Отговори
# 225
  • в града на вечния купон
Много ви Благодаря!

# 226
Не знам как е сградата и това не ми е най важното.
Интересувам се от атмосфера, учители.
Около училището дилъри с наркотиците.
Това чувам.
                  Мога да кажа само за японската парлелка от личен опит! Базата е добра, учеха в японския център 8 клас. Отделна сграда в двора. Класът е много добър и конфликти за 4 години не е имало. Учителите си разбират от работата. Имаше проблем с учител по Мат, но това беше в 8 клас. Сега е друг. Оплаквания нямаме. Децата са умни ,будни и инициативни. Доказват го всяка година с организирането на празник на японската култура Бункасай. Има такива празници и в другите паралелки - корейски,китайски и т.н. В 10 клас им дадоха право на избор на 3-ти и 4-ти профил и всеки избра това , което го влече. За обучението по профил мога да кажа , че е на ниво. По философия се явиха на философски филмов фестивал 2024 и в конкуренция с допуснатите 59 филма спечелиха 2-ро място и 6 първи награди в различните категории. Децата са от японската и корейската паралелка.
                За 4 години не сме попаднали на дилъри , но и нашите лични интереси и възпитание не са свързни с обикаляне на улиците. Дилъри има и покрай кварталните у-ща. Така ,че гаранция няма , но има домашно възпитание.

# 227
Много благодаря отново.

# 228
Здравейте аз търся менние за профил Природни науки с НЕ. Фокусът ми е върху профила в случая. Немския го избирам защото до сега е учен, английският не ни е цел, както и френският. И все пак ниво на немски, кои предмети се изчучават на езика. Има ли ФУЧ по БЗО и ХООС преди 11 клас. Ниво на учители по математика, на която много държим. Благодаря предварително за отделеното време!

# 229
Не знам как е сградата и това не ми е най важното.
Интересувам се от атмосфера, учители.
Около училището дилъри с наркотиците.
Това чувам.
                  Мога да кажа само за японската парлелка от личен опит! Базата е добра, учеха в японския център 8 клас. Отделна сграда в двора. Класът е много добър и конфликти за 4 години не е имало. Учителите си разбират от работата. Имаше проблем с учител по Мат, но това беше в 8 клас. Сега е друг. Оплаквания нямаме. Децата са умни ,будни и инициативни. Доказват го всяка година с организирането на празник на японската култура Бункасай. Има такива празници и в другите паралелки - корейски,китайски и т.н. В 10 клас им дадоха право на избор на 3-ти и 4-ти профил и всеки избра това , което го влече. За обучението по профил мога да кажа , че е на ниво. По философия се явиха на философски филмов фестивал 2024 и в конкуренция с допуснатите 59 филма спечелиха 2-ро място и 6 първи награди в различните категории. Децата са от японската и корейската паралелка.
                За 4 години не сме попаднали на дилъри , но и нашите лични интереси и възпитание не са свързни с обикаляне на улиците. Дилъри има и покрай кварталните у-ща. Така ,че гаранция няма , но има домашно възпитание.

Здравейте! Удобно ли е да споделите какви са профилите, които са дали за избор в 10-11 клас? Може и да съм пропуснала в предни коментари…
Предварително благодаря Relaxed

# 230
......
Здравейте! Удобно ли е да споделите какви са профилите, които са дали за избор в 10-11 клас? Може и да съм пропуснала в предни коментари…
                Не помня всичките ,но няма разочаровано дете. БЕЛ- история, философия, математика - физика, химия ,биология. Със сигурност пропускам, защото девойката си искаше БЕЛ / философия и не съм се интересувала от другите. Знам ,че каквото си поискаха децата  това избраха..

# 231
......
               Не помня всичките ,но няма разочаровано дете. БЕЛ- история, философия, математика - физика, химия ,биология. Със сигурност пропускам, защото девойката си искаше БЕЛ / философия и не съм се интересувала от другите. Знам ,че каквото си поискаха децата  това избраха..

Didia, благодаря Flowers Sunflower И нашата госпожица е с интерес към БЕЛ/хуманитарни науки, така че се радвам, че има варианти Simple Smile

# 232
  • Sofia

Не помня всичките ,но няма разочаровано дете. БЕЛ- история, философия, математика - физика, химия ,биология. Със сигурност пропускам, защото девойката си искаше БЕЛ / философия и не съм се интересувала от другите. Знам ,че каквото си поискаха децата  това избраха..
Допълвам география. Simple Smile

# 233
Здравейте, мили родители! Ще се радвам ако някой от Вас сподели впечатленията си от паралелка "Природни науки - английски език интензивно и немски език". Предварително Ви благодаря!

# 234
Само за корейската паралелка след 7-ми клас не мога да намеря нищо конкретно, за останалите чета хубави коментари. Някой няма ли впечатления от качеството на учене на езика, каквото и да впечатление?

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 00:22 от Azalea

# 235
  • Временно
Само за корейската паралелка след 7-ми клас не мога да намеря нищо конкретно, за останалите чета хубави коментари. Някой няма ли впечатления от качеството на учене на езика, каквото и да впечатление?

Качеството на преподаване е добро. След първата година има изпит за сертификат към Корейското посолство, който не е задължителен, но пък е някакъв ориентир какви са придобитите знания по езика. При явяването му могат да се покрият две нива, в зависимост от изкараните точки. Имат две преподавателки по корейски плюс още една, която е корейка и се сменя на 2 години. Паралелките са основно от момичета. Нещо друго конкретно интересува ли ви?

# 236

Качеството на преподаване е добро. След първата година има изпит за сертификат към Корейското посолство, който не е задължителен, но пък е някакъв ориентир какви са придобитите знания по езика. При явяването му могат да се покрият две нива, в зависимост от изкараните точки. Имат две преподавателки по корейски плюс още една, която е корейка и се сменя на 2 години. Паралелките са основно от момичета. Нещо друго конкретно интересува ли ви?

Благодаря Ви! Имате ли представа останалите учители как са, имат линякакви клубове по интереси? Жалко, че са основно момичета.

# 237
  • Временно
Скрит текст:

Благодаря Ви! Имате ли представа останалите учители как са, имат линякакви клубове по интереси? Жалко, че са основно момичета.

Имат клубове по интереси, но не мога да кажа какви точно. Учителите, според мен, са като във всяко друго училище. Има такива, които детето ми харесва и такива, които не харесва. Моите наблюдения от родителските срещи са сходни. Към края на всяка учебна година се организира Фестивал на корейската култура, който се организира от самите деца от всички корейски паралелки (участието е свободно, т.е. всеки избира сам дали да участва и как). Детето ми си харесва училището и аз се доверявам на мнението й, защото все пак тя прекарва там по-голяма част от времето си.

# 238
Училището е на 2 смени доколкото знам.
За съжаление чувам лоши неща за района около него.
Предвид, че е на Пиротска.За нас е доста пътуването до там.

# 239
  • София
На две смени е,да .Това в най-голямото училище в страната!Идете в района ,придобийте впечатления и тогава коментирайте ,че вече се изтърка плочата дето се върти години наред ...

Общи условия

Активация на акаунт