Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 366
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • Казанлък
Момичета, как върви номерацията на дрехите Саломон ? Тениски и клин/ шорти ( може и модел да препоръчате, ако сте доволни ) се интересувам, обувките знам, че с 2 номера са умалени. На Адидас спортните ми тениски са М предимно, от Саломон на какво да заложа ?
За дрехите винаги избирам точен номер. Досега не съм сбъркала. Обувките им са умалени и са малко тото. Общо взето с половин до един номер избирам по-големи.
Зависи къде са произведени. Номер 41 1/3 може да бъде 7UK, а може да бъде и 7,5UK. Луда работа Grinning
Миналата година взех тези летни маратонки. Чудни са, бяха намалени на 45 паунда.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08CB1C2PG/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Дрехите рядко ги намалят, но трябва да се следят. Потничета и тениски могат да се купят под 10£
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07VTR56WK/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1 това е много хубаво.
Шортите и клиновете им също са супер. Цяло лято изкарвам с тях вкъщи и на природата.

Но много обичам тази марка.

# 541
# 542
  • Казанлък
Някои размери на тази колумбийка са намалени
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B099KTWZVV/ref=ppx_yo_dt_b_a … mp;th=1&psc=1

Поръчах си една...не че нямам, но обичам да ги сменям GrinningJoy

# 543
  • SF
Тук само от Amazon UK ли пазарувате?

# 544
  • София
Не,и от Германия, Италия,Испания, Франция

# 545
  • SF
На 1 юли в немския амазон предстоят ли масови намаления или нещо съм се объркала?

# 546
  • София
За повече от 10 години постоянно пазаруване във всичките по-горе изброени версии на амазон, този хубав сън на Esmee не ми се е сбъдвал 😉

# 547
  • Sofia
Масови намаления, сооред моите разбирания, имаше само, когато закриваха Вип- овете.
Могат да се намерят много изгодни неща, но в никакъв случай не е масово.

# 548
На 1 юли в немския амазон предстоят ли масови намаления или нещо съм се объркала?

Мисля, че за Прайм дейс става въпрос. Обявили са го за 12-14 юли, но дни преди това има намаления. Аз чак миналата година се ориентирах да чакам за покупки за намалението.

Не помня дали намалението от склада съвпадаше, може ли някой по-компетентен да отговори? До сега хванах едно 30% на всичко и от тогава само си чакам за следващо. Имаше скоро 20%, но само на избрани продукти.

# 549
  • SF
Значи не съм сънувала. "Прайм дей" ме е подвело, че става въпрос за първия ден на месеца.
Ще си набележа продукти, ще ги сложа в кошницата и ще чакам, пък да видим. Simple Smile

# 550
  • София

Мисля, че за Прайм дейс става въпрос. Обявили са го за 12-14 юли, но дни преди това има намаления. Аз чак миналата година се ориентирах да чакам за покупки за намалението.

Не помня дали намалението от склада съвпадаше, може ли някой по-компетентен да отговори? До сега хванах едно 30% на всичко и от тогава само си чакам за следващо. Имаше скоро 20%, но само на избрани продукти.
Prime days са обявени за 12-13 юли 😊

# 551
  • софия
Най-накрая стигнах да пробвам кафе-машината.
Сърдечно благодаря, че я споделихте.
Чудно кафе прави, а цената, за която я купих (17 €), нямам какво да коментирам. Идеална ни е за вилата. Ако отново я пуснат на разпродажба, няма за какво да се колебаете.

# 552
  • SF
За колко е купена???
Добра сделка!

# 553
Здравейте!Преди време пазарувах от френския амазон но доставчикът нещо фалира и доколкото знам няма друг от там.Може ли актуална информация дали се е  появил нов.Много блягодаря!

# 554
  • Sofia
Не се е появил, но може да опиташ с доставка до Германия, например.

Общи условия

Активация на акаунт