БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 33 304
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Тя баш за т'ва остана. Grinning

# 601
  • София
Ива е завършен боклук.
Когато и да я опандизят все ще е късно.

# 602
Отвратително женище.

# 603
И кое и е красивото на тази жена, съставена от триъгълници и с излъчване на умряла скумрия?

# 604
Дами и господа, гледахте 1294826-ти епизод от "Дързост и красота".
Ох, поне детето да приличаше на Радо, а то... Сценарият писан в движение.

# 605
  • София
Поредна простотия. Сапунка на квадрат. От най-лошите.
И тази бездарна актриса (Драгулева) докога ще я гледаме? Дано да е последен сезон или тя самата да напусне.
Ох, боже такова некадърие не съм виждал никъде. Дори гласът не може да си го преправи, за да внушава отчаяние и трогателна молба. Трагедия.

# 606
Оххх, сценаристите получават слаб 2 с един + все пак за труда. Зле.
А Симо как ме ядоса с този шамар... Пръдльо, скоро ще ти просветне и на теб! Поли дано не го приеме обратно.
За Мая ми е мъчно, но и тя имаше нужда явно от отрезвяване.
Сара Драгулева е покъртително слаба актриса. Една майка щеше да покаже емоция, а тук... Спирам. Simple Smile

# 607
  • Euskal Herria
За Мая ми е мъчно, но и тя имаше нужда явно от отрезвяване.
И пак не беше достатъчно. Остана при Ива. Уж чиста, енергии, ала-бала, пък... И Велин знае за далаверите на Зайка, ама си трае. Не е казал на Денис. И Черкезов е в неведение, дъщеря му покрива гаджето си.

# 608
  • Галифрей
И сега да не се окаже, че детето е от Радо?!

Ее позна!! ❤ Те вярно,че даваха загадги нон стоп.
Надявам се Сандо и Драго да пристигнат на време да ги спасят. Това с иглата беше гадно, добре,че не я боцна.
Мафията,полицайте не можаха да хванат зайка надявам се тежката артилерия НАП да я хване.
Какво я бутат Сара у продукциите оф да си снима в клиповете на мъжа си. Да си изяде димпломата.
Еми да стана  смесица между Дързост и Красота и Трима братя,три сестри.
Да се посмеем https://youtu.be/n7byDmNgApg

# 609
коя е актрисата Сара? не ми излиза в интернет, а тази вечер пропуснах епизода

аа, Сара е Гери, ясно

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 00:13 от relight

# 610
А Радо какво искаше да направи? Да дрогира детето ли? И той вече съвсем изтрещя. Преди беше пич или поне ние го виждахме като такъв, а сега си е чист боклучак и то от най-гадните.

# 611
Сара не е ли модел? 🙄
Ако е актриса наистина, с този си талант да се хване под ръчичка с колегата Иво Захариев и да си изгорят ритуално дипломите. 😁

Ива винаги си е била кучка, но поне имаше забавни моменти преди. Сега е тотално противна и неадекватна. Отвратително грозно държание към Мая.
Симката и той… добродушен и честен, а в какво се превърна…
Родната милиция пак се изложи, под носа им отвлякоха жена и дете с охрана, посред бял ден…
А те даже и не разбраха…

Радо тотално изтрещя. Това с детето е толкова изсмукано от пръстите.
Юлката, Карато и Марин - и там пълни тъпотии.
Нито една сюжетна линия не стои на място с досегашните събития и персонажи и не предизвиква интерес.
Драго и Давидова - и там клише до клише.
Всичко е супер предвидимо и толкова елементарно, че чак тъпо.

# 612
  • Галифрей
Незнам виж накрая където илиза целият каст.
Тотално безумие,  какво виждат моите очи просто… вижте коментарите отдолу.

Тия тролове нямат спирачка….
Радо е баси нещастният изрод. Трябваше найстина Денис да го набие  с пръчка. От миналите сезони и тоя човек са двама ралични мъже.

# 613
  • София
Не знам кой е по-голям изрод. Радо или Ива.
И двамата са за разстрел. Ама първо сценаристите. Grinning
Симо какво пак изтрещя не знам. Уж се освести малко вчера по оста с Поли, сега наистина все едно смениха сценаристите.

Един адекватен няма този сезон. Май само Мая, все си е същата хахавелка. На мен и Поли ми харесва, но и тя е малоумна. Мрази Ива, обича баща си, но не му казва за Ива какви мръстоии върши. Логика? Нулева.

# 614
Ох, иде ми да кажа и да ви покажа само това: https://youtu.be/5Dt5aiKZYck
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт