БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 33 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Галифрей
Благодаря. 😘
 Ива е манипулатор и има такива хора  в реалният живот. Сега като се замисля, Калин си беше напълно прав. Всичките му реакции,проблеми и действия, напълно се побъркаха  не заради Топал, а заради Ива. Нейните действия  го убиха ръката на Драго само я изпълни при самозащита. Истиският убиец е Ива тя го срина психически.

# 631
  • Пловдив
Дано скоро Митко я надуши...Мая да си развърже езика вече.
А новия татко Радо не вярвам да се разчувства...

# 632
А със сигурност ще се разчувства и няма да изпрати дъщеря си бяла робиня в арабския свят. Освен това ще цака Сандо с нея.

# 633
  • Галифрей
Няма, това е да има драма и напрежение. Сандо и Драго ще ги спасят.

# 634
  • Ню Йорк
Черкезов да не е малоумен?! Толкова е близо до акъла, че Зайка седи зад всичко, ама той не се сеща и това е. Даже на глас го каза, че го била разсеяла, ама пак го подмина. Много тъпо.

# 635
А Радо какво искаше да направи? Да дрогира детето ли? И той вече съвсем изтрещя. Преди беше пич или поне ние го виждахме като такъв, а сега си е чист боклучак и то от най-гадните.

Много съм разочарована от развитието на образа му, но щом сценаристите са други, работата е ясна. Някой не си е написал домашното, не е гледал и 5мин сцени с Радо от предните сезони. Мая нали каза, че чисти карти му излизали, можеха да го завъртят много интересно защо и как се занимава с мафията, защо е толкова принципен и верен на Денис. Като нов герой е Радо от сезон 4, можеха просто да сменят актьора и да прекръстят героя, ефектът щеше да е същия. И без това общо нямат.

За на Драгулева играта и героинята сте казали достатъчно. Това с детето е като от учебник по клишета за сапунка.

Родната полиция си мислех, че е смешна в сезон 3, в момента вече нямам думи. Smiley

# 636
  • Галифрей
Любимата ми сцената евър когато Драго се пяови с еднорога 😂 Като пуснат епизода ще го скриншотна.
Владо реши да се покаже като си преправи гласът.
Аз само това гледах.

# 637
Сериалът стана много банален, не ми е особено интересно, но за преди лягане става. Това с детето е от като някоя сапунка, но това е положението.Доволна съм , че има някакъв напредък с Юлия.Сандо ме дразни много , винаги съм го усещала като предател, но с такъв баща как няма.

# 638
  • Галифрей
Сандокан си остава загубен козел искаш само бързи пари.
Аве да бяха направили сезона  само с Драго и кончетата, щеше да е доста по-добър. Мъчно мо е за него личи си че много иска да си има детенце.

# 639
Бащата на Елена е свързан с Тинчев.Може  и той е бил в схемата с хероина и да си разделили парите с прокурора.Но Калин беше убит при акцията и са сложили Елена да разследва смъртта му ,за да отклонят вниманието от себе си.Затова й каза ,да се фокусира върху смъртта на Калин.Прокурорът повтори фамилията, с което ми стана съмнително.Елена ще продължи да рови и ще стигне до баща си.

# 640
  • Галифрей
М да 100% Генерала върти сделки. До като светне крушката на Елка ще свърши сезона. Много ме дразни.

# 641
Сандо и Радо - баджанаци. По-клиширано не можеше да бъде. Grinning И как го измислиха това с детето... Аз ли съм проспала или просто никога не е имало какъвто и да било намек, че между Гергана и Радо е имало нещо? Та той я третираше като част от мебелировката... Тя имаше мимолетна връзка с боксьора и после се появи Сандо на хоризонта. Като изсмукана от пръстите ми е тази сюжетна линия, само за да я има интригата, единият да отглежда детето на смъртния си враг. Сега Сандо като разбере, ще настане драма и една дилема, не е истина.
Драго ме изкефи на макс и мен с еднорога. Сладур. Joy И като каза на Радо, че пипне ли детето още веднъж, лично ще го гръмне, пак беше номер 1. Heart

# 642
  • Ню Йорк
Мъка....
Повечето сюжетни линии са като изсмукани от пръстите, де да беше само това с детето.

# 643
  • Бургас
Тоя Сандо, може ли да е толкова загубен.

# 644
  • София
Ау, сега и астроложката ще краде и пере пари?!
Абсурд след абдурд.
Пародия.

Не знам кой е по-голям противняк. Радо или Ива?

Браво на Поли, издигна ми се много в очите как наклепа маминото синче, Симко.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 08:40 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт