В корема на мама живее човече - искаме АПРИЛ да идва вече

• 21 836
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Вики-на мен сигурно и на магарето ще ми е лошо.Все още ми става така, вече рядко попвръщам, но се случва.Главата и лошото си ги мъкна навсякъде с мен и това си е...

# 136
За шийката, мен досега 2 пъти са ме гледали - 11г.с. когато получих кървене и сега 19г.с. на последния преглед.
Пенелопа, защо чак в 9ти месец ще те гледат? Не може ли до тогава да се отвори шийката или са изключили варианта?  newsm78

# 137
За Нова Година ми се ходи някъде, но да няма цигарен дим. Май много искам и няма как да стане Sad

# 138
  • софия
здравейте ! и аз ще си имам второ бебче, живот и здраве към 25-ти април ... но в момента съм доста притеснена, имам кафеникаво зацапване ... дано не е нищо сериозно ..

# 139
Добре дошла  Simple Smile
За зацапването, ходи ли на преглед? Консултира ли се с лекар? И не се тревожи - важното е да си спокойна и да си почиваш повечко  Peace

# 140
За шийката, мен досега 2 пъти са ме гледали - 11г.с. когато получих кървене и сега 19г.с. на последния преглед.
Пенелопа, защо чак в 9ти месец ще те гледат? Не може ли до тогава да се отвори шийката или са изключили варианта?  newsm78

Защо чак в 9?Вече са ме гледали веднъж.... GrinningПредполагам, ако имам оплаквания и съмнения пак ще ме гледат.Шийката ако се отваря през това време вече в напреднала бременност, каквато е нашата си има и симптоматика.С първата бременност не помня колко пъти са ме гледали, със сигурност помня веднъж и после в 9 м честичко...Иначе-аз бях тук в темата ни една от първите, на която и мина този преглед/май бях в 13 седмица/ и успокоявах други, които се страхуваха от подобна намеса на лекаря...И все пак-ти си с близнаци и е редно по-често да те следят за това, така е...

След малко в Темата  на Нова-материал за стволовите клетки!

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 19:44 от пенелопа

# 141
За Нова Година  и аз искам без цигарен дим, ама искам и на ресторант и да видим как ще стане  Thinking ... А после на купон пред Невски да посрещнем и новата година и новото членство  newsm68  А вие какво мислите за алкохола, поне чашка червено вино не може ли да си позволим на новата?
Гледахте ли филмчето по нова за стволовите клетки? Аз честно казано останах без ума и дума, шокирана. Още повече че международните закони на деонтологията забраняват търговията с човешки органи и клетки!   Naughty ... Някой нещо да знае повече по темата?

Хайде дано новата седмица да е лека и весела за всички  Hug

# 142
Тема за разследването име и в Майките....аз съм се абонирала и следя....
Относно алкохола- аз и сега си пийвам по чаша вино, бира си пия...ракията не ми е вкусна сега, та без нея карам Hug

# 143
  • Far away from here...
По отношение на алкохола,никога не съм била въздържателка,но сега каквото и да пийна,после горчиво съжалявам. SickПредполагам,че ме разбирате:)Така че изобщо не се и опитвам.
Но пък имам една приятелка,която е със седем седмици преди мен,пийва си и по чашка вино,и бира,и нищо й няма,чувства си се много добре.Така че,brambar,ако нямаш проблем с разните храни и напитки,мисля,че може да си го позволиш.

# 144
  • Far away from here...
А на някоя от вас да са й препоръчали да ограничи (избягва) секса?И при какви случаи се прави това? Embarassed

# 145
 Peace

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 22:07 от hrissa

# 146
Хриса, добре дошла  Hug
Не е нужно да копираш първата страница - просто напиши малко инфо да включа за теб Wink

А за всички останали, това е втора близнашка мама за АПРИЛ  bowuu - излових я в близнашкия и я поканих при нас  Mr. Green

# 147
 03.04.07г. - hrissa - близнаци, първи, 27г., Ямбол.

# 148
Сега поправям  Grinning

# 149
  • гр.Варна
Добро утро момичета!
исках да Ви пожелая много усмихната и изпълнена с хубави емоции седмичка!
Виждам,че растем прогресивно:)Добре дошли и на престрашилите се мами:)
Момичета,само да Ви питам дали Ви се е случвало:Кожата на гърдите ми адски изсъхна!Мажа я с олиото на Джонсън с Анти-стрес крема на Мама-Дона,но се пооправя за малко и пак се изсушава!Никога не е била такава кожата ми!прилича на люспи на риба CryСлувало ли Ви се е и какво ползвате?
За прегледа на шийката,гледаха ме 2 пъти:в началото на бремеността и около 14-15г.с.По Здравна каса се полага,така че принципно са длъжни!
Относно ФМ,четах,че нашият доктор бил доста прям и си казвал ако на бебето му има нещо.На една мама бебето и било с разширено легенче на бъбрека.Доки обяснил какви са последствията и че не е страшно.Той е един от най-добрите,ако не и най-добрият във Варна.Апаратурата му ми се вижда доста старичка,но иначе е добър.Та исках да Ви кажа,че той ни каза,че е много доволен от нашето бебче,което означава,че би трябвало да сме тип-топ!Затова съм много щастлива,защото страдам от мания "Болести"Simple Smile
Желая на всички да сме по-скоро така:

Успешен ден

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 09:56 от hristina_k

Общи условия

Активация на акаунт