В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 027
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм от кърмещите, мами:peace:Мисла да го отбивам на 1-на годинка ,  ама знаели се  newsm78

# 46
  • София
Дами, аз забравих да ви попитам, има ли още кърмещи от вас? Ние още се кърмим на всяко ядене.
А беззъби бебета има ли? Да не се окаже, че водим класацията? ooooh! Whistling

Не сте сами, и ние сме така!
Поздрави и от нас за християнчето. Виж в това отношение изоставаме, но ще наваксаме напролет.

# 47
7of9,   bouquet
Да и аз не го лишавам от тв, но не следим конкретното филмче ми беше мисълта  Wink

Как може навън почти 2 часа, а вкъщи само по половин.

кърмим се и ние, допреди 4 дни и нощем даже найсет пъти. Сега се ограничаваме, но пък сукането му денем стана по-качествено ми се струва.

# 48
  • Варна
Днес цял следобед бяхме по разходки. За жалост сам саминки.  Sad Рядко ни се случва да спим навън.

Как може навън почти 2 часа, а вкъщи само по половин.

При нас е обратно. Днес спа само 30 мин, а у дома значително повече. Може би защото на леглото си се врътка както иска.  newsm78

Браво на майките-героини-кърмачки!  Peace

doritt, ЧЕСТИТО ВИ КРЪЩЕНЕ!

Лека вечер засега!

# 49
Vivka,честит рожден ден!Желая много эдраве,семейно щастие!Бъди обичана майка и съпруга!

Честит миниден на Калоянчо.

Много хубави поводи,да си иэкарате чудесно! Hug

ilindi4ka,благодаря!По-добре късно отколкото никога(нали энаеш).

Dorrit,честито християнче.

Bon Toni,дано скоро и другото краче да е добре.

за наспреэ ноща от2-4 си играхме.Дано таэи нощ не е така.Эасега чао.

# 50
Здравейте майчета Grinning
На мен ми отведоха малката по комшийте и аз сядам малко да отморя при вас.
Лелее Вивка,колко хубави цветя си получила,къде ще ги слагаш всичките Grinning Аааа знам аз тя затова пепи ти подаряа къща,да има мноооого място Peace
Много весело да си изкараш тази вечер и честито на мини рожденичето ти Hug
И аз съм още в отбора на кърмещите - през деня 3-4 пъти когато съм си в къщи и после цяла нощ през час два Mr. Green Майка ми постоянно ме пита няма ли да я отбивам,ама сърце не ми дава като я гледам как сладко си суче Wink
doritt,честито кръщене на Мирабел!И добре сте се завърнали отново сред нас Party

Миналата нощ и при нас беше доста зле положението,както и у лилия - в 2 като се събуди и не иска в креватчето си.Сложих я при нас а тя като започна  се търкаля и да ни рита главите,да ни бърка ту на мен ту на баща и из устите и носовете Joy По едно време избеснях и катоя задрусах и тя взе че се унесе.А аз цял ден ходя с отворна уста,едва ли не Tired
Малко по-добре сме с нослето и мисля, че тези какпки ни помогнаха,защото вчера положението беше отчайващо.Много съм щастлива newsm68
Телма,аз да ти кажа на мен нещо не ми звучи добре това дето казваш за тази баба.Ама това е мое мнение,ако си решила пробвай я и си реши ти.
Соня,браво на Али за отпускането.Както вече казах и Вяра се отпусна веднъж за 2-3 крачки,много се изкефих и оттогава ходи само за една ръчичка.И аз си мисля че неможе веднага след едно отпускане да тръгнат мишлетата да обикалят Peace
Аз несмея да кажа, че сме проходили още де Wink ама големи мераци имаме Crazy

Лека вечер мамета и бебчета Heart Eyes

# 51
По цял ден сме на разходки ... Simple Smile
VIVKA, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !  bouquet  bouquet    bouquet
Телма, аз не бих взела тази жена ...  /извинявай, ако ти се стори крайно/ Нямаш ли възможност да си вземеш малко отпуска, за да имаш повече време да търсиш? Знам , че в някои ясли приемат децата от 10 месечна възраст или не искаш ясла?
doritt, добре дошла отново!
Аз под масовото влияние дадох на Бояна днес леща.. само първите 3 лъжички изяде набързо, защото беше много гладна, а другите с леко отвращение. Лещата сварих с моркови, масло,целина/керевиз/, лук , чубрица и половин домат.

# 52
Здравейте,

Вивка ЧРД!!! Много здраве, щастие и любов, всичко останало можеш да си купиш от "Метро" или другите хипермаркети!!!  newsm51

Аз вече съм smile3511 smile3515. Тъкмо бях решила че Калоян вече спи нощем и снощи  и предишната нощ рева, мрънка, крещя и т.н.  Tired Сигурно е от зъби, ама аз едвам издържам.... През деня също не е от най-веселите. А и сополките май тръгнаха... 

