АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 7)☀

• 31 192
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Cегa тъкмо ще го пробвaм товa c лукчетaтa и колaтa. Дaли имa опacноcт дa зaлепнaт нa дъното нa cъдa и дa зaгорят? Товa cе зaчудих aз.
Аз съм доволна от кола с лукчета. 500мл кока кола и 12 лукчета се слагат на котлона докато се разтопят бонбонките. После през час по лъжичка, пресичала съм и детето с това.

# 91
Не знам какво стана тогава с тоя преглед уж фалшиво положителен тест за ОВ нямало как да се случи...
Господ ли ни помогна , доктора ли сгреши при приема не знам... ама си факт, че все имам едно наум...
А като ви чета за две бебета направо съм пушка ( като махнем само задуха и контаркциите).
И си права вместо да се наслаждавам на бременността аз съм все в схеми някакви ....

# 92
И на мен ми се струва ОК такъв пулс за тази седмица.
Joy, И аз се задъхвам много, а ти си 3 седмици напред от мен, че и с две слънца..
В понеделник сме на преглед, нямам търпение!

# 93
И на мен ми се струва ОК такъв пулс за тази седмица.
Joy, И аз се задъхвам много, а ти си 3 седмици напред от мен, че и с две слънца..
В понеделник сме на преглед, нямам търпение!

Супер новини момичета, все така и следващите месеци и другата половина от пътя до радостта да е спокоен Hug Blush
Saudade и аз съм в понеделник, ние заедно все сме на преглед с теб Blush

# 94
  • Асеновград
Joy joy всичко ми изглежда наред, даже на мен в 20г.с. в началото ми каза че е 250гр и било супер и се развивало много добре за седмицата си.

# 95
Не знам какво стана тогава с тоя преглед уж фалшиво положителен тест за ОВ нямало как да се случи...
Господ ли ни помогна , доктора ли сгреши при приема не знам... ама си факт, че все имам едно наум...
А като ви чета за две бебета направо съм пушка ( като махнем само задуха и контаркциите).
И си права вместо да се наслаждавам на бременността аз съм все в схеми някакви ....
Господ ти е помогнал на 100%. Аз съм силно вярваща,неискам да звуча като сектантка,но Бог е с теб. Пулсът е нормален. Първо аз имам доплер и мн зависи в какво състояние е бебето и също така какъв е пулсът на майката. Скоро някоя дама тук писа че пулса е 137 на бебето и. Грамажите ти за наистина перфектни за близнаци. Аз съм в 18сед и 3 дни с една госпожица и е 331 грама,а ти си с две и са прекрасно развиващи бебоци. Болки и контракции имаме повечето споко. Минахме половината осатава още толкова. Нямам търпение да идва август ❤

# 96
  • София
Мариела, поразбъркай с една дървена шпатула Simple Smile

# 97
Joy Joy, a ти въпреки приемът на магнезий и пак имаш контракции, така ли е?
На мен също ми предписаха на последният преглед, но има дни са доста начесто и болезнени.В 20г.с. съм.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 20:04 от ancho_82

# 98
Минах преглед и аз💗
Може да ме запишете за 29-ти август,момиче🎀
Теглото е 143гр. В 16-та седмица.
Някой може ли да каже дали е добре товаа😄
Дали ще е мишелинка или манекенка😂😂
Докторът ме пита аз колко съм се родила,казах 2,900

# 99
  • София
Според мен си е идеално, моето човече е 250гр в 18 седмица. Имай предвид, че тези мерки не са точни все пак.

# 100
  • София
Няколко дни нямах време да влизам тук и сега едвам изведох всичко.
Благодаря за новата темичка,аз все още няма да гласувам за пола,защото АГ изрази предположение за момиче,но ще изчакам ФМ,за да няма изненади.
Всички сте със супер коремчета,кои по-големи,кои по-малки,важното е бебетата да са добре.
Моят също вечер става огромен,с първата бременност до 5ти месец не ми липеше въобще,сега още от началото ми личи,но здраве да е.

# 101
Здравейте,
Може ли някой да ми обясни каква е разликата между ЖК по Здравна каса и Платена такава?
Благодаря предварително

# 102
Момичетата, които бореха запек - ПОМОЩ!!!
Какво ви помогна и какво действа почти веднага? Не мога повече 😞

# 103

На мен ми помогнаха свещички Ева кю, действат до 10мин.

# 104
+1 за Ева Кю. Ползвах ги почти 10дни след пункцията. Вълшебни са.

Общи условия

Активация на акаунт