В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 979
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден, Vivka!

Желая ти много мигове, които да  спират дъха ти! И много късмет, за да се чувстваш добре! Но преди всичко бъди здрава! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 10:18 от brambar4e

# 31
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, VIVKA!!! МНОГО РАДОСТ, ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

# 32
  • Варна
Sonja, смятам, че трябва да го отбележиш за прохождане.  Joy То няма начин да се пусне и да започне да си върви стабилно из цялата къща, така че ЧЕСТИТИ ВИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА И НА ВАС!  Grinning

Много се радвам, че Даринка-Мандаринка си похапва добре и то различни неща. БОДЛИВКЕ, ти си знаеш кога, как и по колко.  Wink

Телма, ако проблема е с гледачката... не знам как да помогна. Поне едно  Hug от нас.

Пеперудке, где изчезна като старите пари?  smile3534 Купихте ли яке на детето?  Аз цяла тема пуснах да питам къде е магазина, а ти не се отчиташ. Ще се карам.  Joy newsm53 Как е Симонка-Бонбонка?

Браво на половинката на  jeni23! Така де. По въпроса за банята, какво му стана на Александър снощи..., орева квартала. Такъв фен на водата беше, а снощи... Нещо не му е бил денят за баня май.

Ох, чудесно време е днес! Чакам да се събуди малкия и изчезваме. Предполагам и с вас е така. Приятни слънчеви разходки на всички!!!

# 33
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИВКА. newsm51 newsm51 newsm51

# 34
Честит Рожден Ден, VIVKA!
С много здраве и късмет да си ползваш годинките!

Я кажете някоя хитринка за извършване подстрижка на дреби smile3553 На щерката съм официален фризьор, но на неговата възраст само бретона и режех. Така отрязах и на Дани бретона преди седмица. Иска ми се отвсякъде да му поскъся косата, но той грам не застава.  А от тези дето сте правили подобни процедури някой ползвал ли е машинка за целта?

7of9, солено-маринована цаца или сафрид имах предвид аз. Да знаеш къде се намира, има ли ги поне в пресен вариант?
Все още нямаме страст към конкретно филмче, но може и от мама да зависи колко редовно му ги включва  Wink  Заглежда се по тези, които са повече музикални.

При нас хит в момента са на Павелла играчките. Особено една кухня  - малко по-висока от него се оказа много подходяща, нали има врати за фурна, има пералня, кранчета, котлончета и т.н. та разни неща за отваряне и бъркане и то позволени.

# 35
Ей това е възможно най-гадния номер пишеш един ферман и накрая бам! Няма никой. Взвх да разглеждам снимките на Илиндичка докато пишех и ми се затвориха всиички прзорци. Карай!

VIVKA,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm51

Честито на мини рожденниците и на проходилите крачета!

jeni23 браво на таткото и ние ставаме целите мокри като къпем Бояна, а ти се кефи и пляска на воля  Laughing
Дес,  Илиндичка -  бързо да се оправят малчовците, че с тези сополи е много гадно. И с тези и с онези все гадно  Mr. Green Не ми обръщайте внимание тихо си полудявам
Бодливке ха честити млечни!  Laughing

