Синдром на раздразненото дебело черво тема 2

• 207 049
  • 2 128
  •   2
Отговори
# 1 080
Невъзможно е да се води по лекари. Домашно посещение е единствена опция. Излишно е да казвам ,че наблизо алерголози няма.

# 1 081
Опитайте през приложение Супер док или Healee да направите консултация онлайн с алерголог.

# 1 082
Рамуслаб
Хранителна непоносимост (287 храни)    295 лв

Касата не го поема. (те какво ли поемат)

# 1 083
Не правете тези предварително, при такива симптоми ще й назначат точното изследване. Все някой специалист ще се съгласи на дом. посещение или "дистанционно".

# 1 084
Невъзможно е да се води по лекари. Домашно посещение е единствена опция. Излишно е да казвам ,че наблизо алерголози няма.
Обсъдете с личния лекар вариант за прием в болница, която разполага с алерголог, за да може да бъде посетена и прегледана от такъв.
Не можете да очаквате добри резултати ако самоцелно пуснете изследвания и правите лечение на ваша глава, особено след като положението е толкова сериозно.
Има онлайн платени консултации с всякакви специалисти, включително и с видео връзка. Можете да покажете снимки, документи, пак е по-добре от нищо.

# 1 085
Здравейте! Правиха ми колоноскопия на дебелото черво и доктора ми каза ,че имам язва на дебелото черво ниско долу и за сега да слагам три вечери подред една суспензия Салофалк от долу за да видим дали ще се излекува.
Чакам и резултати от хистология.Притеснена съм много.Някой имал ли подобна диагноза и как се излекувал? Благодаря за вниманието!

# 1 086
Съмненията каза ли докторът за какво са?
Наличие на язва има при Болест на Крон и Улцерозен колит. Предполагам хистологията е за това.
След като излязат резултатите и има ясна представа какво е, ако се окаже някое от по-горните, има група във фейсбук Болест на Крон и Улцерозен колит. Ще са ти в помощ за всичко.

# 1 087
Съмненията каза ли докторът за какво са?
Наличие на язва има при Болест на Крон и Улцерозен колит. Предполагам хистологията е за това.
След като излязат резултатите и има ясна представа какво е, ако се окаже някое от по-горните, има група във фейсбук Болест на Крон и Улцерозен колит. Ще са ти в помощ за всичко.
    Не за сега е само язва, още съм в болница и чакам изписване и епикриза.

# 1 088
Здравейте! Правиха ми колоноскопия на дебелото черво и доктора ми каза ,че имам язва на дебелото черво ниско долу и за сега да слагам три вечери подред една суспензия Салофалк от долу за да видим дали ще се излекува.
Чакам и резултати от хистология.Притеснена съм много.Някой имал ли подобна диагноза и как се излекувал? Благодаря за вниманието!
Какви Ви бяха симптомите?

# 1 089
Какви Ви бяха симптомите?
Газове,подуване,къркорене на червата,запек и след това редки изпражнения.

# 1 090
  • под тепетата
Крон е на тънките черва, ХУХК е на дебелото. Аз съм с хука.

# 1 091
Не само тънкото. При някои и дебелото. Неслучайно има колебания при поставяне на диагноза.

# 1 092
Здравейте,
Извинявам се предварително,най вероятно сте споменавали вече..
Да попитам,тъй като ще ми правят колоноскопия другия петък,като в четвъртък ще ме приемат,нужно ли е да спазвам някаква диета седмица преди нея,освен деня преди това ,в който не се яде нищо? И понеже пия бета блокер(1/4) трябва ли да го спирам? Попитах личния,но отговора беше там ще ти обяснят.Просто ме притеснява факта,че ще отида в друг град да я правя,тъй като в моя е без упойка,а аз получавам нещо като паник атаки или поне това казват,че е и съм се шашнала да не ми стане нещо с моя кофти пулс и само я отлагам.

# 1 093
Здравейте,
Извинявам се предварително,най вероятно сте споменавали вече..
Да попитам,тъй като ще ми правят колоноскопия другия петък,като в четвъртък ще ме приемат,нужно ли е да спазвам някаква диета седмица преди нея,освен деня преди това ,в който не се яде нищо? И понеже пия бета блокер(1/4) трябва ли да го спирам? Попитах личния,но отговора беше там ще ти обяснят.Просто ме притеснява факта,че ще отида в друг град да я правя,тъй като в моя е без упойка,а аз получавам нещо като паник атаки или поне това казват,че е и съм се шашнала да не ми стане нещо с моя кофти пулс и само я отлагам.
Диета предните дни не.
За лекарствата не знам. На мен в деня в който ми дадоха да пия отчистващите ми пускаха и изследвания и не съм пил никакви лекарства.

# 1 094
Предните 2 дни не трябва да се ядат домати и червен цвят сокове. По-лека храна, макарони за закуска например .

Общи условия

Активация на акаунт