В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 985
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Аааа ама днес никой не се мярка.Хубавото време е виновно.И ние бяхме навън допреди малко,папкахме и сега се върти в леглото - нещо не и се заспива май Rolling Eyes
А снощи тъкмо си пуснах олаквателният пост и тя взе че заспа Shocked - да не повярваш.И през нощта се буди както винаги,но поне нямаше ревове.А току що забелязах че от двете страни нагорните 2 зъбчета са се показали техните съседчета,ясно защо е бил този рев.И забелязах,че на нея винаги и избиват по 2 зъбчета в комплект с разлика от няколко дни.
За елхата - ние имаме една изкуствена,но ще видим може да вземем и истинска.
Мишленце,честита ви количка,със здраве да си я ползвате дъъъъълго време Hug
клео,права си за лудниците около празниците.Тези които са навити за  среща преди Коледа и нямат толкова тичания може да се срещнат,пък за РДни ще е същественият купон,тогава не трябва да има отсъствия Peace.То и аз къде се бутам,хич незнам какво ще е времето и дали ще можем да се дотътрим до там ама ще опитаме Wink

Отивам да ударя едно рамо на Вяра в заспиването и май и аз ще подремна,че не ми се случва често Tired

# 271
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета, мяркам се мнооого за малко!

Мишленце - аз още не съм мислила за украсата. Обикновенно си украсяваме къщата след като влезем в декември! Браво, че сте отново екипирани!

Са общият рожден ден - клео и аз това казвам! С две ръце съм за общия рожден ден в края на януари! Като дата предлагам първата събота или неделя на февруари! За среща през декември - определено не съм сигурна, дали ще мога!

Айде, за сега толкоз, че Алекс докопа клавиатурата ....

# 272
Благодаря ви милички! Наистина добре, че всичко вече е зад гърба ни. Дано на никой не се налага престой в болница, че си е много подтискащо.
И ние имахме баби на гости от вчера и вече съм  Crazy
Пепи - всичко ще е наред и при вас! Щом чак сега ти го споменават едва ли е повпд за тревога, но е ясно, че майката за всичко се тревожи.
И аз мисля, че по-добре да се срещнем към края на януари, за рождените дни. Преди коледа и на мен лично ще ми е голяма лудница.
И идейката за календар е супер! А колко горе-долу струва такъв с отделна снимка на всеки месец? На мен тези най-много ми харесват.
Дес при вас голямо зъбоникнене е паднало - честито  Laughing
Елха тъкмо вчера купихме една малка изкуствена и вече е украсена (ще я снимам по-късно)
За истинска в саксия нямаме място и затова реших такава да е. И лампички ще закичим по прозорците, също и картинки с бял спрей и разни герлянди из стаята, но това предстои  Laughing
А и венец - той може да е от истински клонки. Тук там може да закача също истински клонки  да ги напръскам със снежен спрей.

Оставила съм ги да се приспиват, но чувам, че не е особенно успешно, така че изчезвам.

# 273
За срещата остава Януари-О`К.

эа украсата украсявам искуствена елха,по проэорците иск.сняг,също слагам и гирлянди.Эа РД на баткото украсяваме с много балони.

Дес,от една страна е добре,че ви никнат по 2 зъбчета наведнъж,поне да се оправдае ревът.При нас много рев эа 1эъбче.

# 274

Здрамейтеее  bouquet
Дес-Честито зъбчета
За украсата .Нашата елха е изкуствена ,от миналата година.Ще я украся с гирлянди и играчки.Със памук правя малки топченца ,които имитират сняг.Ще сложа и лампичките на елхата.

# 275
  • Варна
Здравейте!

Днес ми е един невероятно-невъзможен ден!  Crazy Всичко върви наопаки, нервих се максимално и глобално. Чаках само да дойде краят му, а с идването на новия ден и новата седмица очаквам положителни емоции. Пфууу.

Вчера питам мъжа ми "Нали ще си купим елха?" и очаквам положителен отговор, а тоъ категорично "НЕ!!!" Изпаднах в шок и ужас и се опитвах за секунди да намеря логично обяснение, а в това време той добави "Нали миналата година си купихме изкуствена!"  Grinning. Голяма съм забраванка. Аз лично обичам естествените такива, защото не само са красиви, но и ухаят много приятно и типично коледно. Но практически погледнато дрегия вид ас по-удобни, а и мисълта за унищожените дървета по това време на годината...  Sad Коледния венец си го правя от борови клонки, с топка в средата и други украси. Смятам като влезем в декември да украсявам вече.
Спрей досега не съм ползвала, но тази година ще . Кажете, гадно ли се чисти след това? А лампичките се котират много в нашето семейство. Мъжът ми и януари ги ползва за "барова" обстановка. Създавали му настроение. Grinning

И нас са ни нападнали болежките покрай зъбоникненето. Снощи на няколко пъти се събужда с плач. Hug се и така.