ilindi4ka разгледах все пак снимките, много са готини  Peace
А за детегледачката на теб и на Морската женица  Mr. Green да благодаря за вниманието.
Ами не вървят нещата, а сега трябва да ходим и по изследвания заради очето, бабта мранка да си ходи, мъжО и той се опитва да ми помага при избора, но всичко си остава на мойта глава.
Ето да ви предоставя една от главоблъсканиците ми. Идва в събота една жена у дома и вика: разбрах, че детегледачка си тъсите, и аз  Shocked ама от къде разбрахте. Тя вика една жена ми каза. При което бабето притичва и вика, ааа аз казах тук на комшийките, че търсим човек  Crazy Добре! Отърсих се първоначалния шок. Поканих я жената вътре. Без да се замисли влезе с обувките - аз лично поне правя опит да се събуя като отивам у непознати  newsm78 Иначе жената изглеждаше добре, живее в съседния блок, на около 50 год. пенсионерка по болест, каза че имала остеопороза, но нямало да и пречи. С двама големи сина и без мъжа си живеела. Пенсията и е малка и имала голяма нужда от пари, а преди е била шивачка. Първоначално ми направи добро впечатление даже.
Реших обаче да разпитам клю-то на блока (едно бабе) и тя каза, че много добра женица била, много изстрадала - мъжа и бил пияница и побойник, но от доста време са разделени и сама си отгледала децата. Живее с единия син, а другия бил женен с 2 деца, но бил същия като баща си. Пък и нали била комшийка ще направела всичко, за да се справи!.
Ама незнам. Как ви звучи на вас?
Като се замисля ами ако си ходи до тях да си посвърши нещо и ми разнася детето, ако се събира там с другите пенсионерки да ми мачкат детето, ако пък седне да си гледа сериалите или незнам си кво още. Ами тази история със сина и и мъжа и може ли да се отрази и на детето ми?
Ей такива мисли ме заливат.
То която и да дойде гаранция няма за тези неща, но.... нямам думи вече - какви жени ако ви кажа си предлагат услугите за дететгледачки  Twisted Evil
Бабето дава зор тази да сме взимали, то с много мислене не ставало.
Извинете ме, че толкова на дълго и широко, но много ми е трудно.
На всичко отгоре Боянче от 1 седмица е нервозно кюфте дет се казва. По цяла нощ се буди през час-два и циври, иска само да легнала на половина върху мен и с едната ръка върху лицето ми. Може от зъбки да е, а може да усеща липсата ми. Преди не плачеше изобщо сутрин, а сега започна да плаче като тръгвам  Cry и това ме тревожи също вечер като се прибера не иска да я пусна и само мама да гушка. Ами това е!
Лек и успешен ден ви желая. Цункайте по веднъж бебчовците и от мен!
Ще взема да си направя и аз детски клуб  Mr. Green

# 36
  • там където ме зове сърцето!!!
Много, много ви благодаря за чудесните пожелания!
Чувствам се щастлива, с толкова страхотни приятелки!
Радвам се ,че ви има!

Ето и скромна, виртуална почерпка:

Да почерпя и с торта за моят десет- месечко!

# 37
  • Варна
VIVKA, благодаря за почерпката! А на Калоян пожелавам послушни мама, тати и кака!!!

Телма, много мъчно ми стана, че така стоят нещата при вас. Светлин беше на 9 месеца като тръгнах на работа, а можех да си остана вкъщи. Разбирам те. Относно женицата, винаги не знаеш какво ще се случи и какво би могло да стане, докато не опиташ. Това не означава-хайде, тя да е . Ти си умна жена и ще прецениш. Аз лично много разчитам на първоначалното си впечатление. Няма смисъл да опитваш, ако не ти е харесала, само за ад угодиш на нечия баба. А пък ако решиш да я "пробваш" все пак (седмица например), постави твърдо правила какво може и какво не да прави с детето си. За какво разнасяне говориш?!  Rage Успех!

Весел ден!

# 38
Здравейте мами и бебоци,
нас здраво ни хвана липсата, не от нещо друго, а от мързел. Ама има с какво да се пофръцкаме. Вчера се върнахме от Лондон и сме вече християнчета. Нали нашия кръстник живее там, решихме да идем при него и да кръстим детето. Много хубаво беше, защото я нямаше цялата рода до десето коляно и всеки да нарежда кое как се правило.  Crazy Поразгледахме града, такмо се оправих с опакото движение и си тръгнахме. Днес сме си в къщи, че много хойкане хойкахме напоследък и детето не е пълзяло като хората от много отдавна.

