Отговори
# 180
Бг кючек мазен ли са пуснали на клипа ?
В момента не мога да го отворя.
Слушам фолк и сръбско обичам. Не понасям зурли и т.н.

Феми ,  Азис - Сен Тропе...

# 181
Диденце , Азис е мега глас. Разтърсващ .
Песента е ХИТ но е неподходяща за ЗИ.
Ако има балада озвучена метни. Има с красиви текстове.

# 182
Песента на Тото - Чужди усмивки би вървяла много на този сериал даже имаме и Вила Виликула...
😂😂😂

# 183
Втори фрагман за 8 епизод на сестрите.

# 184
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Laughing
Боже господи - Жива да не бях....
Е неее...

https://www.youtube.com/shorts/8Gbqa40NS5A
Smiley  Laughing
някои са доста забавни

# 185
Агенцията на Беркер съобщава, че той започва актьорски мастър клас през юни и съответно телефони за връзка. Успех на Берко. Heart Exl

Получил се е някакъв проблем с рекламата на дюнери, която Озан озвучава и са я свалили от тв. Нямам представа какво се казва в рекламата и откъде идва проблемът, но ще постна някои постове на английски. Първият е на Озан.

I think the "Mr Doner" advertisement I voiced offended some people. They removed the advertisement. A lot can be written about it, but I will only make a small wish. Let life compare you with brave, honest and conscientious people who are not afraid to see the truth.

This is how the frozen doner kebab meat belonging to Baydöner company is waiting in the goods reception section of a shopping mall. This situation, which does not comply with the hygiene and cold chain conditions, was conveyed to us by one of our followers. These will come before someone else.

Let's not say that even the league has no taste, let's say we take up other hobbies, let's say that trabzonspor gave you some discomfort, you are so big
@trabzonspor
 Istanbul teams are leaders and champions, while they are the leader and champion, baydöner has no taste, I went to baydöner once, I will not go again

What is Baydoner doing and where does he want to reach with this commercial film. Who is the invisible 5th leg of the 4-legged rectangular table. Is it targeting those who eat doner at the round table, Baydoner should be shut down or even sent from the country…

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 21:29 от ·٠•Snejka•٠·

# 186
Понеже Ози им казва истината със смелост пак е оплют,наруган - сефте. Не съм шашък ,но искрено се надявам да повдигне дело това мина всякакви граници има хора които го гонят от родната му страна.С какво право????[

Използва думата скучно.
Използва думата да не кажем ,че повечето заминаха и тн
И какво толкова е станало?
Мелтем в момента ми иде да и прасна два не можа ли да му намери нормална реклама????
Или той е прекален бабаит и магнит за бели.

# 187
Привет!

Още за рекламата.

Наскоро излезе реклама на марката "Baydöner", озвучена от Озан. Както се оказа в рекламата е заложен политически смисъл, заради което по-късно тя бе свалена, но въпреки това успя да предизвика много шум и беше на дневен ред в Туитър през целия ден. Във връзка с това Озан сподели следния туит: "Аз мисля, че рекламата на “Baydöner”, озвучена от мен, оскърби някои хора. Свалиха я от ефир. Затова може много да се напише, но аз просто ще споделя едно малко желание. Нека животът ви сравнява със смелите, честните и добросъвестните хора, които не се страхуват да видят истината."
Турският автор и рекламодател Атакан Севги написа в туитъра си, че работи 28 години в рекламата, но за първи път вижда реклама да засяга политически теми, от което е възхитен, а също така изявил желание да работи с Озан в бъдеще.

https://www.instagram.com/p/CcHw45lgnjM/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D&a … -y11rgSu-MbqkWQQ8

Аз пък не мога да разбера защо се излива омраза срещу Озан, след като това не са негови думи? Защо няма такова нещо срещу Серкан Кескин, който също озвучава рекламата?

# 188

Снеже , мерси за споделенето!

От вчерашния инстаграм на Бахар

Джема каже ли на някой,че е до него и няма да го изостави да гледа нагоре и да провери дали плюнки валят или дъжд....

Мерве - Сет

И един Сомер

Искам да благодаря тук специално на Бори ,че ми подари и книгата Мерве Кюлт ще я прочета с голям интерес мисля тези дни да я започна.

# 189
# 190
Озанче просто е като рисуван с четка колкото и да се пита Пела
дали е истински - факт даже и севгили какво и се иска повече. Един от мъжете актьори в Турция който в лицето е с толкова правилни черти и линий,че направо съм туш.
Рядко Бог дарява с такъв чар ,но него с всичко го е дарил малко ръст още да беше му дал само и всичко щеше да е прекрасно.

Тази вечер Шена ще хвърчи от вилата нямам търпение за този момент
Обичам и 27 еп също г-жа Тунус Тасчъ го беше писала заедно с 26 еп

Тримата от запаса....

ПП:Берко снощи много ме докосна ,но ще оставя на Снежето да го сподели защото нея не по малко я докосна сигурна съм в това.

Гледам инстаграма на Мине от сета на Мерве тича при Невинната всеки ден почти
Ейваллах за което!

# 191
Пела направо се фука - вижте ме какво имам, мой е. Laughing

Беркер вчера е подкрепил Озан за рекламата. Написал е под поста му: Дано животът ме среща с хора като теб. Зад теб съм, братко!

# 192
Няма такъв кеф еййй изхвърча като килимче от вилата.
И само за сина и го направила тя уби сина си,но пак ще е заради него нали така?

# 193
И на мен това ми беше една от любимите сцени - Шена го заслужава. Добре, че Агях все пак и разреши да живее в хотела.

Струва ми се, че Бахар си е надула устничките...

# 194
Винаги съм се чудила за къде се беше запътил Джени хем си знае положението
Абе човек няма и 2 часа от както те изписаха коя беля отиваш да търсиш пак?

И аз мисля,че си е поиграла малко със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт