В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 984
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Тоя нет ще ме побърка! Нещо днес е много бъгав! Писах, редактирах и накрая неще да ми покаже, какво съм публикувала!

Момичета гледам, че сте завързали разговори за календари, а на мен отдавна ми се върти една идея, а и в момента съм на такава вълна, та реших да я споделя

какво ще кажете като правим общ купон, да си направим и календар на мъниците! Можем да сложим снимки на сладурите и мисля, че ще стане сладурско!

# 241
Честит рожден ден на Борето на Indian Rose!Весел усмихнат и мноооого палав му пожелавам да бъде,а от здраве да не се отърве!
Честити 11 месеца на Даринка!Красавица на мама и тати да расте и само хубави неща да и се случват от тук нататък!

какво ще кажете като правим общ купон, да си направим и календар на мъниците! Можем да сложим снимки на сладурите и мисля, че ще стане сладурско!
Да,да,да Grinning Аз съм ЗА с две ръце.А неможе ли преди купона да го направим тоя календар?Още преди празниците Crazy
Лика,приемаш ли поръчки и за индивидуални календари?Съвсем сериозно питам Peace
А за спането през изминалата нощ май е бил колективен бойкот,или по-скоро пробиващите зъби са ги морили мъничетата Sad А ти да се оправяш бързо,мед, лимонче, чайче.............. Hug
 sea woman,уби ме това твойто момченце.Сладур мамин - така я,как може баба без дядо Mr. Green hahaha Joy

На всички благодаря за поздравите към Вяра и се радвам че среднощно стъкмената ми почерпка за случая ви е харесала  bouquet

Оттеглям се да си обърна внимание на човечето, което стои тук на пода и ме подръпва за крачола, че се наседя вече Wink

# 242
Ей ме на пак тук Mr. Green
Изкъпах си калпазанката и тя мнооого уморена заспа за секунди.Моля се да не се повтаря миналонощната история,че вече ooooh!
Откакто се прибрах към 16ч не сме се спрели на едно място двете - само тичаме по стаите и спирка няма.Аз вече сериозни болки в кръста имам и като кърмя също усещам,май ще поръчвам космодиКСа hahaha(тия бабета с тая реклама избиват рибата ей Joy) Ама пък от друга страна си казвам,боли кръста не боли ще трая, че движението е здраве,а аз имам нужда и от доста тренировки   261uu  animal085 както неведнъж съм заявявала Wink Освен това малката става все по-уверена в ходенето и днес на няколко пъти обикаля съвсем самостоятелно преиметър от около метър (брей, каква рима Grinning).А ако си ходи без да тича,май ще си е съвсем проходила ама на,не става - тя трябва да си изпочупва краците от бягане running сякаш я гони някой.

Ееххх как се радвам, че дойде краят на тази работна седмица,направо ми е едно леко на душата,е....свеки е решила да ни нагледа утре та малко търчане ще падне около осигуряване на нейният комфорт в къщи newsm71 newsm75 newsm79 newsm28

Хайде че ви надух главите,ама погледнете откъм хубавата страна - вдигнах рейтинга на темичката newsm74

Лека вечер! И ако има желаещи за комуникация ще се радвам пак да се включа иначе по icq и skype(desinin) ще се радвам да приказвам със всяка от вас с подобно желание thumbsup

# 243
Добър вечер!
Въпреки, че рождените дни са вече на привършване:
Честита първа годинка на Борис! Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!
Честити 11 месеца на Дари, Вяра и Фатима! Да са все така прекрасни девойки и добри дечица!
sea woman и pepi много се смях на малчовците  Laughing Както винаги децата са така непринудени и толкова развеселяват Simple Smile
lika хей да оздравяваш! Няма да се даваш...Както са казали момичетата - фервекси, чайчета, нещо за смучене...
За предложението за календар... Да ви кажа моята етърва пише в декемврийчета 2004 и те си направиха календар на всички декемврийчета. Изпращаха снимки на 2 мами от София, тя направиха календарите, заявиха си бройки и им ги изпратиха. Страхотни са. Има снимки като по-мънички, с майките и като по-големи.
Дес много е жизнена малката ти красавица! Пу-пу да не и е уроки! Скоро ви пожелавам да ходите без мама да бяга отзад  Laughing Хаха, а колко се смях на "КосмодиКСа"  Laughing Понеже ние почти цял ден сме на "Нова Тв" и все ги гледаме без да искаме тези реклами. Мони даже вече им се усмихва на бабите, все едно са ни квартални  Laughing
Днес е петък и цялото ми кю направо се е изпарило.. Така ми се дърдори с някой, а в нет-а и форума е едно мъртвило..И в къщи всички си легнаха, голяма скука  Sad
А къде останаха наистина повечето от момичетата от нашата темичка? Че то лятото като бяхме по цял ден на разходки повече се разписваха всички! Има някои момичета направо се изпариха  Sad Хайде дранете по някой ред да не ви мислим!  Hug

