Отговори
# 420
  • София
До ден- два ще излезе информация за класни стаи и ръководители и кога ще е тържеството за откриването. Досега винаги е било така.

# 421
Да, но са след 15 септември, а поне за осмокласниците няма никаква информация къде и в колко да ходят. Не знаят и кой им е класен, нито нищо...
Ще се появи информация за класен ръководител, както и за разпределение по кабинети.

# 422
  • Beyond the Frontiers
На мен при записване ми казаха класния. (Аз че не помня имена е друга тема).Blush

Като видях съобщението за родителски срещи - изтръпнах...Ама браво, не е преди 15.09. Има напредък спрямо предходен опит ...

# 423
  • София
Има съобщение на сайта на училището.
Уважаеми учители, ученици и родители

Тържеството по повод откриването на учебната 2025-2026 година ще се състои на 15.09.2025 г. в 10:00 ч. в двора на училището.

Молим, учениците да бъдат в училище най-късно в 9:45 ч. за да заемат определните по класове места.

# 424
  • В Космоса
Здравейте!
Училището "Школо" ли ползва като електронен дневник?

# 425
Здравейте!
Училището "Школо" ли ползва като електронен дневник?
Училището ползва НЕИСПУО

# 426
Здравейте!
Моля за отзиви за преподаватели, които през учебната 2025/2026г. водят 4-ти клас в 18-то СУ. Най-вече с първи английски език или японски език.

# 427
Пак а, с въпрос Simple Smile
Пише от колко е откриването, но не пише нищо повече за организацията! Звъннах по телефона и ми казаха "на място ще има списъци"... много хаотично и неорганизирано ми се вижда... То на място 12345 класа и ходи търси... Някой минал през това да сподели повече относно как се случва всичко?

Родителска среща - същата работа! Пише, че е на 16 от 19:10 и до там! Къде точно, кабинет, зала, нищо не пише. А училището е голямо, не е като да ги намеря на момента...

На 15 ще отиде сам младежа, нямам възможност да го придружа или най-много с него до там и после ще си тръгна веднага.

# 428
  • Sofia
На двора има разчертавания за класовете (или табели, не помня). За родителските срещи - като отидете, на вратата има списък кой клас в коя стая е, охраната е учтива и напътства. Изглежда хаотично, но на място има добри указания, не се притеснявайте.

# 429
  • София
Класовете са подредени от 1 до 12, като всеки класен държи табела с класа, лесно е за ориентиране. За РД са Ви казали. Откриването е хубаво, заслужава си, въпреки че има много народ. Миналата година бяха направили и павилиони  представяне за всеки от езиците

# 430
  • Sofia
В раздел Новини в сайта на училището има публикуван списък с класните ръководители и класните стаи, както и схема на подредбата на класовете за 15-ти септември.

# 431
Супер, сега всичко е ясно и нагледно!
Вчера следобед е качено това последното. Преди да пиша гледах в новини и нищо нямаше.

# 432
  • Sofia
Явно няма почивен ден за Новините в 18-то Smile - от днес има промяна в датите на родителските срещи.

# 433
  • В Космоса
Здравейте!
Моля някой да каже какъв е този код за достъп с който да свържа профил на родител с профила на детето в НЕИСПУО. Скъсах си нервичките! Допълнително ли трябва да го получат децата? Днес са им дали листче с юзернейм и парола, но така и не можем да добавим детето към наш профил.

# 434
  • Sofia
От сайта на 18-то като влезете в Електронен дневник, горе вляво има бутон Добави код. Там ли Ви прави проблем?
Ако вече имате регистрирано дете в НЕИСПУО и влизате в неговия дневник, там някак няма бутон за добавяне на второ дете.

Общи условия

Активация на акаунт