Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 327
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
  • до най-прекрасния мъж
Писах и на ggbg и на gabieli с линкове към това, което съм харесала. Очаквам да ми отговорят. Иначе, от Амазон директна доставка ми дава 50 евро на столчето, което струва 130 евро и 38 евро на количката, която струва 85 евро.
Ще ги взимам от раздела им Разопаковани. Надявам се си струва и не са ползвани.

# 136
Батерията не се ли води консуматив?

А уредът може ли да работи без батерия?

Бих направила рекламация на уреда направо. Той е дал дефект, не работи. Причините са без значение, подлежи на рекламация.

# 137
  • София
Здравейте!Днес получих имейл,че пратката ми е доставена, но виждам ,че не е в офиса на GGBG в  Берлин,а на друг адрес на същата улица Волейболно игрище.....предполагам Пакет шоп Thinking

# 138
Сандали Jana за широк крак.
38н 13,60 е
https://www.amazon.de/-/en/Womens-8-8-28602-26-Sandals-Recycled- … mp;th=1&psc=1

Tamaris 39/16e
https://www.amazon.de/-/en/Tamaris-28229-24-Strappy-Sandals-1-1- … mp;th=1&psc=1

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 12:41 от second

# 139
  • София
Как е тяхната номерация? Аз в Бг нося определено 37 номер, но по таблица сякаш са умалени

# 140
Мисля че си отговарят на дължина, но определено за широк крак. Моя е към широк и досега не съм попадала на друга марка при която някои модели да ми идват хлабави.
Имаше преди техни модели(скоро не съм ходила) в магазина на саламандър в мол сердика, ако се колебаеш за дължината.

# 141
  • София
Мисля че си отговарят на дължина, но определено за широк крак. Моя е към широк и досега не съм попадала на друга марка при която някои модели да ми идват хлабави.
Имаше преди техни модели(скоро не съм ходила) в магазина на саламандър в мол сердика, ако се колебаеш за дължината.
Благодаря за инфото. То за тази цена си заслужава да ги взема без много мислене, но не са за мен, евентуално за щерката. Аз съм с тесен крак, а и нося 37. Та ако на нея са малки на дължина, на мен вероятно ще са широки
И номер 40 от коняка са изгодни - 17 евро.

# 142
  • Варна
Поръчах си елха.Simple Smile От скука май.

# 143
Благодаря, ще чакам да ми отговорят и ще пиша тук. Може да е от помощ на някоя мама.
Темата е за Amazon. Кой как си докарва закупеното от там не е за тази тема, тоест за тази е, ако се използва доставката на Amazon, а не други странични начини. Не е яко от 20 нови коментара да има 15 за превозвачите.
От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 2
От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

# 144
  • Бургас
Темата е за Амазон, но голяма част от пазаруващите си доставят пратките с превозвачи. Така, че са изключително полезни коментарите по въпроса. Хайде да не се правим на ощипани и да се хващаме за всяка запетайка.
Това мъж в женски форум е страшно чудо невиждано..

# 145
  • София
Темата е за покупките от Амазон. За превозвачи има точно 3 теми в този подфорум - от Испания, от Великобритания и от Германия.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1356919
https://www.bg-mamma.com/?topic=1409430
https://www.bg-mamma.com/?topic=1059506

# 146
това е имейла на финасовия отдел на амазон - apex@amazon.de

може да го добавите на първа страница
от доста време пазарувам в амазон и досега не ми се беше случвало да ми изтеглят пари за поръчка ,която съм отказала, вместо да ми отблокират парите те взели ,че ги изтеглили, писах първо на cs-reply@amazon.de и после ме прехвърлиха на финасовия. след 1 седмица имейли днес си получих парите обратно, че бяха немалка сума. Поръчах за сина ми сет на Ergobag, от продавач амазон

# 147
За клиенти на Габиели,превоз от Ирландия
Информираме Ви, че поради престоящото подновяване на услугата за онлайн празаруване от Великобритания, офиса на фирма Габиели в Иралндия ще преустанови дейност считано от 15.04.2022г. и няма да се приемат поръчки на този адрес.

Молим Ви, поне 10 дни преди посочената дата да не правите поръчки до ирландският ни офис.

Последният курс от Иралндия ще замине на 18.04.2022г. Пратки пристигнали след датата на заминаването на курса няма да могат да бъдат транспортирани.

В най-скоро време ще обявим новите условия за онлайн поръчките от Великобритания.

Благодарим Ви, че използвате Gabieli.
Gabieli Speed Delivery Services   
Контакти  |  Политика за поверителност  |  Отписване
2022 © Gabieli Ltd. Всички права запазени.

# 148
Тоя офис в Ирландия стана като тото ,ще работи -няма да работи.По добре беше като Габко да кажат спираме да возим онлайн поръчки от Великобритания и това е!
Аз да питам някой купувал ли е скоро кафеавтомат от амазон?Чудя се от тук ли да купя или от амазон,ако изчакам празничните промоции.Ако има празнични въобще…

# 149
Аз да питам някой купувал ли е скоро кафеавтомат от амазон?Чудя се от тук ли да купя или от амазон,ако изчакам празничните промоции.Ако има празнични въобще…
Аз купих миналият юни или юли, не е толкова скоро вече най. Взех от немския Амазон по време на складовите намаления

Общи условия

Активация на акаунт