Вивка, честит рожден ден и от мен. Много щастие, любов и късмет.
Гледам, че имаме нова мама или аз наистина съм много назад с материала. newsm78
Гери, мен ме е бъзе да режа косиците. Попа на кръщенето я поофъка, ама нали така трябвало... жал ми стана. Да знаеш, че имам много хубави снимки. Дай мейл да ти ги пратя.

# 39
  • София
Здравейте мами и сладки беборани Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ВИВКА  newsm59Бъди много много щастлива.
Честит месечко и на КАЛОЯН    Gift
Честито на всички проходили крачета newsm56 smile3539
Telma те момичетата са ти казали мненията си ,а и ти си прецени ,но  можеш да я пробваш за 1 седмица,но никакви обувки вътре Naughty
doritt  честито ти християнче,нека нейния ангел да я пази винаги  bouquet
Е това е засега от нас ,че да отиваме навън докато грее слънцето.
Весел ден  love001

# 40

Telma, и аз от опит знам колко е трудно да намериш свястна жена, която да разбере, че ти диктуваш правилата. Павелла в Пловдив са я гледали N на брой жени, но най-доволна бях от една студентка. То е ясно че като мама никой не е готов да се себеотдава и това най-много тежи при този вариант на отглеждане. Абе случаи всякакви има - бабите гледат сериалите, едната сварих да се къпе и пере у нас и т.н. Дано скоро разрешите тоя никак лесен проблем.

doritt, честито ти християнче! Ей сегичка давам и без бой.

Аз 4акам Дани да скокне и да офейкваме, че 2 дни само дъждове.

# 41
VIVKA ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!ПОДАРЯВАМ ТИ ТАЗИ ВИРТУАЛНА КЪЩА,С ПОЖЕЛАНИЕ В СКОРО ВРЕМЕ ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ И ПЪЛНА С ДЕТСКИ СМЯХ Wink!

Честит месец и на Калоян,да расте здрав и много засмян  Hug!

# 42
Дами, аз забравих да ви попитам, има ли още кърмещи от вас? Ние още се кърмим на всяко ядене.
А беззъби бебета има ли? Да не се окаже, че водим класацията? ooooh! Whistling

# 43
Sonja Честито ти ходещо човече!Само напред да върви  Hug

doritt Честито ти християнче и нека го закриля неговия ангел -пазител     
Едно добре дошла и от мен,макар,да си тук отпреди  Hug мен.Габи на мама Ди все още няма зъбки  Peace

Gerylyn   аз си постригвам семейството  Mr. Green.Лъчко,като по-малък и с машинката съм го кастрила,но не обирам врата с машинка   Naughty,защото става като брада.А Дани кулинар ще става май,а Joy.Браво на юнака.А мойта Стаси пък играе с на батко й колите,пушките и войниците  Crazy

Telma и на мен така ми се е случвало-тъкмо напиша и дам "публикувай" и нета ми скрои гаден номер Whistling ,та после наново,но сега ще ти издам една тайна  Mr. Green-преди да публикувам си го копирам,та ако стане гаф да не го пиша пак  Peace.А за бавачката,мога да ти пожелая само успех в търсенето,но знай,че идеална няма да намериш,та затова по-добре пробвай на изпитателен-1 седмица и ще си прецениш сама.

За сега толкова от мен.Хайде приятни разходки,че времето е супер,пък като се наспи мойта кукла и ние ще излезем.

# 44
Gerylyn , в Аlbert Heijn има една много дребна рибка в нещо, като олио. В пластмасови кутийки, някъде из хладилниците. Аз не съм много по рибата, но мъжа ми си я хапва. Виж да не е това, което търсиш. Обаче си мисля, че цаца наистина едва ли има.
А филмчета пускам аз. Смятам че има полза да гледа подходящи за възраста му неща. Да развива визуалното си възприятие. Wink Даже се чудех дали да не вземем Baby TV. Обаче май се отказах. Той така или иначе не гледа много. По повод музиката-гледа понякога и клипове...

Общи условия

Активация на акаунт