Гласувайте за "Златно огледало" /за убост/

• 16 426
  • 385
  •   1
Отговори
# 210
Шанел, много е красиво момичето от снимката Peace  d.ivanova Вече гласувах, но почвам да се колебая  newsm78

http://images11.snimka.bg/001285098-big.jpg

# 211
Шанел, много е красиво момичето от снимката Peace  d.ivanova Вече гласувах, но почвам да се колебая  newsm78

Защо се колебаеш,Лео? Simple Smile

# 212

Калин@ пожела да я изтрия... Rolling Eyes

И що я няма секси мама Цвети?!

Щото потребителката, която я номинира изтегли номинацията си...

# 213
Гласувах за Еми-съчетание от външна и вътрешна красота! newsm80 newsm80 newsm80

# 214
  • Остров Приятелство
За Danisport - три деца....чудесна е просто!!!

# 215
# 216
Shocked  Какво прави мойто име в таз номинация бе???
ТОва и аз питам, ама ...  Embarassed
Вместо да ме номинирате за най-добре свиреща на арфа, за най-страхотни гъби в мивката (все още неагресивна форма на живот)...

# 217
  • София
Гласувах след много чудене, защото всички снимки, които съм виждала показват много красиви момичета Simple Smile Може би не е тук мястото, но ми хрумна една идея, която искам да споделя. Защо онези от номинираните, които са съгласни, не осигурят по една що-годе читава своя снимка безплатно на някой/и/, който /които/ разбират от фотошоп и който /които/да ги пипне /ат/ професионално малко и да ги направят на календар -12 момичета-мами -12 месеца или 24 момичета-мами пак за 12 месеца и после някой /и/ с възможност да разпечатва въпросния календар (бг-мама хубавици Simple Smile ) що-годе с читаво качество да даде производствена цена. После тук формираме една крайна цена на продукта и го пускаме на благотворителна разпродажба (плащане по интернет в сметките на сдружението например и приспадане на производствената цена за онзи /онези, които разпечатват). Абе не съм сигурна дали не е трудно осъществимо  newsm78, но съм сигурна, че е продаваемо Simple Smile дори не само във форум-средите Simple Smile Аз бих купила 3-4 календара на цена до 10 лв за празниците веднага Simple Smile

# 218
На мен фаворити са ми Дуци,Зори,Надя79,d.ivanova.......жалко,че не може да се гласува за повече от една. Wink

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 11:20 от Anni

# 219
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Аз имах фаворитка, ама сега като я видях таз девойка - ами тя многоооо красива....!!!! Прилича ми на Евгения Калканджиева като типаж!!!

Лео , накуп със всичките ми симпатии към теб, ами аз не съм те виждала, бе, само щерката!!!! Wink Що не вземеш да ми пуснеш едно Фото на лични, та може да си преориентирам гласа и да започна да се три умя!!!! newsm78 Heart Eyes

# 220
Моята фаворитка е Зори.Гласувах за нея.Д.Иванова е много красива,но не я познавам,а Зори е едно сладко и мило дете.

# 221
leleeeeeeeeeeeee, 1 0000000000 imena
че и монда наредена тук.........
Лелеееееееееее...егати злобата! Ти наистина си повярва и се взе насериозно! То бива завист,бива,ама...ти даже вее не си птавиш труда да я прикриваш както преди!
Joy Joy Joy Това не е ли майтап? hahaha

# 222
  • София
Гласувах след много чудене, защото всички снимки, които съм виждала показват много красиви момичета Simple Smile Може би не е тук мястото, но ми хрумна една идея, която искам да споделя. Защо онези от номинираните, които са съгласни, не осигурят по една що-годе читава своя снимка безплатно на някой/и/, който /които/ разбират от фотошоп и който /които/да ги пипне /ат/ професионално малко и да ги направят на календар -12 момичета-мами -12 месеца или 24 момичета-мами пак за 12 месеца и после някой /и/ с възможност да разпечатва въпросния календар (бг-мама хубавици Simple Smile ) що-годе с читаво качество да даде производствена цена. После тук формираме една крайна цена на продукта и го пускаме на благотворителна разпродажба (плащане по интернет в сметките на сдружението например и приспадане на производствената цена за онзи /онези, които разпечатват). Абе не съм сигурна дали не е трудно осъществимо  newsm78, но съм сигурна, че е продаваемо Simple Smile дори не само във форум-средите Simple Smile Аз бих купила 3-4 календара на цена до 10 лв за празниците веднага Simple Smile

Идеята ми се струва много добра. Ако има подкрепа, бих се заела с разпечатването. Със сигурност ще има голям интерес и сред татковците.

Моята фаворитка е Надя79  Peace

# 223
Карен - класически красива жена.

# 224
Хот Ели - наистина горещо-красива Peace

Общи условия

Активация на акаунт