Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 49

• 21 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
natka, така направих Simple Smile и пак остана едно влажно, дори след пърженето. А бе става за инцидентно, но не е моето. АЗ това си го знам отдавна де, ама не мога да го хвърля. Ще трябва да го избутам някак. Добре че не се разваля - имам го от 3 години Joy

# 496
  • София
Миоки, точно такива ми бяха първите, ти даже не си успяла да ги изгориш!! Grinning

# 497
natka, така направих Simple Smile и пак остана едно влажно, дори след пърженето. А бе става за инцидентно, но не е моето. АЗ това си го знам отдавна де, ама не мога да го хвърля. Ще трябва да го избутам някак. Добре че не се разваля - имам го от 3 години Joy
Ако имаш гофретник виж някъде назад бях слагала рецепта за гофрети, аз само в тях пробутвам по малко кокосово брашно. Хубави стават и по някаква мистерия в тях не ми мирише на кокос че аз тая миризма не я харесвам.
Ама имам доста и на по 2 лъжици имам чувството че ще ми стигне до пенсия Joy По-вероятно е да завъди нещо и да замине в кофата де, моето също е отдавна. (Явно много ентусиазирана съм била, пресипано е в буркан и не съм запазила срока на годност, мислейки че няма да ми трябва)
Но пък половинката също харесва гофретите, като кацне пак при мен ще помага да изядем брашното.

# 498
Ще ме накарате утре за закуска да ги правя 🤣🤣🤣 белким ми се получат 🤣 с крема сирене стават, но са ми някакви много солени. Правила съм такива.
Има една рецепта с маскарпоне. На снимката изглеждат като с бяло брашно 🤣

https://mywholesome.life/palachinki-s-mascarpone/

# 499
Миоки, точно такива ми бяха първите, ти даже не си успяла да ги изгориш!! Grinning
Това защото ми каза, че ти си успяла да го направиш за твоите първите, та внимавах Laughing

natka, ще пробвам в гофретник и с крема сирене следващия път.

# 500
За закуска... Мекички в огромни кавички🤣🤣🤣

Скрит текст:

Естествено брах ядове с "незалепващия тиган"...
Моите са с добре узряло краве сирене. Овче сирене не ям 🤣

# 501
Hurricane~, почти същите са  😄

Аз тръгнах да си търся лентички за глюкомера, защото отворих последната кутиика, която дойде с него. Гледам ги почти навсякъде над 20 лв. Мислих гледах и взех, че си поръчах пак от промоцията 3 кутии + глюкомер 😄

# 502
Ще си правиш колекция май Grinning
На мен ми остана една лентичка и за сега май няма да купувам. Вече видях какво се случва като ям "непозволени" неща и без глюкомер. Scream

# 503
Аз от кога ви разправям че не са лентичките подарък към глюкомера ами обратното Grinning

# 504
Hurricane~, почти същите са  😄

Аз тръгнах да си търся лентички за глюкомера, защото отворих последната кутиика, която дойде с него. Гледам ги почти навсякъде над 20 лв. Мислих гледах и взех, че си поръчах пак от промоцията 3 кутии + глюкомер 😄
Аз затова събрах 3 глюкомера хахаххаха...от лакомията си човек да спести 2 лв....харчи НА прИмоции повече....Аз първите кутии купувах от аптеката в Кауфланд....ама при нас има 2 магазина и гледам че са различни аптеките вътре.....на тази където ги намирам по 19 лв се води Sofarmacy.....аз със сигурност вече няма да поръчвам такива количества.....намалих доста боденето......сега остава и да не се проверявам всяка сутрин.....ама пусто любопитство......знам си как ще е все пак...в зависимост от вечерята ми...или по-скоро след нея дали ще ме изкуши нещо, че понякога ги върша такива.........
Цикъла ми пак изчезна тоз месец......квот-такова...

МИоки колко ти скача КЗ на непозволени неща?
Аз днес ще пробвам бадемовите палачинки...с маскарпоне....ще обадя после какво се е получило Simple Smile

# 505
До към 9,1 се качва. Това май е най-високото което съм измервала на първи час. После спада.

# 506
Твоето нормално карнивор хранене си е направо кето, то тялото ти се чуди какво се правеше с тая захар като я изядеш, нормално ми се вижда в случая.
Ако пробваш както Невена предлагаше да хукнеш да се разхождаш енергично веднага след такава храна, сигурно ще е по-добре. Ама това е непрактично, с оглед на това че човек обикновено ще изяде такова нещо на празник, на гости и прочие. Не си представям да хапнеш и да ги зарежеш и да хукнеш нанякъде Grinning

# 507
И аз не си се представям да търча Joy Хубавото в цялата работа е, че такива залитания са инцидентни. Нямам намерение да ги включвам регулярно, та да мисля как да туширам негативния ефект.

# 508
Аз също намалих боцкането.

За обяд салата и крилца.

# 509
Само 3 крилца? Grinning За мен поне 6. Аз по 3 бутчета изяждам + яйца.

Общи условия

Активация на акаунт