Икономическата криза в следствие на войната

• 17 182
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Такива като мен дето не могат да си отгледат храна ще видим какво ще правят Simple Smile

# 196
teddynm, ами прочетете какво искат патриотите от Възраждане и вижте как набират симпатии и се молете симпатиите да са само в мрежите, но не и на изборите.

Ън, не е задължително да се връщаш, не е задължително за никого да живее по определен начин.. Приоритетите си ги слагаш сама..за едни е да стоят на топло, за други е да имат пари да си изучат децата, дори ако се наложи с лишения..

# 197
Възраждане са ужасни. Ако се окаже, че повечето българи ги предпочитат, ще трябва да бягаме оттук Simple Smile

# 198
Такива като мен дето не могат да си отгледат храна ще видим какво ще правят Simple Smile
Ще ходят повече по гости 😁

# 199
Споко. Според мен вървят на приключване. После ще се наредят нещата.
дано съм права.

# 200
Възраждане са ужасни. Ако се окаже, че повечето българи ги предпочитат, ще трябва да бягаме оттук Simple Smile

Сковава ми се челюстта при идеята те да направят следващото правителство. А тя става все по- реална като гледам как се движат нещата. Издънят ли се тези  и останем ли без горива или с невъзможни за плащане предложения, не виждам кой друг ще дойде....
Да бягаме оттук....навсякъде вече разстилат червените килими за всякакви бегълци щото криза за ЕС няма да има...
Белла, дано си права и аз на тая надежда се уповавам само.....

ПП Скаридка, права си само донякъде. Приоритет за мен е да бъда на топло ,защото съм с тежък вид ревматоиден артрит. Ама дали наистина ще мога да си позволя да живея по определен начин, или ще ми се наложи да не го правя по независещи от мен причини? Също и за тези ,дето искат да си изучат децата, щото считат образованието за ценност. Понякога само с искане не става....

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 11:39 от Ън

# 201
Не искам да съм черногледа, но според мен икономическата криза ще е най-малкото, което ще ни се случи в близките 1-2 години. Скоро няма да свърши войната. Дори ще се разрастне, ще се въвлекат и други държави. СВ3 ще стане. Тук ще сме фронтова линия /логично поради географското положение и принадлежността ни към НАТО. Та, носете си новите дрехи.

# 202
  • пустинята Гоби
Много врачки в тази тема, много чудо и все черногледи. Доводи - 0.

# 203
  • Пловдив
Доводи: включват се други държави - тези от НАТО, пък макар и само с оръжие, самолети и пр. за Украйна засега, а Русия засилва все повече вътрешната пропаганда и мобилизиране на настроенията на народонаселението.
И на мен ми мирише на много, много вероятно разширяване на конфликта в близко бъдеще, дано СЕ окажа лош пророк ("дано не се окажа лош пророк" означава "дано да позная"). За фронтова линия чак не знам. Другата ми прогноза - ако все пак вземем да се окажем на "фронтовата линия", от наша страна просто няма да има кой да се бие (не дай си боже да се окажем там, дори да имаше кой!), не толкова от любов и признателност към матушката Россия, както някои твърдят, колкото заради това, че нямаме много население над възраст под пенсионна, а колкото имаме, масово е възпитано в отрицателно отношение към собствената му държава.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 13:29 от Магдена

# 204
Нищо не върви на приключване. Изгледах интервюто на Зеленски пред руските журналисти. Никога няма да се договорят и ей така ще си има война. Ако едните искат бяло, другите черно и никой не е съгласен на нюансите сиво, трябва да се настройваме съответно за затегната война през едно море разстояние.

# 205
  • пустинята Гоби
По принцип темата е за икономическата криза, затова и се включих.

Над 1 милион са мъжете в България, които са ходили в казарма и са под 60 годишна възраст.

# 206
И колко от тях според вас могат да хванат оръжие и да ни защитят? С много голяма радост ли ще си пратите мъжете и синовете под обстрел? Да се молим всичко да приключва по-скоро.

# 207
  • пустинята Гоби
А моля ти се, не аз твърдя, че Трета световна война чука на портата и че всички ще загинем, че да пращам мъжа си и децата да бранят родината. Просто казвам, че годно население в държавата способно да ни защити има. Тези, които аз познавам могат да държат оръжие, нищо че са карали казарма накрая и е била почти фиктивна.

# 208
То и аз мога да държа оръжие.
Но бих гръмнала някой малоумен политик-престъпник.

# 209
  • Варна
Как стигнахме до това държане на оръжие? Какво оръжие ще държат? Калашници? Срещу танкове или срещу подводници и кораби.

Общи условия

Активация на акаунт