БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 596
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Галифрей
🤣😂😂 Искам да викнат за сезон 5 Виктор и Наум Шопов.

# 616
Само на мен ли ми се стори или дадоха двоен епизод за да компенсират изгубените 1-2 епизода, заради извънредните емисии на Бойко, преди няколко седмици? Grinning

# 617
🤣😂😂 Искам да викнат за сезон 5 Виктор и Наум Шопов.
В ролите на новите двама братя от извънбрачни връзки на Карата. Joy

# 618
  • Галифрей
Ехе 🤭😂 ще вдигнат рейтинга.
Елка се превърна в един луд инспектор. Натисна го по болното място. До сега беше виждала от части доброто лице на Драго, сега ще види лошото. Виждала съм го този филм, няма да свърши добре за нея  😈

# 619
Надявам се наистина да не я търси повече.Въпреки,че се съмнявам.Елена настъпва смело във вторник ще се срещне с прокурора по делото на Лора.Очаквам да стигне до самата Лора и може би с помощта на Ива.Хареса ми как Денис я отряза настъпи го по - най слабото му място Лора.Аз лично мисля ,че в известна степен Елена ревнува от Лора.Забелязах го как гледаше видеото от сватбата им ,както и коментарите и за Лора без да я познава .Иска да бъде на нейно място ,затова се поддаде на привличането си към Денис.

# 620
А Радо какво искаше да направи? Да дрогира детето ли? И той вече съвсем изтрещя. Преди беше пич или поне ние го виждахме като такъв, а сега си е чист боклучак и то от най-гадните.
Не да дрогира, а да я упои, попита колко килограма е.

# 621
  • София
Само на мен ли ми се стори или дадоха двоен епизод за да компенсират изгубените 1-2 епизода, заради извънредните емисии на Бойко, преди няколко седмици? Grinning

Два епизода не излъчиха тогава. Значи трябва да има още един петък с два епизода един след друг. Може би на 29.04, ще видим.

# 622
  • Галифрей
Опитвам се да си намеря къде бях писала колко епизода има този сезон… забравих колко бяха.
Някой знае ли колко са?

# 623
Денис ме върна към себе си(един вид Grinning)такива погледи и заигравки с Елена.Много ми харесва,а Влади в реала е някак меченце,много мек към жена си.Денис е друго нещо.
Радо още си го  харесвам,но никакви изяви като мъж,само като мафиот...и то понякога истеричен.Не ми харесва така. Joy
А някакви закачки има между Черкеза и Елена или така ми се струва..?Може и да съм пропуснала,че понякога ги проспивам.
Симката едва го трая,започвам да харесвам Поли.По адекватната е в момента.
За Ива ще кажа нещо ново-непоносима е!! JoyОсобено Искра с това чело дето започва от ушите ѝ,повече ме дразни от носа на Йоанна(леле колко коментари отнесе и той).Знам че никой не е виновен за външният си вид,но все има козметика,прически и тн подходящи за скриване на недостатъци.Пък и те са актьори,има стилисти,гримьори или и от това пестят пари...
Жал ми стана за Мая.Що седи при този цербер,кое ѝ е важно та е все до нея?Това не е приятелство,само единият да дава,а другият да взема и да унижава.

# 624
Опитвам се да си намеря къде бях писала колко епизода има този сезон… забравих колко бяха.
Някой знае ли колко са?
Не бяха ли 51?

# 625
  • Галифрей
Бляходаря ти ☺
И мен много ме ядоса като я нараче девствена монахиня и да се маха,че я дразни. 😒  Незнам,защо Мая още седи при нея и се опитва да й опора но само страда. Защо просто не каже на Чезката? Как след толкова време не усети,че Ива е токсична?

# 626
  • София
52 епизода трябва да са.

# 627
  • Euskal Herria
До тук колко излъчиха?

# 628
  • София
34

# 629
  • Бургас
Защо за хора използвачи като Ива, винаги се намират такива като Мая, Лора, Черкезов да ги обичат, да им прощават, да ги прикриват?
И тъпи келеши като Сандо.Толкова направи Денис за него, прости му непростимото и този пак.Ами Радо, защо продължава го дразни и да застрашава живота на уж любимата си, че сега и на невинно дете.Вместо да иска да използва да се отърве от л*ната то пак на там го влече.

Общи условия

Активация на акаунт