Отговори
# 405
Много благодаря! А от началните учители знаете ли нещо за Анета Тодорова?

1-4 клас е чудесно, от личен опит с две деца. 5-7 има учители, които не са ми допадали, но доколкото чувам, навсякъде е така. Дъщеря ми случи и на чудесни учители в този етап, мога да спомена с благодарност г-жа Божинова по БЕЛ, Радева по химия, Антова по биология... И лош учител по физическо не е имала Simple Smile
Сетих се и още нещо за базата - всички стаи са с интерактивни дъски, което дава възможност за използване в час на различни ресурси, не само учебник. Когато попитах във Френската гимназия имат ли стаи с такива дъски ме изгледаха неразбиращо - защо ли ме интересуват подобни глезотии.
И аз бих се радвала за мнения Simple Smile

# 406
Всъщност аз получих от друго място мнение за Анета Тодорова и то негативно. Казаха ми, че не е сериозна и че много очевидно си подбира любимци от класа, а другите остават на заден план и дори не се отнася добре с тях. Отделно децата ѝ учат там и даже май малката ѝ дъщеря ще започва от септември в нейния клас, което не знам дали е така, но не ми харесва. Аз лично се отказах от паралелката заради тези отзиви.
Много благодаря! А от началните учители знаете ли нещо за Анета Тодорова?

1-4 клас е чудесно, от личен опит с две деца. 5-7 има учители, които не са ми допадали, но доколкото чувам, навсякъде е така. Дъщеря ми случи и на чудесни учители в този етап, мога да спомена с благодарност г-жа Божинова по БЕЛ, Радева по химия, Антова по биология... И лош учител по физическо не е имала Simple Smile
Сетих се и още нещо за базата - всички стаи са с интерактивни дъски, което дава възможност за използване в час на различни ресурси, не само учебник. Когато попитах във Френската гимназия имат ли стаи с такива дъски ме изгледаха неразбиращо - защо ли ме интересуват подобни глезотии.
И аз бих се радвала за мнения Simple Smile

# 407
Здравейте, дъщеря ми ще е първи клас догодина и съм се насочила към 18-то за паралелката немски с английски. Ще посетим деня на отворените врати през април, но би ми било полезно да споделите има ли униформи в начален етап, стол и т.н. четох в група във фб, че при записването не ти гарантират в коя паралелка ще е детето, което мен не ме устройва, ако не е там, ще е в 32 или в кварталното . Ще ми е от полза всякаква информация, благодаря.

# 408
Здравейте, дъщеря ми ще е първи клас догодина и съм се насочила към 18-то за паралелката немски с английски. Ще посетим деня на отворените врати през април, но би ми било полезно да споделите има ли униформи в начален етап, стол и т.н. четох в група във фб, че при записването не ти гарантират в коя паралелка ще е детето, което мен не ме устройва, ако не е там, ще е в 32 или в кварталното . Ще ми е от полза всякаква информация, благодаря.
В 18то няма униформи. Има стол, но храната е гадна. Ще бъде гарантирано, че ще бъдете в паралеката с немски. Би трябвало класната да Ви е Минголова ако не напусне. Тя е доста добра и строга.
И от мое мнение не мисля че училището е добро за начален етап.

# 409
  • София
Миналата година детето много хареса храната в стола и за пръв път в трети клас си хапваше там изцяло.
Преди това беше друга фирма.

# 410
Здравейте, записахме детето за 1ви клас в 18-то. Кога мога да очаквам да имам регистрация в онлайн дневника? Интересува ме къде и как мога да видя информация за първата родителска среща? Също ни казаха да отидем на 3 опознавателни дни от 9ти септември, но ще го обявят ли някъде?

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 08:33 от Idktho

# 411
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, записахме детето за 1ви клас в 18-то. Кога мога да очаквам да имам регистрация в онлайн дневника? Интересува ме къде и как мога да видя информация за първата родителска среща? Също ни казаха да отидем на 3 опознавателни дни от 9ти септември, но ще го обявят ли някъде?
[/quote

Следете сайт-а на училището, публикуват актуална информация в секция Новини.

# 412
  • София
На сайта на училището ще публикуват информация.Фейсбук страницата също е активна ,така че може и нея да следвате  https://www.facebook.com/share/1FzaXJKupa/

# 413
  • Sofia
Вероятно и класната ще се свърже с Вас на мейла, който сте дали. Миналата година получихме и анкета за интересите на детето. А във Вайбър беше организирана група на родителите още преди началото на учебната година. Учителите нямат право да присъстват в тези групи, но някак информацията се предава магически чрез някой родител.
Регистрацията в дневника става след началото на учебната година.

# 414
  • София
Всички родители на първокласници трябва да имат имейл с информация за адаптационните дни, нужни помагала, материали и други въпроси.
Проверете си и в папка Спам.

# 415
Някаква информация за бъдещите осмокласници има ли?
Някой да е получавал имейл или обаждане? Родителска среща?
Въобще как ще протече празника на 15 септември и къде трябва да отидат, и как да си намерят класа?

# 416
  • София
Предполагам, че най-късно втората седмица на септември ще пуснат списъци на класовете. Все още текат класирания по училищата и вероятно изчакват. Пък и до края на август навсякъде са предимно дежурни учители, септември ще се активизират.

# 417
Сайта на училището се обновява редовно, там ще излезе информация.

# 418
  • София
Обявили са дати за родителските срещи на сайта на училището.

# 419
Да, но са след 15 септември, а поне за осмокласниците няма никаква информация къде и в колко да ходят. Не знаят и кой им е класен, нито нищо...

Общи условия

Активация на акаунт