Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 56

• 47 515
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Не препоръчвам Попова. След като бях при нея , незабавно отидох в Надежда. Там имаше свободен час за др.Ралица Христова. Не е онкогинеколог, но жената беше толкова внимателна, обясни ми всичко и не направи нещо, което аз не желая или съм притеснена. Та заради тази Попова се наложи да харча двойно пари и за друг лекар. Казах и на Попова, че съм със много силни болки в корема и с кървене обаче тя настояваше да ръчка. Отделно я чаках 20 минути, и тя дойде с кафенце в ръка. Личи си когато лекар е закъснял заради работа в отделенията или е бил в операция и когато просто си е правил кефа в кафето.

# 556
Здравейте моята цитонамазка  излезе 2 група, само че при самия преглед( имам раничка) прокървях докторската написа в амбулатория лист посткоитално  кървене, каза ми че трябва за направя колпоскопия, става въпрос отново за Вита  клиник.  След като и изпратих резултатите  за цитомазкя каза че е добре и нищо повече какво бихте ме посъветвал да я горя  ли тази раничка да не я ли вече и аз не знам.. каза ми че е голяма  около 1 лв преди 1 години казваше  да не я пипаме  сега вече не знам

# 557
Аз съм много доволна от д-р Крумов. Ако ви интересува нещо- питайте. Работи на същия принцип като Карагьозов. При HPV- AHCC за 3 мес. При дисплазия- lletz.
Не са ме пренасочвали, аз сама реших да се запиша при него, тъй като за мен е безумие да чакам две години, за да се уредя при Карагьозов.

[quote author=SAB-f link=topic=1420676.msg45346444#msg45346444 date=1664173652]
Здравейте, обадих се да си запазя час за Д-р Илия Карагьозов и служителите любезно ме насочиха към др Борислава Попова или д-р Иван Крумов от центъра във Вита, защото Карагьозов бил след отпуска. Някой бил ли е при тях и доволен ли е? Също така, това, често ли се случва така да пренасочват, на някого случвало ли се е Rolling Eyes и реално ако се обадя другия месец дали ще ми дадат час за Карагьозов?
Също така, ако си запазя онлайн реално ще има ли разлика с това дали звъня на служителите (освен че ще е доста напред във времето)? Благодаря.
[/quote]

# 558
Здравейте, обадих се да си запазя час за Д-р Илия Карагьозов и служителите любезно ме насочиха към др Борислава Попова или д-р Иван Крумов от центъра във Вита, защото Карагьозов бил след отпуска. Някой бил ли е при тях и доволен ли е? Също така, това, често ли се случва така да пренасочват, на някого случвало ли се е Rolling Eyes и реално ако се обадя другия месец дали ще ми дадат час за Карагьозов?
Също така, ако си запазя онлайн реално ще има ли разлика с това дали звъня на служителите (освен че ще е доста напред във времето)? Благодаря.
Здравейте!
Доволна съм от доктор Иван Крумов и Ви го препоръчвам.
След това може да се прехвърлите при доцент Илия Карагьозов.

# 559
Аз пък точно за Крумов писах преди 1-2 страници, че тотални глупости е наговорил на дъщеря ми. Въобще не го препоръчвам

# 560
  • София
Аз ходя във Вита при д-р Щърбанова и съм много доволна. Онкогинеколог е. Часове през superdoc за около 2-3 седмици напред се записват.

# 561
Аз ходя във Вита при д-р Щърбанова и съм много доволна. Онкогинеколог е. Часове през superdoc за около 2-3 седмици напред се записват.
Щърбанова работи в още няколко кабинета/клиники и затова няма много свободни часове във Вита. Със съкратен график е.

# 562
  • София
Да, знам, ходила съм и в Медкрос. Но във Вита ми е най-удобно. Не е проблем да планирам посещението, аз ходя на профилактика на всеки 6 месеца.

# 563
Аз съм доволна от доктор Попова, спокойна е  отговаря на всичките ми въпроси, прегледа мина нормално. Откри проблем на моя позната и я оперира, като всичко мина успешно ижемата си е жива и здрава.
Май месец ще отида на контрола пак при нея.

# 564
Здравейте, днес получих резултатите си от цитонамазка, но информацията е много оскъдна - пише единствено, че е 1-ва група, с нормален плосък и цилиндричен епител.  Гледайки вашите резултати, забелязвам, че са много по-подробни.
Преди години имах сблъсък с по-обострена инфекция, причинена от HPV, съпроводена и с кондиломи, но нямам спомен да ми е правена колоскопия. Четейки темата, възникна въпроса, дали въпреки добрите резултати от ПАП теста, не е удачно да се прегледа по-обстойно шийката на колпоскоп, или мога да изчакам до следващия преглед след 6 месеца?
Въпреки, че имах проблеми, се отнасях малко немарливо през годините и не се преглеждах достатъчно често, но сега се опитвам да обръщам нужното внимание.

# 565
здравейте това е резултат след конизация. Имам време до прегледа, дали, някой може да ми разясни хистологичният резултат.

# 566
Привет,

Пусках цитонамазка в началото на месеца и качих тук диагнозата - нормална среда.
Обаче после видях и останалото и леко се преитесних. Доктора каза II A  и II B група и че всичко е наред. Попитах за тези атипични клетки , каза да не чета там..... Та трябва ли да търся друг или всичко е нормално? Благодаря ви

# 567
здравейте това е резултат след конизация. Имам време до прегледа, дали, някой може да ми разясни хистологичният резултат.
Това, което аз разбирам е, че сте с високо степенна дисплазия (CIN 3) до ca in situ, с чисти резекционни линии - т.е. изрязано е до здраво. Най-вероятно ще последва често проследяване, но без други последици (последващо лечение, онкокомисия, и т.н.). Хванато е на ръба да стане от по-лошото.

Дали Или, аз бих искала поне един колпоскоп за всеки случай на това IIB, но ако е правен и всичко е наред - просто следваща контрола след 6м.

# 568
Мисля, че ме гледаха на колпоскоп. Каза, че ще намаже с йод и можело леко да щипе . После казаха, че всичко е наред. Или пък да са гледали с нещо друго...

# 569
Относно ваксината Гардазил, ако не се лъжа процесът срещу Мерк от пострадалите момичета (някои бездетни заради Гардасила) и момчета още тече в САЩ и в Европа като жертвите стават все повече. Информирайте се добре относно страничните ефекти преди да решите да се ваксинирате!

Общи условия

Активация на акаунт