Отговори
# 240
Няма как у-ще с около 2600 деца да е с една смяна. Що се касае за района -  навсякъде има риск. Ако беше само около това у-ще щяха да са изловили дилърите и  хулиганите. При това зависи на у-ще ли ще ходите или на разходка из квартала.

# 241
Охх стига с това "лоши мнения за района".🤦За всяко едно училище и район важи това и ще се чуват подобни мнения.Просто е  неизбежно .🙂В такава държава живеем за съжаление.😮‍💨.Моето дете учи там и съм доволна и от базата и от учителите за сега.Друго няма какво да кажа.За мен позитивите са повече от негативите.

# 242
Училището е на 2 смени доколкото знам.
За съжаление чувам лоши неща за района около него.
Предвид, че е на Пиротска.За нас е доста пътуването до там.
И двете ми деца учат там, живеем на 10 мин. от училището, че и работя наблизо - нищо му няма на района Simple Smile Много често сутрин и следобед има полицаи (вкл. и цивилни) около училище, през Опълченска е и Еврейското, където също постоянно има полицейска кола. Досега не съм чула някой да е имал проблеми. Дъщеря ми най-вероятно ще си остане там и за гимназия - на нея си й е любимо училище.

# 243
Здравейте.
Приети сме на 1-во класиране специалност Природни науки АЕ с НЕ в 18-СУ.  Не можах да науча повече подробности за паралелката от тук ,та въпроса ми е някой все пак няма ли да даде отзиви за езика и наблягането на биология и химия след 10клас? Гледах и учебните планове ,но там не става ясно учи ли се по-засилено по тези 2 предмета или се изучава стандартно както всички в останалите паралелки?
Ще бъда благодарна ако някой е по-запознат да сподели.

# 244
  • София
Профил природни науки означава, че първите два профила, установени с държавния план-прием, са биология и химия и не могат да се промят. Към тях ще можете в 11клас да добавите още два предмета. Предметите профили в 11 и 12 клас се изучават с 5 часа, които се водят ИУЧ.

# 245
Записвам се в темата с бъдеща девойка 8-ми клас корейски език.

# 246
  • София
И аз ще се запиша с девойка с ФЕ. Може би ще можем да "възобновим " темата за бъдещите 7мо класници. Аз малко успях да намеря за училището,а дъщеря ми си го беше харесала още преди да излязат резултатите от НВО. Признавам от нея чух за това училище,преди това не го бях чувала.

# 247
Аз моята от Бургас я изпращам при баба в София. При нея е водещ езика, но като разгледа сайта всичко друго отпадна .

П.С
Девойките са си направили обща група в инстаграм.

# 248
  • София
Моята няма за сега Инстаграм.

# 249
Аз моята от Бургас я изпращам при баба в София. При нея е водещ езика, но като разгледа сайта всичко друго отпадна .

П.С

Групата в Инстаграм как се казва и за коя паралелка е? Дъщеря ми е приета френски с испански.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 22:03 от Ekaterina Mangeyna 695058

# 250

П.С

Групата в Инстаграм как се казва и за коя паралелка е? Дъщеря ми е приета френски с испански.
И нашите деца с trikitil са ФЕ/ИЕ Simple Smile Само че моето още нещо се срамува да й пише лично Rolling Eyes И издирва Инстаграм група, но не открива. Ако искате, ми пишете, да ви пратя нейния акаунт Wink

# 251
  • София
Здравейте, и аз се записвам с девойка в корейската паралелка. Ако не греша групата в инстаграм се казва Красавиците на 18то, но не знам как се изписва точно. Направи ми впечатление, че от сега са пренебрегнали младежите Simple Smile За сега е обща за всички.

# 252
  • София
Паралелките с природни науки нови ли са? Не откривам отзиви за тях. И само по профил в 11 и 12 клас ли ще се различават от стандартните учебни планове? Аз си представям още в 8 клас да има по някой час допълнително природни науки. Такива планове съм виждала за профил Природни науки в друго училище.

# 253
  • София
Здравейте.Синът ми е приет природни науки АЕ и НЕ в 18 СОУ.Срещам родители предимно на момичета приети там.Дали има тук родител и на момче прието същата паралелка?Предстои ни записване.Ако споделите  мнение за училището също би ми било полезно.Благодаря!Успех на децата!

# 254
  • София
В класа на дъщеря ми момчетата са точно 3. Корейската паралелка, ще бъде 10 клас наесен. По непотвърдени данни имало изцяло женски класове, особено сред корейските (но това е ненадеждно инфо от тийн). Така че...не се изненадвайте, ако групите си останат силно женски Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 10:45 от мандаринка

Общи условия

Активация на акаунт