Честито на новите проходили крачета. Скоро всички бебчовци да  running, че и мамите да отслабват с тях, а не да ходят по фитнеси  tongue

После ще пиша пак, ако остане време  cry

# 53
Ох като чета май са тръгнали дружно следваща партида зъби - сополи,неспокойни бебоци Rolling Eyes Бързо да минава и това че вече ooooh! Аз току що изкъпах Вяра(вече спи даже) и я наклепах с Пулмекс кремчето за бебета,дано напълно ги прогоним тез сополяци #2gunfire

# 54
  • Пловдив
Дами, аз забравих да ви попитам, има ли още кърмещи от вас? Ние още се кърмим на всяко ядене.
А беззъби бебета има ли? Да не се окаже, че водим класацията? ooooh! Whistling

Много сме кърмещите мами !И беззъби бебоци още се намират Wink!

# 55
  • Madrid
Честито празниче на Калоянче! Party
Телма,не вярвам тази жена да се отнася зле към детето,друг е въпроса,че  не се покрива с представата за съвремена и интелигентна млада гледачка.Според мен най-важното е да е спокойна и уравновесена,за да посрещтне нуждите на детето.Дано направиш правилния избор! Hug
Соня,чудесна новина!Браво на Али!

# 56
Докато тати пази бебока да заспи (много се катери по леглото и може да скочи - бебето, де не таткото  Mr. Green) аз да се включа пак.

Telma, и аз съм съгласна с мамите - опитай за дна седмица с изненадващи посещения и строги правила, пък ще видиш. Все с някоя трябва да почнеш. Стискам ти палци.

doritt, честито!

Илиндичка и аз разгледах снимките. Супер са!

Дес, и Калоян има цяла торба с маймунджилъци, а аз въпреки че знам че не трябва си мисля, че е уникален Laughing Той знае къде са му играчките, носи ми каквото му кажа, храни ме с лъжица и солетки  baby_neutral, Прави браво, чао, здрасти, дава целувка, "говори"по телефона, пляска с ръце и се мие като му пея "Хей ръчички", тропка с краче на една друга песничка, "обува" си чорапите и обувките, прави варило мише кашица на мойта и неговата ръка, а от няколко дни с татко му се къпят под душа и той много се кефи.

В тази връзка - мами дайте идейки за игри вкъщи, че сега като почне пак гадното време... А моя репетроар се изчерпа - Ритаме топка, отваряме и затваряме шишета, кутии (любимата му), правим "варило мише", пеем, рецитирам, четем книжки (предпочита да ги яде и къса), редим кубчета (само аз де - той ги бута) и натискаме всички възможни копчета  Joy Клипчетата не са му интересни, а само рекламите.

Айде ще си лягам, че скоро ще ставаме  Joy

Лека нощ на всички и утре - всички малчовци да са здрави и бодри Hug

# 57
Орхидейче,в грешка си мила.Дечицата стават на годинка след месец Peace Ама на теб ти е простено,те поетичните гении често грешат Wink

ох ама съм шматкааааааааа ужас как можах да се излижа #Crazy #Crazy Embarassed Blush Thinking Crossing Armsнаправо нямам думи.ми това  е то  като ме наляга да ставам поетеса Outta Joint Laughing.  ВИВКА МИЛА ЧЕСТИТ ОРЖДЕН ДЕН.ВСИЧКО ТО ЩАСТИЕ И Л+БОВ НЕКА СА С ТЕБ

# 58
  • София
   Днес имах лош ден...
Може да прочете във форум Майки...
Тук настроението ми се оправя като чета за нашите бебоци ми се изпълва сърцето.
И лошото остава назад...
Честит рожден ден на Вивка и от мен!
А ето още няколко идеи за игри от нас - гоненица с проходилката (от от едната стая през коридора до другата аз го гоня, после той мрънка подир мене навръщане), вадене и прибиране на разни неща(орехи, дребни джунджурийки) от тенджерка.Естествено, той вади аз прибирам, а всичко това съчетано с черпак нямам думи...Още много обича да хвърля малка топка както е прав в леглото си по земята и аз му я хвърлям обратно в леглото. Отмъквам 3-4 минути свобода докато той пъпли из леглото да я търси и стане прав с пъшкане за да я хвърли пак.
Много обича и да се изправи на дивана сам и да се хвърли на възглавницата.Откарваме така 20-тина минути.
Чао, милички, лека нощ! 

# 59
   Днес имах лош ден...
Може да прочете във форум Майки...
Тук настроението ми се оправя като чета за нашите бебоци ми се изпълва сърцето.
И лошото остава назад...
Честит рожден ден на Вивка и от мен!
А ето още няколко идеи за игри от нас - гоненица с проходилката (от от едната стая през коридора до другата аз го гоня, после той мрънка подир мене навръщане), вадене и прибиране на разни неща(орехи, дребни джунджурийки) от тенджерка.Естествено, той вади аз прибирам, а всичко това съчетано с черпак нямам думи...Още много обича да хвърля малка топка както е прав в леглото си по земята и аз му я хвърлям обратно в леглото. Отмъквам 3-4 минути свобода докато той пъпли из леглото да я търси и стане прав с пъшкане за да я хвърли пак.
Много обича и да се изправи на дивана сам и да се хвърли на възглавницата.Откарваме така 20-тина минути.
Чао, милички, лека нощ! 

горе главата и ние се кърмим обаче сме зъбати щели 6 Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Party  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт