Отговори
# 705
Дидко , от сърце желая на Ози силен проект и роля. Той може много.
ЗИ и Дженк е форевър!

# 706
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
PushpinЗдравейте вечерно,
ето малко информация за новия проект на Озан

Pushpin    Дори имената в актьорския състав на Netflix сериала The Kasaba отправят послание!     
Започнаха снимките на» Касаба» (Town), който ще се излъчва по Netflix и ще привлича вниманието през 2023 година. Изборът на актьорския състав е толкова значим, колкото и историята на сериала.По-конкретно се вижда формация, която обединява влиятелни имена при пресъздаването на героите и предаването на усещането за тях на публиката.   В сериала »Касаба», който се снима в Одрин, се разказва историята на трима души – двама братя и техен приятел от детинство , чийто променящ се живот ще даде възможност на зрителите да получат своеобразен урок. Име като Йозгюрджан Чевик, който приема много трудни проекти, е сред предпочитаните актьори за сериала » Касаба». Той е актьор с много висока способност да убеждава публиката в създадените от него персонажи, и тъй като рядко може да бъде видян в проекти, всяка негова роля се очаква с нетърпение от феновете му.Освен това, подобно е положението и с Окан Ялабък, актьор,  който също не приема всяка роля, точно както Озгюркан Чевик. Има още едно име, който привлича вниманието в сериала Kasaba, в чийто актьорски състав присъстват още имена като Озан Долунай, Бюшра Девели и Керем Джан.В пресата беше съобщено, че Açelya Devrim Yılhan, която привлече голямо внимание с образа на Hasibe в сериала Masumlar Apartmanı (Innocent Apartments), също ще се появи с екипа на сериала и ще играе важна роля в сериала на Netflix, наречен Kasaba.

надявам се ролята на Озан да не бъде епизодична, че като гледам ...цялото внимание върху другите от екипа, а пък той споменат в едно изречение No Mouth

Pushpin и малко за Мине
Скрит текст:
  Голяма несправедливост към Мине Тугай, която е на дневен ред с поредицата Yalı Çapkını!
Мине Тугай, която се появи с образа на Дефне в 16-ия епизод на сериала Yalı Çapkını (Златното момче) на Star TV, се завърна на екран след дълго време. Въпреки че актрисата имаше важен принос към историята с участието си в сериала, в който участва като гост, образът й беше обект на критики в социалните мрежи, след като като публиката забеляза филтъра под очите и в сериала. Мине Тугай пък се разбунтува срещу тази ситуация и сподели публикация в профила си в Instagram.
Ето съобщението на известната актриса в профила й в Instagram и обяснение на нейната ситуация:„Понеже всички говореха... Реших и аз да говоря... Скъпи приятели, от 12 години имам здравословен проблем с лявото око. Трябваше да направя няколко операции, след като навреме напълнена пломба замръзна под лявото ми око и имаше случайни отоци и колапси в тази област.На лечение съм с кортизон.Това е здраве… Дано никой не минава през този труден процес, който преживявам… Наистина е тъжно, че се правят такива изказвания, без да се знае… ”

Ей, не ми оставят на мира хубавицата,това може ли да са фенове 
 Pushpin Специално за Снежка и Фемми
Скрит текст:
В сериала Üç Kız Kardeş, отровните стрели на публиката удариха лошо главната героиня!
Впечатляващата история на сериала Üç Kız Kardeş (Три сестри), който се среща с публиката на Kanal D във вторник вечер, продължава да привлича вниманието и да привлича милиони пред екрана всяка нова седмица. Беркер Гювен, който гледахме като Сомер с Йозгу Кая в образа на Тюркян, отново демонстрира страхотно сътрудничество.Дуетът Йозгу Кая и Беркер Гювен, определян като една от най-успешните сериални двойки през последните години, продължава да впечатлява милиони фенове на сериали. 34-ият епизод от сериала Üç Kız Kardeş, адаптиран по едноименния роман на Иджлял Айдън, обаче е жестоко критикуван. Коментарите на феновете на сериала в социалните мрежи вече показват, че към персонажа на Тюркян са изстреляни първите отровни стрели, коментирайки, че все по- малко разбират манталитета й и че той започва да ги дразни.

