БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 33 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За съжаление голям наивник го изкарват Денис. Все не знае, все последен разбира. Тц тц тц
Сандо е негледаем.
Толкова много противняци на килограм има в този сериал, че не е истина чак.

# 676
https://nova.bg/accents/view/2022/04/29/367075/%D1%84%D0%B8%D0%B … 0%B0%D1%82%D1%8F/
Изненадите за Денис не спират – застрашителни събития около Елена му подсказват, че има вероятност, тя да се е превърнала в мишена за смъртоносни опасности. Може ли бизнесменът да вземе верните решения в тази изключително напечена ситуация и има ли как да предпази жената, в която тъкмо започва да се влюбва?

# 677
А Сандо да не би да изнасили Гера в началото на епизода или само ми се привидя тази гнусотия?

# 678
  • Пловдив
А, привидяло ти се е...баш така си беше. Поредната гнусотия.

# 679
И тя после пак му се влачеше в краката... Майко, сценаристите наистина мразят жените в тоя сериал. Изтривалки на мъжете са. Срам.

# 680
  • София
Отвратително беше това!

# 681
  • Галифрей
Мале той найстина я изнасили….аз гледах малко и го спрях😐 Нямам думи просто. Ужасно е.  Не мога да гледам, това е как да кажа… отваратително. Трябва го напердашат яката. Не веднъж е прилагал  сексуално нападение над Гери. Ама тоя път я ужасно много прекали. Няма граница на гадоста. Чудя се как въобще е още с него и не каже на някой?
Ще е голям обрат ако тя избяга с детето си и се себере с Радо. Така той ще по -голяма мотивация да смели Сандо.🍿

# 682
  • Пловдив
Ами...от един дебил да иде при друг...? За чий и е Радо?

# 683
  • Галифрей
Имам пред за защита и защото Сара си му е дете

# 684
И тя после пак му се влачеше в краката... Майко, сценаристите наистина мразят жените в тоя сериал. Изтривалки на мъжете са. Срам.
Добре,че пропуснах първите 10 минути.

# 685
Тоя Мечок е баси некадърника. Една работа не може да свърши като хората

# 686
Малкия ( това момче откакто започна сериала си стои на 18 години 😂) трябваше и на мама снимката да нареди до снимките на злодеите. Тя има най-голяма вина за смъртта на баща му,Калин полуде и Денис му стана фикс идея едва след като разбра Ивчето какви ги е вършила.Покъртително нелепа сцена,а за Бони и Клайд да не говоря.Денис ще спасява Еленка и лично ще отиде да набие наемника,смях!Другите не ми се коментират даже,слабоумната полиция,полуделия Радо и долния келеш Сандо.
Сценаристите,мега зле сте!

# 687
  • Галифрей
То па едни злодеии 😂  На 19 е имаше рд в първите епизоди. Трябва да си отвори очите,защото скъпата майка е виновна за всичко. Хареса ми как Радо казва ще направим Чези да арестува зайка. Еми и аз това казвам от доста време.
Ся какво Денис ще се прави супермен да защитава Елка от биячи….ни мога 😂

# 688
Пропуснала съм кавичките на злодеите 😁,не го възприемай буквално

# 689
  • Галифрей
Разбрах не се тревожи. То има само два големи злодей, другите са тъпи и пълна пародия.
Въобще сериала си беше много хубав, обаче тия  сценаристи и режиьорчета  го прецакаха….😐😔
Ех да бяха го оставали ние да напишем сценарият щях да пратя Сандо в Орландовци.

Общи условия

Активация на акаунт