БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 636
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Другата България
Хич не бих се изненадала ако Ива "играе" с още някой, който подбива цените.
Що да не се хване Радо?
Че той си го каза - първо, Денис го заряза и духна в Америка, второ - не го измъкна от затвора, трето - Сандо колко номера му въртеше?
От друга страна до момента Ива е съвсем лоялна и умело му носи само дивиденти. Да, с користни подбуди, но ги носи.
Когато си лъган толкова много, се хващаш на всичко.
Нооо, Ели е там в точния момент.
Крайно време е да започнат да се гаджосват, че от Ива ми писна!

.

# 196
  • София
Юлия не изглежда като да организира някакъв "бизнес", достатъчно е погълната от семейните си и житейски проблеми, но кой знае.
Полицайката още не ми е ясно за кого я гласят - Денис или Черкезов. Или никой...

# 197
  • София
С много наивитет е правен този сезон. И с голяма творческа импотентност.
Юлето и Вампи ги виждам в някоя секси садо-мазо тройка с татенцето. Ама в някой друг сериал забранен до 18 Simple Smile)

# 198
Хващам по серия оттук оттам,но мисля,че освен уж оправи нещата с дебелия собственик на ресторанта( оприличавам го на “любимият”ми шеф Петров),го принуди да работи отделно за нея. Нещо такова ми се върти. Ужас,не,ми два ужаса е зайка,а сценария кърти. Бива небивалици,бива,но бивол за мезе не бива.

# 199
Какви са тия стойки и фасони… Сашко и батко ще се цункат още малко 😆😆😆

# 200
Взе ми думите от клавиатурата! 😁
Този Сандо така преиграва, че аха и цун с батко.
И с тези "страшни" погледи, които хвърля ми е комичен, направо си се хиля с него.

# 201
  • София
За съжаление е доста зле този сезон.

# 202
  • Галифрей
Аз тотално  забравих,че има епизод днес бях се загледала в един друг сериал. 😀
После си видях кое време е викам си айде ще му хвана последните минути. Ще стане нещо смешно. И какво гледам Драго и Сандо преследват някакъв за инфо.Полсе дават как някой го бият с камшик? Wut? И го изглючих на секундата, аз такива неща не мога да гледам.

# 203
Безинтересен епизод и безинтересен сезон за сега , много се тъпче на едно място. Имам чувството, че единствените реално случили се неща са, че Денис се върна в България и мама Зайка стана мафиота на мафиотите.

Юлето и Марин са като трагикомедия , смея се с тях понякога, но вече става банално.

Говори се за Лора , но мисля , че участието ѝ приключи до тук. Поне няма да гледаме “Къде е батко? “2.

Чудя се дали няма някой нов играч , по- велик от мама Зайка😜, който да ги прави всички тези неща.

# 204
  • Велико Търново
Не мисля.
Ива използва името на Черкезов.
Имах предвид за близостта на Денис с полицаите. По принцип, не за някого конкретно.

Да има нов бос това е Ива.
Ххахах... Някой го беше писал, но сега още повече ми заприлича положението на "Няма Джаро, няма Маро!" Joy Една буква разлика е - вместо Иво е Ива. Laughing

Марин - Юлия и на мен са ми най-интересното, което се случва.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 23:48 от DamaPika

# 205
  • Галифрей
Весници четат само пенсионерите?  Топ новини “Унгария обявява локдаун заради ръст на заразените” 
“Хубчев съди “сините за 1,милион лева”

# 206
  • Другата България
Нещо този епизод беше скучен.
Поне не е Ива с цакането с дрогата на половин цена, то вече свикнахме всичко да приписваме на Зайка, смятай каква мафиотка се извъди!
Сега остава да се разбере кой е със статията, какво става с Гери и дали наистина бизнеса на Драго ще пропадне.
Чакам момента в който Юлия ще реши да се махне от Кольо и да иде да се моли на Денис, въпреки, че е убила Борис. Чудя се докога ще издържи в онзи затвор.

# 207
Сандо много влюбен. Толкова, че стисна за гърлото жената, за която ще се жени. Не мога просто. Joy
Радо мега много изнагля - "Сега очакваш да ти се извиня ли?". Ми не, за една бройка щеше да го гръмнеш, ама що пък да се извиняваш, нЕма нужда, пи4. Grinning
Пишещите си Симо и Поли в чата един до друг бяха нелепи. Кога пък толкова бързо я разлюби той, нали голяма любов бяха, пък сега се зарибява с "друга". Тази сюжетна линия вече сме я гледали в Лов.нет и е изтъркана . Wink
Юлето ще се моли на Денис да я отърве, да видим кога.
А Гери дали няма дете, което е родила примерно на 15, майка й го е гледала досега, но сега се появява, за да я изнудва? Grinning Просто хрумка, може да е пълна глупост, но това ми идва наум, когато каза "Как ще се грижа за друг, като един сандвич не мога да направя?".
P.S. Денис ме кефи на макс как си гледа Лорчето на телефона и още не е преспал с никой. Знаем го предишни сезони колко обичаше да стои на сухо, но явно бракът го е променил. Wink
P.S. 2. Давидова се надпреварват мафиотите кой да й намига (Сандо), кой да се закача с нея (Радо, Никсъна), та чак са гнусни на моменти и ми дожалява за хубавото момиче.
Ще гледаме. Simple Smile

# 208
  • София
Скучен епизод, поне глупостите бяха по-малко.
Но тази толкова слаба игра на доста от актьорите ми боде очите.

# 209
  • Бургас
Тотално оплескаха образа на Радо, от пич стана смотаняк.И какви бяха тия триони, как може да показват такова нещо, по този начин.
Апартамента на дядо и украинка много евтин изглежда, някак хич не подхожда на човек уж със стил.

Общи условия

Активация на акаунт