Бързи въпроси и отговори деца - 2

• 35 806
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
Да ви питам за тази играчка huggy wuggy. Вашите деца имат ли я? Племенничката ми я иска и аз съм направо в шок. Категорично й отказах, а тя се разплака и каза, че всички я имали. Става въпрос за 5 годишно момиченце. Къде останаха добрите стари кукли Барби!
https://www.emag.bg/pljushena-igrachka-arena-huggy-wuggy-hygi-ly … 047/pd/D6D4G3MBM/

# 211
Явно са някакъв хит тези играчки, защото вчера едно момченце на 6 години ми разказва поне половин час за това животинче и как било в различни цветове и каква къща имало и как много я бил искал.  Ама много беше зарибено детето на тая тема. Обясни ми даже колко струва и откъде се купува Simple Smile Караше колело и играчката беше с него.Та не се учудвам, че племенничката ти я иска.
Лично за аз не я намирам за хубава. Не можах да разбера някакви филмчета ли има с това озъбено създание, но определено си има някаква история и своите фенове сред децата.

# 212
Mia, в парка до нас, всяко второ дете я размъква тази кукла.
На мен ми е много неприятна и се радвам, че синът ми е още на 2г. и не се интересува засега от такива неща, че сигурно и той би мрънкал за нея. 😅

# 213
Буквално преди дни във фейсбуук ми изскочи пост за нея от някаква майка, как героя пеел някаква песничка за убийство и всъщност изобщо не бил сладък и безобиден и общо взето това била поредната атака срещу психиката на децата, та призивът беше да не се купува. Моите деца са още малки и не се чувствам компетентна да се изказвам по темата, но нямам проблем да казвам "не" колкото и да ми се тръшкат и ако трябваше да решавам сега, нямаше да я купя. Не съм я виждала на живо още, явно трябва да се огледам в някой по-голям парк.

# 214
Ужас! Освен това е и грозно това чудо. Като помня ние като деца как все някакви сладурести неща си харесхваме. Ама то сега от изобилие на сладки плюшки, баш това чучело им допада, че и за убийство пеело.

https://mybroshop.com/product/5561/interaktivna-detska-igrachka- … -sin-i-rozov.html
А тези пък в каква фалическа форма са ги направили само...

# 215
Не съм я виждала на живо още, явно трябва да се огледам в някой по-голям парк.
Огледай се, моля те, и пиши как е, защото моите деца са големи и се тръшкат за други неща, главно телефони. Вече съм далече от темата играчки, но пък чак толкова драстично да се променят нещата, направо съм в шок.

# 216
  • Terra incognita
Тук, при нас, също е популярно това чудо. Мен, честно казано, ме побиват тръпки. Изглежда като от изпипан психотрилър. Факт е, че повечето деца изобщо няма да си дадат сметка за какво става въпрос и модата ще си мине и отмине. Размислите по суицидните послания си остават за нас, родителите.
На 5г детвто е достатъчно голямо, за да проведете разговор с него. Обясни, че тази кукла не е никак готина и незаеисимо, че всички я имат, не е нужно и тя да я притежава. Обясни, че след известно време ще й мине модата и никой няма да я помни. Накарай я да се загледа в острите зъби и кажи, че никак не е приятно да се гушка подобна кукла, която изглежда повече страшна, отколкото мила.
Моят син, на 6г, ми обясняваше за Аги Уаги още преди месеци, идея нямах какво е, явно са говорили в училище с децата. Така и не настояваше да я има, въпреки че той си пада по хорър елементи ( това го е взел от мен хаха).

# 217
Всяко дете в парка до нас размята тази грозотия. Чудех се какво е и защо е толкова популярно. Грозно е и цветовете са ужасни (видях в книжарницата до нас, че ги продават).
Сега от вас разбирам как се казва, благодаря за което. Ще седна да прочета какво, по ягодите, е това.

# 218
За първи път я виждам аз....то направо страховито-грозно .....моята е на две едва ли ще й хареса най-много да ревне 😁🙈 сега май иска кукла Барби

# 219
  • София
Моята ги е виждала, казва, че са страшни.
Сутринта едно детее на раницата беше закачило тоя дзвер пред нас.

# 220
Благодаря ви за съветите. Смятам да й откажа, пък който иска да й го купува туй чудо.

# 221
Здравейте мамчета много ще съм благодарна ако ми кажете как се дава антибиотик Зетрум 200 ,прахообразен е ,но не знам дали се слага вода нищо не ми казаха.Малкия е на 2годинки
Благодаря

# 222
  • София
Слага се разбира се, има указания. Прочетете внимателно.
Азитромицин е акт. вещ-во.

# 223
  • Германия
Е този антибиотик няма ли се листовка? Прочетете указанията и ги следвайте!

# 224
Да питам, според вас дете на 2 години и 9 месеца, проблем ли ще е да започне да остава по цял ден на градина, от 07.00 до 17.00?

Общи условия

Активация на акаунт