# 244
Ние докато сме будни не мога да напиша нищо,само мрънка до мен и иска да пипа клавиатурата.Падна едно приспиване от 9-10.20.Днес спа до 11-това направо беше супер,а следобяд от3-4ч.

Дес,честита ти минирожденничка!Нека бъда эдрава,усмихната и да иэпълва къщата ви с положителни емоции!
С удоволствие бих си говорила с теб.Скайпа-Plamen_96.

Честит мини ден и на Дари на Бодливата и Фатима.

Честит рожден ден на Борис всичко най хубаво му желая.!!!

sea woman,pepi,ако не са децата да ни раэвеселят кой! newsm78Сещам се и аэ эа интересна(эа мен де)случка с нашият батко:като беше малък правя аэ пица-това му е 1 от малкото любими яденета-като вижда пицата и эапочва да вика:пичка,пичка най-много обичам да ям пичка.Голям смях падна. #Crazy

Эа купона и календара дайте предложения къде можем да се съберем.Ние по рожденни дни ходим предимно в Кентъки и МакДоналц,та эа клубовете хич нямам идея.Ако сте съгласни да е в началото на месец Декември.

Най-накрая и аэ качих снимки в албума ни.

Лика вэеми Нурофен стопколд-страхотен е.Аэ вчера едвам се движех мускулите ме боляха,страхотно главоболие и хрема,но като иэпих 2нурофена болката сякаш се иэпари.Е остана ми хремата само.

# 245
Ей ме на Mr. Green
Снощи прочетох, ама като тръгнах да пиша Алекс пак писна към 1.30 май беше.
Тази вечер пак е много неспокоен.
Идеята за календара е супер.
Давайте да го мислим Peace

# 246
Момичета, благодаря за подкрепата - лекувам се, то избор нямам, само да можех да пия лекарства, но с кърменето изборът е мноооого ограничен!

Дес - приемам поръчки разбира се - нямаш проблем, мила! Само кажи - имаш ли някаква идея или ще мислим заедно!
Ако, някой друг иска нещо подобно - насреща съм!

клео
- мила, адашите май са се наговорили! И наш Алекс е много неспокоен, но в момента татито замества мама, дакато тя им изневерява с компа!

За партито -
наистина е добре да се мисли, защото времето тече!
кога - лично аз мисля, че е по-добре да бъде януари или дори края на януари, за да може да има повече дечица, чийто рожденни дни да са минали. Нали не се празнува рожден ден, предварително! Аз, от сега заявявам желание за присъствие.
къде - мами, които сте, по в час с местата подходящи за тази цел - давайте идеи! Аз, съм малко боса по темата, но мисля, че е добре да е на място с удобен транспорт и/или някакъв паркинг наблизо, че като си спомня миналата година какви студове бяха по това време!

За календара - радвам се, че ви харесва идеята! Аз мога да събирам снимките и да го сглобя, но само, ако обещаете да го мислим заедно! За печата имам един приятел, на когото мога да се доверя изцяло и не взима скъпо.
Идея - предлагам да бъде еднолистов, без особен акцент върху месеците, а най вече върху децата. Да е сравнително голям - поне А3 /приблизително 30/40см/. Снимките да бъдат по една на дете и по възможност в едър план.

Това за сега от мен, че много ми се спи!
Целувки милички на всички!

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 11:12 от lika

# 247
Уф, ама съм забравана!

Пепи исках да ти кажа, да не се притесняваш излишно /макар, че знам, че след такава новина не е лесно/! Заведете го на ехограф детето и ще видиш, че и доктора там ще ви успокои! Аз, също знам, че тези шумуве се израстват, но след консултация е най-добре да се говори! Ще стискаме палци и ще чакаме да кажеш, какво е станало след прегледа, че дори и да е след месец или два!

