АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 7)☀

• 31 413
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Споко, не е късно Simple Smile и мен това ми казаха предния път и моята АГ потвърди сега. За да могат по-хубаво да огледат бебето Simple Smile Нали съм си слонче и така.

# 496
Момичета, на мен днес ми излезнаха резултатите от вагиналния секрет с Candida albicans съм. За първи път имам гъбички през живота си. Трудно ли се лекуват този тип гъбички, ако някоя от вас е имала от този вид?

Gyno Pevaryl от 150 mg за 3 вечери вагинално ми изписват за тези гъбички, миналата бременност имах няколко пъти.

# 497
От началото на 9ти месец все ще си в очакване. Не се измества термина.
Каката вървеше 2 седмици напред от 10 седмица. Роди се точно 2 седмици преди термина спешно секцио с изтичащи води.
Не се впечатлява толкова с измерванията. Важното е да не избързва, и да не изостава, а все да си е напред, както до сега. 🙂

# 498
Аз тогава ще съм 23та седмица Simple Smile първи ден на 23та. Четох че като си с наднормено тегло е хубаво да отидеш по-късно, а и преди това имам час при моя си лекар, та реших да има някаква дистанция между двете

И аз съм на фетална чаак на 28.04. Записах се този път при Чавеева в Щерев, някой ходил ли е там? Бебка продължава да си върви една седмица назад, по цикъл 20.08. По ехограф 26.08., та реших по-късничко да ида на фм.
В края на месеца ми е и първия преглед при Дяволов 💗
Защо толкова късно на ФМ, тя е от 18 до 23г.с. Аз съм със същия термин 20.08. и се канех да ходя на ФМ седмицата 4.04. -8.04., когато ще съм в 21г.с., досега винаги тогава съм ходила, но няма да съм в града, а следващата седмица вече ми се струва късно.
Момичета нещо не хвана плексита. С какво мога да се мажа? Или някакви бабини смеси нещо да го облекча? Уж не съм стояла на течение нещо,но от снощи ме боли и болката отива чак до ключицата отпред.
Можеш да се мажеш с Репарил гел. Първата бременност такова ми бяха изписали 2 пъти на ден. И като кърмех пак такова ми изписаха. И аз редовно имам проблеми с плексит.
Ако термина ти е на 20. 08. Тогава ще си в 24+3. Сметни си пак.

И съм сигурна, аз ги следя по това че ми е най лесно.

Гледа се термина по последен цикъл, а не по ехограф. Като отидеш на ФМ доктора ще те пита последен цикъл и си смята, не пита колко върви по ехограф. По добре говори с лекаря си кога да отидеш. Според моята лекарка трябва да отида 20-21г.с, и аз съм с наднормено тегло и предните пъти също бях.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 20:02 от bolibon

# 499
Връщам се от ЖК, всичко ни е наред. 2 девойки са и това си е Wink Разходих се и в мола малко. Отидох да разгледам дънките в H&M, но честно да ви кажа видяха ми се супер скъпи. Някак не ми се даваха 80лв за нещо, което ще обуя 4 пъти. И колички гледахме и там се разочаровах. Знам, че близнаци е по-рядко срещано, но имаше само 2 модела, а от другите над 50 Cry

# 500
И аз напоследък гледам колички в нета и наистина количките за близнаци са малко грозновати, от еденичните има толкова много модели и цветове, а за близнаци почти никакъв избор Sad и на всичкото отгоре трябва да се съобразя, да може да влезе в асансьора, а то май толкова тясна няма, вече се притеснявам как ще излизам, живея на трети етаж, мъжа ми е цял ден на работа, как ще я сваля тази количка не ми е ясно.....

Връщам се от ЖК, всичко ни е наред. 2 девойки са и това си е Wink Разходих се и в мола малко. Отидох да разгледам дънките в H&M, но честно да ви кажа видяха ми се супер скъпи. Някак не ми се даваха 80лв за нещо, което ще обуя 4 пъти. И колички гледахме и там се разочаровах. Знам, че близнаци е по-рядко срещано, но имаше само 2 модела, а от другите над 50 Cry

# 501
Аз съм харесала тази, но не съм я виждала на живо.

За щастие ще живеем в къща и трябва да съобразя само да влиза в багажника сгъната.
И аз напоследък гледам колички в нета и наистина количките за близнаци са малко грозновати, от еденичните има толкова много модели и цветове, а за близнаци почти никакъв избор Sad и на всичкото отгоре трябва да се съобразя, да може да влезе в асансьора, а то май толкова тясна няма, вече се притеснявам как ще излизам, живея на трети етаж, мъжа ми е цял ден на работа, как ще я сваля тази количка не ми е ясно.....

# 502

Поради същите причини, за нас стават само 2 вида- baby monster и mountain buggy. Цените и на двете за нови са ужасни-около 1800 само с един вид кош, ужас. Мисля да взема втора ръка, само кошчетата за кола ще са нови.

# 503
Момичета с близначета (не цитирам да не става каша) , защо не погледнете в UK-ски сайтове. Има време за поръчка, по добра ще е цената и асортимента, но пък няма да може да си я видите... Малко риск

# 504
M_lady И аз я гледах тази, но не влиза в асансьора 😊
Cosmiс И бъгито също гледам , но бъгито ми идва малко скъпо 1800 лв + зимни кошове 700 лв Tired Face, а и се притеснявам, че на някой деца бързо им умаляват, точно защото са по теснички, ама то две добри няма...
Magic1720 гледах амазон, но там намерих само един модел, ако знаеш някой друг сайт го напиши, защото аз не се сещам Blush

Аз съм харесала тази, но не съм я виждала на живо.

За щастие ще живеем в къща и трябва да съобразя само да влиза в багажника сгъната.

# 505
https://www.pramworld.co.uk/

https://www.online4baby.com/twin-prams-pushchairs

https://www.direct4baby.co.uk/collections/prams-pushchairs-doubl … ushchairs-tandems

https://www.pramcentre.co.uk/prams-pushchairs-c1/twin-prams-c21

https://www.kiddies-kingdom.com/

Trendybaby.co.uk ( не ми отваря сайта в момента, не мога да сложа линк)

https://www.babyandchildstore.com/product-category/pushchairs/doubles-tandems/

Ако намеря още пак ще пратя.
В marketplace, ясно е че, са втора ръка повечето... Но понякога по снимките на хора в реална среда (стая например , а не белия фон сайта) може да добиете, по ясна престава и повече снимки...
Аз бих взела и от там, има доста голям избор и много запазени в моя район, даже и нови.

# 506
На мен ще ми бъде трудно да избера само по картинка. Трябва да си ги видя и пипна. Понеже парите наистина са много си мисля да я разделя между бабите и дядовците. Защото със сигурност ще попитат, какво да ми купят. Двете лели също може да ги включа, те също ще ме попитат, какво да вземат. Предпочитам един голям и хубав подарък, вместо много и малки и непотребни.

# 507
  • Асеновград
И аз се чудя какво да казвам че искам за подарък, защото всички ще ме питат, най-близките винаги дават пари де, но ще трябва да оставя няколко неща за подарък все пак за приятелки и други по-далечни хора.

# 508
Аз също гледам колички, много ми допадат визуално полските Bebetto, имат добри характеристики и ревюта, дори до края на месеца са намалени, но не бих поръчала онлайн. А скоро нямам път към София, в Дундьо се предлагат модели на бранда. Днес майка ми каза, че количката ще е от тях, отказах. Това ще е най-големият разход реално и искам ние да си я вземем. Знам, че нашите ще подаряват по нещо на всяка среща, просто са си такива. Предложих ѝ да ни подарят шезлонг/люлка като по'-голям подарък. Бебка си има и първото бижу, баба ми ще става прабаба за пръв път и е поръчала на нашите да вземат златна гривничка с плочка, на която да гравираме името на бебето. Много сантиментален и мил подарък ❤️

# 509
Аз съм голям чешит и хич не искам никой да купува нищо за децата Joy Ми много трудно харесвам каквото и да било Smirk

Общи условия

Активация на акаунт