БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 282
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аз вече си мисля, че Юлия в един момент може и да помогне на Драго да свитнат бащицата. Grinning Ако е умна де, ако не е - Карата може да свитне нея.
Ива се вземе много на сериозно. Забравих, че е бременна. Обезумяла от злоба и жажда за мъст. И не осъзнава, че ако не беше сложила рога на мъжа си с Денис, той може би пък нямаше чак толкова да се вманиачи и като следствие да загуби живота си. Ама по-лесно е да обвинява друг, трудно е да съди себе си. Wink

# 106
  • Бургас
Тъкмо още веднъж ще опетни името на съпруга си, че малко му бяха двойните рога и че можеше да му съсипе кариерата.

Хубав замисъл, обаче защо така ги скапават тези сериали.Същата работа и с Лъжите-

# 107
  • Галифрей
Жал ми е за Юлка, Карата и Вампи я изпозлват нещо като модерна робиня. Сама се набута между шамарите, да си сърба зеленият мишкомейкър. Не вярвам да е толкова умна,чак пък да изкупва граховете  си за да помага на довените й синове. Но е хубово,че има малко развитие в персонажа й. Някак си не ми струва толкова зла както Карата и Ива. 😂

# 108
О, Дианче, далеч съм от мисълта, че от благородни подбуди ще помага на доведените  синове. Според мен просто ще й стане ясно в един момент, че само Денис и Сандо могат да я спасят от Карата. И ще станат комбина. Това ще й е своеобразното изкупление задето уби Борис. А накрая въпреки помощта й, може Карата все пак да намери начин да я свитне преди той самият да умре. И така всички злодеи в небитието. А Ивка... чакам да видя момента на разкриването на кирливите й ризи и разочарованието на Черкезов. Simple Smile

# 109
Ако пратят всички злодеи в небитието, ние какво ще гледаме?!
Сал една Мая… 😂😂😂

# 110
  • Галифрей
Да без злодей няма да е интрестно. Драго и Сандо почват работа  в полицията 😂
Аз мисля,че са много добри и ще имат успешни акции.
1) Знаят много добре как мислят престъпниците
2) Ако сценеристите бяха много умни  Драго щеше да е бълграският Еркюл Паоро
3) Частна детективска агенция, хем ще има екшън ( да не се опаква Сандо) хем работата ще им законна.
Знам,че няма да стане но било интерестно.

# 111
Оффф Ива пак сложи кожените гащи....

# 112
  • Бургас
Полито и тя там във фирмата, секретарка ли, какво ли...Laughing

# 113
Е, Черкезов  ще я убие Ива заради Поли.

# 114
  • Пловдив
И как точно Ива ще крие схемите от Поли...? Видяхме на Мая колко и трябваше да схване, та...тъпотии само. И тоя Радо много го е закъсал...баш Ивка да му е съдружник и да му дава наклон.

# 115
Анонса за довечера:
Скрит текст:
Принуден от обстоятелствата да си партнира с Ива, Радо изобщо не крие, че й няма никакво доверие. Андреев се опитва всячески да я изолира от преговорите и сделките, а това никак не се харесва на Йосифова. Тя научава, че Радо действа зад гърба й с техния нов влиятелен клиент Мосев. Но, вместо да се ядосва, Ива предприема рисков ход, който може не само да провали цялата сделка, а и да изложи самата нея на голяма опасност. Ще постигне ли целта си в сложната и напрегната ситуация, или ще се провали?

Заводът за рециклиране на старо оръжие най-после започва работа. Топал дава карт бланш на Акарди да задвижи процеса с първата им доставка. На Сандо му става приятно, че явно е спечелил доверието на брат си и се заема да докаже, че може да се справи достатъчно добре. Каква изненада го очаква и ще успее ли да стартира работата в предприятието?

Гергана все по-ясно осъзнава, че в живота няма пълно щастие. Точно, когато се е събрала с любимия човек и имат красиви планове за общо бъдеще, миналото я атакува по най-застрашителния начин. Едно неочаквано и нежелано посещение ще й припомни дълбоко пазена тайна, която заплашва да излезе наяве. Какво крие Гери и как смята да се справи със сенките от миналото?
Ивка ще се о*ка здравата. Нереално зле е бейбито.

Сценаристите какво не разбраха под "твърде много ефирно време се дава на Гери и Сандо"? Ся пък и със семейството на Гергана ще ни занимават, ай няма нужда. Rolling Eyes

# 116
  • Euskal Herria
Не успях да гледам и не разбрах защо Поли трябваше да почва в полицията, а после и в агенцията на Ива?

# 117
  • София
Ива си повярва твърде много. Ще падне много тежко и болезнено.
Ама нали е майка, ще я спасят естествено. Бляк.
Юлката нали е щерка на голям мафиот, бе да вземе да се държи като такава. Би трябвало Карата да се страхува от нея. Друг образ и гласяха от екипа, сега се извъртяха и я представят като някаква невротична държанка на повикване.

𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮
може би не и стигат парите. тя май стаж ще почва в полицията, но сигурно ще трябва и да се учи, а тя иска кеш.
нещо такова. Дано не се оклепа пак с мафиотите. А и заради Симо го прави, да е наоколо. Около него. Дано именно тя разкрие кирливите ризи на Ивка.

# 118
Не успях да гледам и не разбрах защо Поли трябваше да почва в полицията, а после и в агенцията на Ива?
За пари за дрога евентуално?

# 119
  • Галифрей
Очаквам падението на Ива. 🍿 Някой ден.
Като гледах промото за днес,Юлия ще бъде наказвана от мъжа си? Eww
Аве като не й харесва,защо не се махне да си отиде в родината си и да стреля по руските войници?
Надявам се Поли да разкрие Ивка. Чезката ще си отвори очите и да я натика зад решетките.
Той и Ели да са влюбени гълъбчета.

Общи условия

Активация на акаунт