Телмичка - като се прибирете и имаш време, дресни един ред, как е минало днес! Да целунеш героинята ти!

# 248
Здравейте.
ЛИЛИЯ направо ме разби.Ми нека си яде детето пички какво го закачате hahaha Joy Joy.За календара браво на ЛИКА.Но найстина е време да се позамислим малко по бързо че времето тече newsm78 #Crazy.За купона всички мълчите Sick.Аз почвам да давам идей за датая не знам ама място  в ГУДИС до Св.НЕДЕЛЯ??????

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  БОРИС.И мини рожден ден на ДЕС

# 249
  • Варна
Привет-мривет!

Идеята за календара много ми хареса! Само че ние дето не сме ви под ръка... Нещо ще се измисли. А и да уточним за общия ли предлагаш 30/40 еднолистов и т.н. или индивидулните такива (който иска де). Защото ми се иска моите юнаци да ги направя манекени на 2007 за семейството.
На среща няма да можем да присъстваме поне ние. За жалост. Аз имам идея да направим лятна такава във Варна!  Party   grinning039

Да бъде сладък деня ви!

# 250
  • София
Привет, момичета!
Да кажа за детенцето: Гледачката каза, че е изчезнало след като пил чай  Thinking
Което означава, че е налапал май някоя хартия и е било мастило! Много обичаме да четем Simple Smile  няма що!
Уж гледам да не му давам неща, които пускат мастило, но нали вече е мобилен    Laughing
Та това засега от мен!
Ще следя какво се случва за календара - звучи интересно Simple Smile

Приятен ден напук на гадното време   Hug

# 251
Добро утро!

Аэ мислех да се съберем Декември,эа да ги снимаме эаедно эа календара,а не да праэнуваме РД.Эа Гудис съм съгласна.

sea woman,аэ съм на диета,но на сладко не мога да устоя.С кафето ми дойде супер.

Лек ден!По-късно пак ще се включа.

# 252
Здравейте,

Утре ще правя прощъпулник (Вивка, все пак реших да е неделя, че ми е по-удобно) и започнах подготовката, та нямам много вревме за писане.

За календара - аз съм с две ръце "ЗА" - може да ги снимаме заедно децата или всеки да изпрати любима снимка  smile3501 newsm10

За срещата - навита съм, когато и където кажете - Гудис мен лично ме устройва идеално, само не мога да си спомня дали имаше доистатъчно място за децата, щото Калоян не седи на едно място  dancing

лек ден на всички

# 253
Здравейте, милички!

Лилия, умрях от смях с тези "пички"  Joy

Лика, идеята за календар е супер.Но мисля, че ще е трудничко да ги съберем и да ги снимаме (защото те не седят на едно място  Mr. Green) и ще е по-добре всеки да снима бебчето си и да ти пратим снимките Peace

За място за срещата - мисля си, че в Гудис имаше детски кът, но най-добре да проверим, за да е сигурно.

fanita, радвам се, че е изчезнало "петното"  Joy И Али яде всичко, което й попадне, а ако е програмата за ТВ е най-вкусно Joy

petenceto, весело изкарване и да ни разкажеш подробности, когато имаш възможност Hug

sea woman, и аз съм на диета , но не мога да се въздържа при тези вкусотии, които си ни приготвила   chef

Дес, весело изкарване със свекито, пък не се престаравай толкова, че после космодикса ще прегрее  Joy А иначе icq-то ми е 162249977 - айде на лафче:)

Малко за нас: вчера ходихме на рожден ден с татито и оставихме Али на баба й. Била  е много послушна - спала е , яла е - всичко е било екстра.Пък и ние добре изкарахме  Mr. Green

Ами това е от нас.Гушки на всички и весел ден  Hug

# 254
Привет,
Вчера установих, че на Бояна и е излязъл кътник долу и това обяснява почти пълното й безсъние и съответно и моето Sad Не помагат никакви чайчета, гелчета, свещички и прочие...
Лика, идеята за календар е страхотна!
А някоя от вас, ако е проучвала колко би струвал индивидуален календар, многолистов, би ли споделила? Благодаря предварително Simple Smile
Виличка, ТИ защо си на диета newsm78
Петенце, пожелавам ти весело да мине прощъпулника и да разкажеш после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт