В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 981
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Честито на Ема и Гого!Да са усмихнати и здрави дечицата!love001

Ехаааа ама днес, като първи ден от седмицата, ще си имаме нова тема май Wink

Петенце,много хубаво сте си изкарали.А твоята свеки много научно обяснение е дала на символиката в избора на Калоян Joy

Ние поспахме половин час и сега ще си играем нещо.Гледам че още слънце има та може и да поизлезем.

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 16:12 от Дес

# 286
Ето и две снимки .Извинявайте за качеството им ,ама са от телефон.
http://images12.snimka.bg/001608637.jpg
http://images12.snimka.bg/001608638.jpg

# 287
  • София
Привет, милички!
Най-сетне сколасах, та реших да пиша и най-вече да почерпя.
  cook    newsm38  newsm24    ura    food010
Да ви кажа честно, аз се разревах - никой без напомняне не ми честити рожденните дни на детето (дори били те и мини), освен шефа ми и сега вие - за първи път, тъй като от скоро сме тук с Гушанката Simple Smile
Понеже незнам как се слагат снимки, няма да ви почерпя с тортата, която снощи направих на милото ми бебенце (която ще ядат тате и кръстник, щото мама въглехидрати не яде   smile3535), а как само ми се иска Wink

Да помрънкам и аз - само с вас мога да си мрънка, вкъщи трябва да подкрепям (бебе да хоси, тате в бизнеса!). Снощи Гого спа ужасно лошо. Не че се оплаквам от безсъния - това ми е 10 месеца, може би десетата нощ - имам доста поспаливо дете Simple Smile - но беше жалко, защото му се спи, а се будеше. Ние също спахме зле - да не е нещо от налягането???
За зъбите: абе само ние ли нямаме зъбки???   Shocked
 И хайде сега честитките: ЧЕСТИТО НА ВРЪСТНИКА!!! Да е жив и здрав и да и да радва мама и тати.
Честито и на Pаtence - сега вече нямаш шанс за спокойни дни, но пък съм сигурна, че си щастлива Simple Smile

Благодаря ви още веднъж    bouquet Heart Eyes

# 288
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
айде на новата темичка!

Общи условия

Активация на акаунт