БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 33 284
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Това със Сандо и Гери е типичната ескалация на садо-мазо отношенията, каквито са техните. И на жената все й се струва нормално..Може да ви се стори шокиращо, но аз познавам такива жени! Мъжете им така се държат с тях и те все с нещо ги оправдават. За съжаление такъв тип жени попадат на мъже тип Сандо. И дори да ги зарежат, следващият е копие на предишният!
Който гледа "Лъжите в нас", има една още по-шокираща такава двойка - Цвети и Явор. Там той я бие като куче, размазва й лицето чак, а тя накрая все намира път към него...Женски мазохизъм, който се шири доста сериозно по българските земи. И сценариите не подминават някои реалности.

# 691
  • Галифрей
Искам да знам кой е наранил сценариските? Прекалила са  с “книгите” и “филмите” на 365 дни? Хъъъъъъх 😒😩Толкова кринджово.

# 692
Гледах епизода и си мислех, че е неочаквано приятен. После се замислих, че ги нямаше Симо, Поли, Сандо и Гери и ми стана ясно защо 😀

# 693
Прекрасни Влади и Неда. 😍Ех, каква фатална Лора щеше да излезе от Неда.
Линията - Карамитев и антураж ми е крайно досадна.
Продължават с фантасмагориите, милото семейство - Мая и Вели ще крадат и надхитрят мафията. ЖДНБ!

# 694
Интересно ми е какво ще си направи Елена този път😂😂😂😂
Шегата на страна, но нека ни разкажат защо така мазохистично се самонаказва.

Аз чакам тандема Юлия и Денис да унищожат Карата, смятам , че ако се съберат ще се получи(харесвам ги като  двойка, но знам , че няма да ги съберат повече по този начин, но ако обединят сили срещу общия враг, ще е супер.)

Епизодът е много приятен без Сандо , Гера и компания , участието им този сезон не трябваше да е толкова ключово.

Вече гледам да се абстрахирам от малумните сюжетни линии, които понякога се появат, защото гледам сериала за почивка, а не и от това да се напрягам.

# 695
  • Галифрей
Гледах серията преди малко  и на мен ми хареса. Пак ще отбележа,че много  тъпо разделиха Драго и Лора.
Хареса ми сцената с Карата където го причака. Така е няма какво да губи. Само Жиро Игнатов липсваше 😂
Брей ама така трябваше да започнат с Давидова и Денис им се получи химията.  Официално станаха двойка а? Сцената беше готина признавам си ❤❤LIKED.  Не мога да повярвам. 🥹 Май този път няма да се реже.
Някой знае ли как се казва песента където правиха любов?
Знаех си,че ще му се отвори парашута с това якенце 😂
Можело то,можело трябва да махнат ония досадници.

# 696
  • Ню Йорк
Леле татенцето е психопат. Да се застреля само за да натопи синчетата. Ужасен!

# 697
  • Бургас

Знаех си,че ще му се отвори парашута с това якенце 😂

И аз нещо подобно си помислих. Якето има ключова роля, съживиха го най-накрая, съвсем друг Денис, нашия си Денис от едно време Smiley

# 698
  • Пловдив
Супер смешна сцената с Денис и нападателя на Елена...по-нескопосано не можеше да е...
А тоя баща така да мрази синовете си...мноого го пресилиха и пресолиха.
Абе на Ива няма ли да и проличава вече?

# 699
  • Бургас
То едно да е...да го преглътнеш.Пародийно стана всичко, като в долнопробна сапунка, но аз съм доволна от вчера, остана ми нещо от серията-Денис с якето Smiley

# 700
  • Галифрей
Нали 😂 Щом Драго облече черните си якета става интерестно. Костюмчета не му носят късмет.
Чудя се все още как не е забелязал белезите на ръката й , ясно се виждат. Но явно той друго гледа и с затворени очи 😀

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 12:32 от Диана Бишоп

# 701
Все си мисля, че ще излезе наяве тая нагоденска история със стрелбата. Дадоха как кучето на Карамитев, Марин, като го стрелна в ръката изхврърли пистолета през прозореца, но той практически нямаше ръкавици, някак ми се стори, че ще излязат отпечатъци върху оръжието.
Бих искала Юлия да предупреди Денис какво върши баща му.

# 702
  • София
Неда е идеалното дръвче за сериала.

# 703
  • София
Много е нелепа Неда, дано участието и в сериала приключи час по-скоро. Никаква химия не виждам между тях и изобщо не им се получава.
По много тъп начин сложиха край на Лора в сериала.

''Бойната сцена'' или по-точно ''схватката'' на Денис с мутрата изпратена за полицайката беше върха на аматьорщината и безсилието в този сериал.
Крещящ пример - как не се прави такова нещо!
Чак ми стана неудобно.

# 704
  • Галифрей
За съжеление няма да я махнат,защото е новата  любов 😒 Сигурно ще ги разделят и събират. Тя ще се тръшка и реже,оф хайде да ми го спестят това. Ех една свястна двойка имаха и я прецакаха 🙄😶

Общи условия

Активация на акаунт