart Exl  ТюрМер са супер сладка двойка, но...

...вижте фрагмана за 9 епизод - пак при МинетУ.Rage

С руски субтитри - https://vk.com/berkerguvenn?z=video-132999259_456250257%2F508289 … 132999259_1313398

Рейтингът е добър.

Total (1) 7,23
AB (1) 6,98
ABC1 (2) 6,82

Снимки от сета на "Невинна и красива".

# 206
Диденце , майсторка си.
Красота !  ТюМер също са гюзел. Не вярвах че ще си подхождат толкова.
Имам да наваксвам с епизоди. Радвам се за рейта.

Дидко , как си с ръката ?
Ще мине и това.

# 207
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1514664970566479874

Сера Кутлубей в Добрина

За разлика от Сера
Хатидже отново е на ниво много красива и изящна жена.

Чакаме да я видят ОзБер по сутиен нали така има ли вече ау-та аджеба?

Феме, без шина но на болкоуспокояващи ,но вече отворихме да
ви се похваля и съм щастлива от този факт. Но много зор имаме с някои хора от персонала ни тоест с един и днес го уволниха такова чудо не бях виждала...

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 21:55 от x BlackRose x

# 208
Не ми изглежда много интригуващ този сериал, поне от първия фрагман. Тривиална история, но ще видим по-нататък. А Сера е супер смешна, но пак е на пръв поглед. Не ми хареса особено, просто не е за такава роля, не знам как си подбират каста понякога. Но пък изглежда добре с къса коса - симпатична е. Да пази Господ ОзБер от фалшиви видеа с нея.

# 209

Направо станах зеленааа като тиквичка
И изгоряла като от соалариум
и лилава като патладжан....

Общи условия

Активация на акаунт