Гласувайте за "Златно огледало" /за убост/

• 16 376
  • 385
  •   1
Отговори
# 300
Гласувам за мама Надя79  Hug
Познавам я от няколко години - изключително нежна и красива + прекрасен човек! Какво повече...  Grinning
Не я познавам лично,но много ми харесва от снимките,които съм виждала.Пък и съм имама удоволствието да си кореспондирам с нея и отново съм с прекрасни впечатления.Надя,  bouquet

# 301
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А сега пък се чудех дали дани спорт не е Вяра анкова....... Mr. Green .. ми приличат си бе!!!![/i]

Единствената прилика, която имаме е, че и двете сме многодетни  Mr. Green  Hug.

А неее , не само това...... малко да оспамя темата Laughing

# 302
Nadia79 - мнооого е хубава!

# 303
Кате, сигурна съм, че ако ме видиш на живо, изобщо няма да намериш прилика, но не знам, защо от снимката ти се струва така (снимката не е обработвана де  Mr. Green). Вземи ела в събота на срещата - ще се радвам да се запознаем и да обсъдим приликата ми с Вяра Анкова.
Сори за спама.

# 304
ееее, Хипатия, аз се удивих на ентусиазма на Biby, че си направи труд изобщо да ги дири, ти....

а за професионално обработените снимки... Има една, която ми бърка в здравето ( в сравнение с оригинала, но хич и не ща да съм зла, изчерпах си лимита тая седмица Mr. Green )
аз не отричам усилията и:)
знам  коя е.То една единствена тук го прави. Ама не казвам също,така или иначе май не е сред номинираните . Или е? Я да се върна да видя списъка?! Mr. Green

# 305
  • Sofia

а за професионално обработените снимки... Има една, която ми бърка в здравето ( в сравнение с оригинала, но хич и не ща да съм зла, изчерпах си лимита тая седмица Mr. Green )
сигурно моята снимка  Grinning Додо ме снима не е нарочно честно казано с фото шопа сме на ВИЕ. Аз като ученичка се оправдавам, но да си кажа де
Даже не знам Биби откъде я изрови тази снимка ...сигурно се е ровила доста

# 306
Гласувах за Дуци, но подкрепям с две ръце Зори и Надя79

Защо няма поне три опции  Crossing Arms

# 307
За мен Дуци е дама , която изглежда винаги добре , харесва ми последното й творение - късата руса коса

# 308
божке, каква бомба пуснах!  ooooh!  ooooh!

След многото ми цитати, няма и смисъл да се редактирам..

Хипатия, сакън, изобщо нямам претенции към фотографката (т.е. - досещам се, че може би Додо е снимала). На Додо съм фен, и аз съм я номинирала.

Деяна, споко Simple Smile

Сега, не стига, че от час и половина отговарям на лични, вече ми тежи на съвестта, че се обадих.. Забравете, това си е лично мое мнение, за да има номинации, може аз да съм в грешка.

# 309
Чесън, да не съм аз бре  newsm78 По мойта снимка яко е играл Фотошопа, почти нищо общо няма с действителността  Mr. Green

# 310

Хипатия, сакън, изобщо нямам претенции към фотографката (т.е. - досещам се, че може би Додо е снимала). На Додо съм фен, и аз съм я номинирала.

спокойно ,де,какви претенции?Simple Smile
Не намесвам никаква фотографка. А тази за която мисля ,че ставаше въпрос не  е номинирана

# 311
Хипатия, олекна ми Sick
помислих, че за мен говорите, тя Додо моята снимка я е пипнала малко във фотошопа(тази от аватара) и затова се усъмних Embarassed

# 312
  • Sofia

сигурно моята снимка  Grinning Додо ме снима не е нарочно честно казано с фото шопа сме на ВИЕ. Аз като ученичка се оправдавам, но да си кажа де
Даже не знам Биби откъде я изрови тази снимка ...сигурно се е ровила доста

Едва ли е твоята снимка, защото ФШ на нея е единствено обръщането в Ч/Б и оставянето на цвят на китката.
Ако някой има предвид теб - ето аз казвам, това си е Деяна без да съм я коригирала, освен цветово! Grinning

# 313
  • Варна
Ох, аз пък съм обратния случай - така красива на живо, а на снимки кошмар!  Flutter

# 314
Lilly,
теб те видях и "необработена" ,благодарение на линковете ,които сложи Biby и мога да те уверя ,че си все така хубава:)
Момичето не  е номинирано,успокойте се. И снимката мисля ,че не е правена от  dodo_dodo. Нито обработвана от нея. Не е нейният стил.
И спирам до тук ,както казах не става въпрос за никой номиниран:)

Общи условия

Активация на акаунт