Пожелавам успех на сериала въпреки негативните отзиви на преситените и разглезени турски зрители, защото иначе играта на Берк е впечатляваща.

# 707
Феме , Ди...

Аз да напускам какво правя в нас докато съм болна тия дни ужаса е пълен

# 708
Дид, благодаря за информацията. Беркер наистина много добре се справя с ролята, показва по нещо различно във всяко превъплъщение. Желая успех и на Озан.

Диде, страхотни гифчета, благодаря. Бързо оздравяване ти желая.

Едни готини ТюрМер. Heart Exl

# 709
Нещо ново около Ози ?
Много бавят филма по НФ. Изморява те това чакане. Такава им е практиката.
Припомнете как се казваше филма?

Добротата ще го финализират. Изкара си прилични епизоди.

Дидеее , да се оправяш джанъм. Върлуват грипове и вируси непрекъснато.
Лятото вкъщи изкарахме ужасен вирус.

# 710
Здравейте !
Изгледах сериите до 33 епизод на "Три сестри" с бг субтитри.
От къде да намеря сериите напред ?
Много ще съм благодарна !

# 711
Здравейте !
От къде да намеря сериите напред?

Привет! Къде има качени сериите с български субтитри? Иначе има още една излъчена серия, която явно още не са превели. Във вторник, на 17 януари, ще дават 35 епизод.

Озгю в кулинарното шоу "Arda ile Omuz Omuza".

# 712
Признание към Нихал с чаша от вчера

ТЮМЕР

# 713
Здравейте !
От къде да намеря сериите напред?

Привет! Къде има качени сериите с български субтитри? Иначе има още една излъчена серия, която явно още не са превели. Във вторник, на 17 януари, ще дават 35 епизод.

Озгю в кулинарното шоу "Arda ile Omuz Omuza".

https://www.evropabgonline.com/tri_sestri
Гледах тук.
А от 31 натам просто пишех в google.

Можете ли да ми препоръчате някой филм подобен на Дъщерите на Фазилед, Двете лица на Истанбул, на който има всички серии качени някъде ?
Благодаря!

# 714
Евита, бих ти препоръчала "Почукай на вратата ми"  с Керем Бюрсин и Ханде Ерчел и "Любов под наем" с Баръш Ардуч и Елчин Сангу.

https://m.vk.com/topic-203979166_47442859

https://vk.com/topic-113691288_34908406?offset=40

# 715
Евита, бих ти препоръчала "Почукай на вратата ми"  с Керем Бюрсин и Ханде Ерчел и "Любов под наем" с Баръш Ардуч и Елчин Сангу.

https://m.vk.com/topic-203979166_47442859

https://vk.com/topic-113691288_34908406?offset=40

Благодаря много !
Ще започна с първият 'Почукай на вратата ми."

# 716

Озиии💓

Нови на Бахар

# 717
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Аз да напускам какво правя в нас докато съм болна тия дни ужаса е пълен
Диди, много съжалявам за заболяването ти. Хапвай повече Flowers Lemon и Flowers Apple и ги поливай с Tea
Дано се оправиш по - бързо Hands Pray , защото тема N11 вече чука на вратата и някой трябва да я пусне Wink

# 718
Уж се оправих и пак ме мъчи нещо да ме поваля същото ще видим то ще си покаже

От Едже
Отговора на Ози :Не обичам да бъда обезпокояван докато ям. 😂😂😂

Нови на Симай

По новина на Бирсен
Симай преговаря за сериала Черна гора продукция на О3 Медия.
Партньор Халит Йозгюр Саръ

# 719
Симай в Омер

Симай в последната минута според хабер на Бирсен е подписала за сериала.
Ще играе избраницата на бащата на Омер - Решат.

Общи условия

Активация на акаунт