Светлин има РД на 15 декември, така че запразняваме отрано.

Днес не успяхме да мръднем на въздух. От вчера е мъгливо, по обед блесна слънце, но мъглата се стелеше на талази. Гадост.

Честита нова количка на мишките! макар майка им да си харесваше старата-нова. Дано скоро ти свършат неприятностите с хората наоколо.

За календара ще чакам и аз да обобщим, а ако има и визуални предложения, балсам за окото. Май много нагла станах, а?

Отивам да почивам и аз! Лека и спокойна, спяща нощ на майки и дечица!

# 276
  • София
Ахой компания!  Sunglasses Wink
Завърнах се днес ... ама вие сте изписали 2 теми, докато ме е нямало!  Crazy Ама си наваксах, набързо де  Wink
При нас нищо ново. ... Гледам и вие сте обсъждали нощното ядене/ будене, така актуално и за нас. От миналата седмица реших да направя опит да съкратя някое будене нощем за цица. Преди обмислях тактиката мъжа ми да го цаня за идеята (както Герлин), но така и така си бях при майка ми, та тя се съгласи и спа Една нощ при Вики. Резултата беше - 2 часа почти нон-стоп рев и пресипнало гърло следващите 2 дни (които почивах от начинанието  Crazy). После реших аз да се заема, Вики взе че спа 2 нощи поред по 6 часа накуп (което за нас си е постижение). На следващия ден си купих тапи за уши и ги ползвах на 2 пъти, но рева по малко, де. За мен сега е важно да постигнем първо 6 часов непрекъснат сън, пък после ще видим. ... Ама как като сме в активния сезон на зъбоникнене!  newsm78 Mr. Green Confused Да ви кажа честно - за мен го правя това, не толкова за нея  Embarassed Просто се скапах и физически и психически от постоянното ставане нощем, после дебнене кога ще заспи напълно до мен, за да я взема и стана с нея и да я сложа в леглото й ... и тя пак да се събуди!
sea woman, като ме изпревари с публикацията да ти кажа - гадничко се чисти спрея-сняг за прозорците. Затова аз не мисля да шаря с него. Елха и ние си имаме красива изкуствена, която е като истинска (чух, че и на миризма ги докарвали напоследък), ще накупуваме повече кукли само - дядо-мразовци, джуджета, снежни човечета - едни такива готини ги гледах миналата година в Практикер (това ни беше семейния магазин, тогава нали обзавеждахме)  Laughing
Хайде лека нощ от мен, утре ще имам време за повече!

# 277
Здравейте.Ех защо не стана по рано дума за този сняг newsm78 #Crazyвчера купихме даже и шаблони.Криси искаше още вчера да почнем.И сега я споделете малко как се чисти #Crazyпоне психически да се подготвя Praynig

# 278
Здравейте, милички!

Много Коледно настроение лъха от нашата темичка:)

За елха - ще вземем естествена - някоя мъничка, че Али хем да я вижда, хем да не я пипа  Mr. Green

Честити зъбки на Вяра !!!   bouquet

Мишленце, честита ви количка!   bouquet

За срещата - и аз съм на мнение, че ще е по-добре да е края на Януари или началото на Февруари.Хем ще се почерпим за рожденните дни на дечковците, хем повечето вероятно ще са проходили и ще им е голяма веселба  Party

За храненето нощем - ние се будим, но не от глад а вероятно от зъбки.Иначе я храня в 8-9 вечерта и после чак към 6-7 сутрин. Peace

Това е от нас! Гушки на всички и весел ден!  Hug

# 279
  • Варна
Хайде, мамиии! Успешна нова седмица на всички ви!

Хм, за спрея ще видим, щом е такова положението.

galita, неприятно с този рев!  Sad Няма как, щом си го решила. Малкият две нощи също е много неспокоен и се буди с плач. Гушкаме се, слагаме се, пак се гушкаме, като на поточна линия...
Орхидейке, ще рисуваш! И ще чистиш после. Няма как, душко!  Wink

