БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ами Владо е като пълнеж този сезон. На преден план блести новата мафиотка. Не знам по идея на актрисата ли се разви така образа на Ива, но да си знае, че е абсурден до негледаемост.
И само схватките между Марин и Юлия ме държат да гледам все още. 😂

# 136
Честно да ви кажа, в моите очи дори и присъствието на Владо Михайлов вече не ме привлича да гледам това недоразумение. Продължавам по инерция, засега, но съм на път да се откажа.
И аз така. Само че заради Радо, но той пък се овъртоли с тази неприятница Ива. Леле със зализаната косица-жив траверс.
А пък влюбената двойка С и Г, толкова нелепи кадри.И той като Руши в съседният сериал се старае да звучи секси с този хриплив глас, но когато е напъване ефектът е обратен.
Абе щом проспивам половината епизод, ясно ми е накъде вървят нещата за мен. Ще се разделяме в скоро време. Joy

# 137
  • Пловдив
Абе на Сандето няма ли кой да му оправи щръклиците по косата? Вече трети епизод го гледам...отпред зализан, отзад/в страни стърчи Simple Smile
Радо и той неподстриган...ццц...

# 138
  • Бургас
И на Радо образа опропастиха, къде беше - какво стана, че и на Никсъна покрай него.

# 139
  • София
Ива си е безскруполна и алчна кучка, каквато винаги е била. В случая алчна за отмъщение и сляпа и глуха за всички останали, освен тия, които влизат в играта й по план. Интересно как с Калин имат такова добро момче, което по характер грам не прилича на никой от двамата. И как така бременна, изобщо грам не развива някакво смекчаване на образа, а става още по-зла? Истинско превъплащение на Черната вдовица, както я нарече Радо. Отива й ролята. Не я познавам жената, ама добре се вписва. Темелкова изобщо нямаше да може да изиграе такава злодейка Simple Smile)
Това с пръстена на Юлето за 10 бона от кварталната сергия за 10 лв с псевдо топаза направо изби рибата Simple Smile) Да, комичен стана сериалът и някак се загуби интригата. Сандо и Герито и евентуално на нов глас Симо и Полито, ще убият направо дори и малкото останал интерес. Стана истинска латино-индийска боза с елементи на крими. Смех

# 140
  • Галифрей
Поне в латино теленовелите, едно време които съм гледала си бяха много  готини. Имаше си от всичко приключения,бой,фантастика,любовни сцени,сълзливи,смешни сцени и тн.
Баха си драматични, имаше развитие,загатки. Злодейте са топ. ( Ако някой знае,къде мога да намеря Сребърните ангели, да ми пише на лс. Балгодаря много)  Забавлявах се.
До като  тука……аве кридж. Очаквам Драго да се запише за Ергенът, поне да стане по весело, някакво дейстивие. 😂🌹

# 141
  • София
Всичко сте казали, няма какво да добавя, освен:

Няма Джаро, няма Маро. На улицата има нов шеф и той се казва Ива!

# 142
  • София
Ива с големия корем, когато благоволят да й проличи бременността, ще стане голямо страшилище за наркобароните! Просто изчакайте и гледайте! Simple Smile))

# 143
  • Галифрей
Тя е в 2 ри месец, започва да личи на 5 тия месец, до тогава сезонът ще е свършъл 😂
Ето ги лошите момчета  ❤

# 144
Мая и Поли много противни. Оф, не знам докога ще издържа да гледам.

# 145
Ех тоя Бойко ще провали епизода днес... Тц тц ъц

# 146
То май новините станаха по-интересни от тоя сериал. Grin

# 147
  • Галифрей
Защо няма епизод?

# 148
  • Другата България
Ще има.
Закъснява.

Разбрахте ли Ива как ще работи Радо и Денис?
Ще продава на по-ниска цена, за да реши Радо, че Денис го клати.
И да го гръмне.
Направо ужасна жена, това е отвратително!

# 149
  • Галифрей
Един за друг и Бат Бойко откраднаха ефирното време.

Общи условия

Активация на акаунт