БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 33 299
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Имам спомени, че докато беше с Боксьора Гери беше споменала, че с Радо се знаят от преди. Тя затова беше и изпяла боксьорчето.

# 646
  • Галифрей
Сладур 😘

# 647
  • София
Тези дни видях актрисата, която играе Поли. Същата си е, като тийн. Не знам иначе на каква възраст е.
Сега си върнах серията, че я изпуснах.

# 648
  • София
Не гледах епизода вчера. Какъв еднорог, да не се е назобал нашият човек със синя муха или друго? хаха

# 649
  • Галифрей
Не 😂 Просто носи подарък за малката и каза,че те са му единственото семейство и ще я глези и купува всичко което иска.

# 650
Абе не знам колко е сладур, ама на първата снимка го докарва на чичко п€дофил , причакващ първокласници в задния двор на СОУ 🤣

# 651
  • Пловдив
Сега гледах...чак не повярвах, че толкоз бързо се разбра, че наистина Радо е таткото Grin Уплаших се да не го пренесат в 10 епизода...
Иначе нищо, ама нищо затрогващо.

# 652
  • Галифрей
fact: Гласът на Нова тв, човекът който чувате на трейлчърчета е Георги Георгиев- Гого.

# 653
А такаааа... "Тъпа к**ва" - наред с хващането за гърлото, добавихме и това към списъка със знаците на любовта на Сандо. Simple Smile В реала този човек отдавна щеше да бие жена си. И с този налудничав, див поглед, не знам какво намира в него Гера. Имаше някакви бегли опити за реабилитиране на образа му преди, но всичко се сгромоляса. А Денис как полудя само при мисълта, че Лорчето може да спи с друг. Grinning И все така лекичко я намесват, колкото да не забравим за нея. Все си мисля, че ще се завърне за финала. И Давидова тогава вместо бръснарско ножче ще извади направо касапския нож.
Смешката на епизода: "Може да е кучка, но е секси" (псевдочистачката за Ива). Joy Joy Joy Ива - секси?! Сериозно ли? Joy

# 654
Елена какво каза на Денис в промото за утрешния епизод ?

# 655
  • Пловдив
Никой не коментира...ясно е положението с филма Grin

А Велин от де пак почна с дългонвете? На кой пак ще връща...?

# 656
  • Ню Йорк

Смешката на епизода: "Може да е кучка, но е секси" (псевдочистачката за Ива). Joy Joy Joy Ива - секси?! Сериозно ли? Joy

Ива е всичко друго, ама не и секси. Това беше като подигравка.

# 657
  • Галифрей
Тоя дади от тука  и тоя от тука отиде и оня пъррр 😂

# 658
  • Пловдив
Някой да ми каже какво точно направи Юлия в снощния епизод? Гледах обаче ква беше идеята...?

# 659
  • Галифрей
Нвзнам иска да е ниджа, изпълнява секретна мисия за Сергей. Всичко това го прави за да избяга. Забавно ми е как Карата си прави кампанията  сякаш ще става президент на САЩ 😂 А той иска са е прост кмет на София,, толкова е абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт