Бързи въпроси и отговори деца - 2

• 35 793
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
Щом сте пробвали пелените, бебето е спокойно и няма температура, не се притеснявайте прекалено. Да, левкоцити в урината обикновено значат замърсена проба или бактерия. Стерилна урина си пуснете и вижте - има ли бактерия или не. Ако има си назначават антибиотик. А щом детето няма дискомфорт и температура, ще си изчака до вторник без притеснения. Все пак и за резултат, ще чакате още 3 дни.

# 151
Привет! Simple Smile
От кои разхлабващи сиропчета сте доволни? Малкият нещо се е запекал, преди 2 дни правихме клизма Мелилакс, но ми се ще да пробвам с нещо перорално.

# 152
  • Седмото небе
Фрутилакс при нас действаше добре при моето момиче в периода на захраването. Тогава имахме голяма драма със запека. Редувахме го през ден с пробиотика за деца на Софармаси, който е в саше на прах. Това по препоръка на фармацевт и имахме добър ефект.
Аз имаче съм доволна от Лактулоза, но не съм се интересувала дали и за бебчета/дечица е подходящ.

# 153
Знам колко е тежко, през подобно нещо минах като бе на 6м, но бе замърсена проба и на 2то изследване всичко бе ок. А какви ли не филми ми бяха в главата ...дори пелената за подсушаване след измиването минавах с ютия, много гадна работа с тия левкоцити.
Дано и при вас е просто тревога и всичко е ок

# 154
Лактулоза моята го е пила като бебе още не беше захранена дори,супер доволна съм

# 155
И при нас един курс с Лактулоза реши проблема. Беше на 6 месеца и половина, като го изписа педиатърката.

# 156
Не съм давала сиропи за запек, давала съм малко зехтин. Клизми много рядко съм правила децата ми плачеха след клизмите. Гледах да пият повечко вода и да не ядят запичаща храна.

# 157
А детето приема ли (достатъчно) вода? При моите и двете като почнах при захранването да давам леко затоплена вода с лъжичка след твърдата храна, веднага се реши въпросът. Отделно нефрологът препоръча да се дава по малко вода и между храненията, на всеки 2 часа общо взето.

# 158
На 2г е, захранен отдавна, вода пие доволно. Има някакво моментно неразположение, което не се повлиява от типичните методи и храни за разхлабване, затова съм предприела други мерки Simple Smile

# 159
Според вас на дете с 13.5 см краче, дали ще станат сандали Geox 23 номер или ще са големи?

# 160
Гледайки таблицата ще му станат. Струват ми се умалени обаче, аз взех сандали 25 номер и са за крак до 15.4см

# 161
Аз бих взела 24. 23 е на ръба на препоръчителната дължина на крачето и ако расте бързо, ще му умалеят за няколко носения.
Но преценете вие спрямо това колко бързо расте крачето.
Иначе ще му станат. Точно ще са.

# 162
  • София
Ще станат ,Geox са умалени

# 163
  • Седмото небе
И аз от това, което гледах и четох за тях стигнах до извода, че са умалени. На ваше място бих взела следващия номер, а и този модел може да се регулира. Ако пък са му много големи, може да замените за предния номер. При наличие на такава възможност де...

# 164
Благодаря ви много. И аз се обърках. Човекът пък ги измери 152мм, а на кутията пише 154мм. Това на кутията предполагам е размерът на подметката.. В сайта на Геокс пък има друга таблица. Чудно 😀

Общи условия

Активация на акаунт