Бързи въпроси и отговори деца - 2

• 36 663
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
Най-големият проблем е, че по чорапи се пързаля. Засега и тя е боса, но като захладнее чорапи вероятно ще й обувам.

Сега се замислих, че може да вземи от онези чорапки, които имат като гумено или силиконово покритие отдолу, не знам как се наричат.

# 616
  • Terra incognita
Да, за вкъщи ползвам от тези чорапи, със силиконови точици отдолу и не се пързалят.

# 617
Чорапи със силиконови точици са добър избор, за големия ми син купувах меки пантофи от H&M - имат плюшени също с точици отдолу, имат и от плат/кожа с тънка подметка. Много бях благодарна, че в частната ясла, докато ходеше, нямаха нищо против да е с такива, защото това е моята представа за пантофи. Имаше от всеки размер по 2 чифта и ги перях спокойно в пералнята, не съм имала проблеми с поддръжката, 2 години изкарахме така.

Това, което купувам сега за държавната, са си обувки, и за малки деца за вкъщи изобщо не ми се връзват.

# 618
Моята към 2 г взе да се дразни на тези чорапи с точиците ....пречели й ....и си ги сваляш,не мисля да купувам вече такива,иначе докато пълзеше и проходи бяха супер

# 619
Какви пантофи ползвате за децата за вкъщи? Дъщеря ми е на 1.5 години, искам нещо гъвкаво, леко и непързалящо се.
За зимата за вкъщи съм взимала 2 години поред - Ненито - естествена кожа, с вълнена стелка и приятни мотиви.

# 620
Зимно яке от къде купувате?Виждат ми се увеличени с по 20 и повече лв спрямо миналата зима

# 621
Mimi, миналата зима му взех от H&M едно за 30-40лв ако помня правилно цената и мисля, че и тази зима още ще му става.
Има и едно за 20-25лв от Pepco.
И от двете бях страшно доволна.
Сега съм хвърлила око на дрехите на Sensay и чакам да отворят магазина си в Стара Загора края на септември, да видим как ще е качеството.

# 622
Аз купих на летните намаления връхни дрехи и ботуши, винаги така процедирам. Сега купих за догодина бански и сандали. Ако не стават, достатъчно са евтини да не ме е яд и ще мога да ги продам нови за парите, за които съм ги купила.

Извинявам се, знам, че не е полезен отговор за търсещите зимно яке за тоя сезон, просто давам идея за пролетно-летните намаления.

# 623
  • Бургас
На Синсей качеството е зле. Поне на мен не ми харесват.
Купих няколко зимни якета още пролетта и лятото, по намаления. Едното е с гъши пух от Waikiki беше 26 лв от 90 лв.
Едно на Джордж взех за 30 лв и едно от НМ за 32 лв.
И за следващата зима имам няколко от Зара и Манго - по 25-30 лв.
На редовни цени нищо не купувам. 😁

# 624
  • Terra incognita
Обикновено от Зара и H&M купувам зимни якета. На Зара са страхотни.

# 625
Ами аз все пак им възлагам засега някакви надежди на Сенсей, вече като ги видя на живо ще решавам.
Днес минах и през магазина на H&M, за да видя какво ново са заредили, но изобщо не останах очарована от материите. Сякаш и те нещо за занижили качеството.

# 626
Миналата година в момент на тежко умопомрачение купих зимно яке от Next. Разкошно е, много съм доволна, ама беше почти 90 лв. Иначе колежка ми беше дала от нейното дете на Зара, също са страхотни. От H&M за зимни якета отдавна не съм доволна. Sinsay са голямо разочарование, няколко пъти съм пробвала дрешки от тях, абсолютни еднодневки, умалени, че се и свиват в сушилнята. Играчки, чаши, прибори - стават, но дрехите - не.

# 627
  • софия
От синсей взех есенно детско яке, капитонирано с не знам какво вътре, жълто - страшно е, топли и е чудно, за зимата не става, но есенно си е супер, то такова си е по принцип де, иначе от останалите детски дрехи не съм доволна, тениските им също не стават, дънките са им ок.

# 628
Ох, вие ми разбихте мечтите за този Sinsay! Grinning
Аз се надявах да са поне като качеството на Pepco. От там имам доста сполучливи покупки, въпреки че и той е малко недолюбван.
Като цяло, синът ми до 1г. е отгледан с дрехи на H&M, но напоследък ме изненадват неприятно с цените си. Днес гледах конкретно за пижамки при тях и се оказа, че тези с недотолкова хубава материя са по 25лв за брой. На мен ми трябват 3 броя, та нещо не ми излиза сметката. Confused

# 629
Пижами само на некст съм взимала досега. На намаление за нейния размер излизат по около 15 лв бройката и избирам обичайно комплект от 3 броя. Не е евтино, но ми харесват като дизайн и качество. Прехвърлям на друго дете 6 м по-малко, и сега ми върнаха пижамки - ми две деца са ги носили по половин година, а са като нови. Некст имат и един комплект 5 пижами 32 лв, не знам как са те като качество.

Връхни дрехи - космонавти 2 броя - взех на некст, също тяхно ветроустойчиво яке за дъжд и едно по-тънко есенно. Дебело зимно взех Тед Бейкър за тая и същото за следващата година, че беше красиво и евтинджос, дано е качествено, защото не е с пух. В Манго имаше после още по-евтини, но вече бях купила тези.

Общи условия

Активация на акаунт