Желая ти много мигове, които да спират дъха ти! И много късмет, за да се чувстваш добре! Но преди всичко бъди здрава!
То няма начин да се пусне и да започне да си върви стабилно из цялата къща, така че ЧЕСТИТИ ВИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА И НА ВАС!

от нас.
Купихте ли яке на детето? Аз цяла тема пуснах да питам къде е магазина, а ти не се отчиташ. Ще се карам.
Как е Симонка-Бонбонка?
На щерката съм официален фризьор, но на неговата възраст само бретона и режех. Така отрязах и на Дани бретона преди седмица. Иска ми се отвсякъде да му поскъся косата, но той грам не застава. А от тези дето сте правили подобни процедури някой ползвал ли е машинка за целта?
Заглежда се по тези, които са повече музикални.

Добре! Отърсих се първоначалния шок. Поканих я жената вътре. Без да се замисли влезе с обувките - аз лично поне правя опит да се събуя като отивам у непознати
Иначе жената изглеждаше добре, живее в съседния блок, на около 50 год. пенсионерка по болест, каза че имала остеопороза, но нямало да и пречи. С двама големи сина и без мъжа си живеела. Пенсията и е малка и имала голяма нужда от пари, а преди е била шивачка. Първоначално ми направи добро впечатление даже.
и това ме тревожи също вечер като се прибера не иска да я пусна и само мама да гушка. Ами това е!
Успех!
Поразгледахме града, такмо се оправих с опакото движение и си тръгнахме. Днес сме си в къщи, че много хойкане хойкахме напоследък и детето не е пълзяло като хората от много отдавна. 

мен.Габи на мама Ди все още няма зъбки 
,защото става като брада.А Дани кулинар ще става май,а
.Браво на юнака.А мойта Стаси пък играе с на батко й колите,пушките и войниците 
,та после наново,но сега ще ти издам една тайна
.А за бавачката,мога да ти пожелая само успех в търсенето,но знай,че идеална няма да намериш,та затова по-добре пробвай на изпитателен-1 седмица и ще си прецениш сама.
Даже се чудех дали да не вземем Baby TV. Обаче май се отказах. Той така или иначе не гледа много. По повод музиката-гледа понякога и клипове...