# 280
Здравейте мамета Wink

Ние се надигнахме в 11 тази сутрина,защото от 00ч. до към 3 се будеше на 10минути.Взема я млъкне,сложа я в леглото и и тя след 5 ми е скочила и реееевввв Confused Направо ми идваше да я изхвърля навън Embarassed Blush Сложих я към 4ч. между нас и с помощта на вездесъща цица успях да я прилъжа да спи до 11 Shocked.Сега направо обядвахме,закуската я проспахме и незнам кога пак ще се спи и дали изобщо ЩЕ ooooh! Вече и аз като Галита издишам буквално и пеихически и физически Tired
Галита,браво за 6 часовият сън,това за нашите деца си е направо постижение от висш ранг Crazyс

НА мен пък нещо не ми тръгна добре тази сутрин,няма да ви занимавам де,надявам се да не ми е такава седмицата Praynig

Пожелавам на всички ви най-страхотната и успешна,пълна с детски смях седмица Hug

# 281
Здравейте и от нас!

Минахме прощъпулника дано сега малчо стане съвем стабилен!

Преди малко писах, исках и да ви почерпя, ама всичко изчезна, та почерпката сега ще е скромна  Blush
  party023 morning и beer cook

Нямаше кой знае каква подготовка, но използвах случая да си поредя и изчистя къщата. Иначе събрахме гости (гледах да има дечица, че да му е интересно на Калоян - нали е негов празник), сервирах салатки, мезенца, сладки, баници. Майка ми направи пита и я търкулнахме към масата с наредените неща да си избере нещо. Да ма не - той гони питата - от масата не ще   Joy Втори опит - сега пък отиде при татко си (това дали не значи, че първо си е избрал него  #Crazy  Joy). Накрая взех че го сложих на масата - крайно време беше да избре нещо - и той разчисти предметите (бях сложила какаво ли не - ще ви покажа на снимка, като ги кача тия дни). Та разчисти и си взе една голяма дървена лъжица (а не топка или телефон както очаквах). Та така - гладни няма сме в нашата къща  cook Като казахме на свеки кво е взел и тя нали е с педагогическо мислене каза "Ако трябва да го разгледаме метафорично значи детето с голямата лъжица ще гребе от живота"  hahaha

Е та това беше - иначе децата си играха, родителите похапнаха и  cheers Забелязах само че след прощъпулника май взе да е по-стабилен наистина и вече не ще да го държа за ръка (може и да си въобразявам - ще проверим до няколко дниnewsm68

Телма, добре че вече е минало и което е по-важното - че има видимо подобрение при Боянка Дано все така върви  Praynig Hug

Мишленце, честита придобивка!

Дес, дано денят ти се оправи. Честито зъбче  tooth И при нас никнат по два на куп. Мамчета, а вие давате ли капки за зъбите. Аз да, ама не съм купила още паста Blush. Ще взема тези дни

За елхата - имаме две изкуствени. И аз харесвам повече естествените, но нека си растат в гората. За украсата - мноооого лампички и свещи, гирлянди, фигурки и т.н. Венец си имам изкуствен - сама съм го правила и го слагам на външната врата.

За спрея-сняг - не съм слагала и не знам как се мие, но една приателка дето беше рисувала миналата година, сега като се изпотят прозорците и се личат рисунките, та тая година може и да си спести тоя разход Laughing

За нощното хранене - режима е като при Виличка. Иначе нощем е различно - от целонощно спане до рев на 30 мин.  #Crazy

Лек ден на всички и дано мъглата се вдигне в София има !

# 282
Петенце, хайде честито !!! Пък щом сте докопали голямата лъжица наистина няма да сте гладни  Joy Много весело сте си изкарали - браво!   bouquet

# 283
petence,дано наистина гребете от живота с голяма лъжица и то все хубави неща!!!

эа чистенето на снега чистя го като напръскам обилно с препарата за стъкла и като попие малко го изтърквам.По нашите стъкла няма останали петна.

Честито на минирожденниците Еми и Гого!

# 284

newsm59 newsm59 newsm59на Ели и Гошко

Петенце-Браво на Калоян ,заложил е на сигурното в живота"Храната прави борбата" Simple Smile
   Аз още от днес съм на празнична вълна.Украсих елхата ,по късно ще пусна 1-2 снимки.Много и се радвам и аз ,като малките деца.А пък Дани се чуди само как да стигне до нея ,ама няма как ,мама този път е предвидила ситуацията  Naughty
  Днес успяхме да излезем за 3 часа , Grinning
                          ПРИЯТЕН ДЕН
                                                                ЧАО  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт